האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

Irresistible || הילה, פאנפיק על וואן דיירקשן
פורסם ב: May 11 2013, 15:28 PM
צטט הודעה

Louis Tomlinson Is Mine

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 12803
מגדר:female
משתמש מספר: 41729
חפצי המשתמש: צפה

שם הפאנפיק: Irresistible
שם הכותב\ת: הילה - Hila6400
פאנדום: וואן דיירקשן
דירוג : משתנה, עד R.
שיפ\דמויות ראשיות: חמשת הבנים+ מקורי.
תודות: טלי, שעזרה לי עם הפרק ה4.
ביטוא: ביטוא עצמי
ז'אנר: כללי.
תקציר: תדעו בהמשך.
הקדשה: לי, לכם, לכולכם :)
הערות: "הדבר הכי נוראי שיכול לקרות בדייט שלי עם בחורה זה שהיא תפליץ חזק יותר ממני.." - נייל.
אין לי מושג למה בחרתי את זה להערות.
לבנים יש כינויים.
לואיג'י- לואי, לו, בו-באר, לואה.
הארולד- הארי, האזה, האז.
נייל- ניילר, אפרוחי, בובספוג.
ליאם- ליאמו, דאדי דיירקשן.
זאיין- זאיי-זאיי, די. ג'יי. מאליק.

====================================

פרק 1, IT'S TIME TO GET UP

"לו...?" הארי מלמל, מרים את ראשו מהכרית. השעה הייתה 6 בבוקר, והבנים ישנו אצל לואי בבית. "צריך לקום, לו." הוא אמר, ופתח את העיניים שלו בטשטוש. היה להם ראיון מיוחד ב9, והם היו צריכים להתעורר ממש מוקדם כדי שזאיין יוכל להסתדר בשקט. האור סנוור את עיניו הירוקות של הארי והוא צנח חזרה לכרית, מלמל משהו על ארוחת הבוקר. זאיין ישר שמע את הארי המנומנם וקם על רגליו בטשטוש קל. "זאיין, אתה אף פעם לא מתעורר מוקדם!" הארי נאנח, וקם גם הוא, לכיוון השירותים.

"היי, קומו!" זאיין אמר, מביט על שלושת הבנים הישנים דרך המראה. "והארי, כמה זמן לוקח לך לצחצח שיניים?!" הוא צעק על הדלת, לא מסיט את מבטו מהמראה. "זאיין, עשה טובה, שתוק!" הארי צעק לו חזרה מבעד לדלת. זאיין גלגל את עיניו והמשיך לסדר את שיערו במרץ.

"לואה! ליאמו! ניילר!" הארי צעק, כשיצא מהשירותים, וקפץ עליהם בחיוך, "קומו!" לואי ונייל נאנחו וקמו, "ראשון בשירותים!" נייל קפץ על רגליו ורץ אל השירותים, מתחרה עם לואי הצוחק. הארי חייך, ולבש את מכנסיו, שהשאיר תלויים על הכיסא. "ליאם! קום!" הארי אמר, ונשכב לידו, "הגיע הזמן לקום!" "אבל לי לוקח פחות זמן מזאיין, למה אני לא יכול לישון עוד שעה או שניים?" "כי ככה אני רוצה!" זאיין אמר, וקפץ עליו בחיוך. "אחח..." ליאם מלמל, "בסדר, בסדר... אני קם." הוא מלמל, וקם מהמיטה ממלמל על החברים המשוגעים שלו.

עשרים דקות לאחר מכן, הבנים סיימו לצחצח שיניים, התלבשו והפרידו את סיפור האהבה בין המראה לזאיין, צועדים לכיוון המטבח. "היי, זאיין! תכין לי משהו לאכול!" נייל אמר, מתיישב. "בטח, בובספוג, אבל אל תתפלא אם תמצא בפנים משהו לא אכיל." זאיין אמר, בחיוך מרושע על פניו. נייל נאנח, "עזוב את זה, אני יכול לבד..." "אני אכין לכם!" הארי קפץ בהתלהבות, "אני אוהב להכין דברים!"

הארי פנה אל המקרר והוציא את כל המצרכים שהיה צריך. הוא תכנן להכין פנקייקים. שאר הבנים התיישבו סביב השולחן, בוהים בגבו של הארי, מוכנים להתנפל על הפנקייק הראשון שיהיה מוכן. "שלי!!" נייל צעק, שהארי שם את הפנקייק הראשון על הצלחת. הבנים התכוננו להשיב מלחמה על הפנקייק, כשאירי מסוים בעט לכולם ב'חברים' שלהם (אם הבנתם למה התכוונתי...).

"למה על הבוקר?!" לואי רטן, מתפתל בכאב על הרצפה עם זאיין וליאם. "אתה הולך לשלם על זה!" זאיין רטן, והתיישב בשנית ממקומו, ולקח פנקייק (שהארי הספיק להכין בזמן שהוא שכב על הרצפה) לעצמו.

====================================================

User Posted Image

User Posted Image

שלוש תגובות= פרק הבא... :)

--------------------
אני מגניבה כמעט כמו לוקה.
User Posted Image
לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: May 11 2013, 15:34 PM
צטט הודעה

שר הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 99048
משתמש מספר: 41418

מסכנים הבנים, ניילר בעט להם ב'חברים' XD
המשך דחוף, אחרת אני אבוא אליך הביתה, ואכריח אותך!

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 11 2013, 16:13 PM
צטט הודעה

Louis Tomlinson Is Mine

פרטי משתמש

QUOTE (סטפני פוטר @ May 11 2013, 04:06 PM)
מסכנים הבנים, ניילר בעט להם ב'חברים' XD
המשך דחוף, אחרת אני אבוא אליך הביתה, ואכריח אותך!

יש לי אותו כתוב עד פרק 4... אני מחכה לעוד 2 תגובות... :)
שמחה שאהבת!

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: May 11 2013, 18:38 PM
צטט הודעה

The direction I choose is love.

פרטי משתמש
חרמשים: 22112
משתמש מספר: 39765

המשך המשך המשך!!!!זה מדהים!!!! והתגעגעתי אלייך, את יודעת את זה ?

--------------------
אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:)

וואן די:)
דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:)

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 11 2013, 19:20 PM
צטט הודעה

Louis Tomlinson Is Mine

פרטי משתמש

QUOTE (Love Direction @ May 11 2013, 07:10 PM)
המשך המשך המשך!!!!זה מדהים!!!! והתגעגעתי אלייך, את יודעת את זה ?

תודה רבה, עוד תגובה אחת :)
והתגעגעתי אלייך גם ^^

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: May 11 2013, 19:47 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 0
משתמש מספר: 42499

מושלמי!!!!!! המשך לפני שאני רוצחת אותך בייסורים th_116_.gif
ואהבתי את התמונה של ליאמו שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליאמייייייייייי!!!!!!!!

--------------------
אמרו לי שהחתימה שלי ארוכה מידיי אז קיצרתי.
אתם צריכים להודות לי.

User Posted Image
אני כזאת ליאמית קטנה.
User Posted Image
AVPSY זה כזה שלמות.
|| שירי פורטר || בגובה 1.69 משועשעת וגאה! || שלושת רבעי בריטית || רבע אירית || מרגישה כמו וואן דיירקשן || אח קטן מעצבן || סטארקידית || פאנגירל || קליין 3> || וואן דיירקשן || לורן לופז שלי ושל ג'ואי ריכטר!! || 15 || הארי פוטר || GLEE || האוכל האהוב עליי זה גזרים ומלפפונים. אוה ושניצלים של אימא!!||

---------
פורסם ב: May 12 2013, 15:35 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 10978
משתמש מספר: 43091

תמשיכי ילדה !!
רציתי לומר לך שאני עדין ב'היי אני מכירה אותה מהפייסבוק 'XD

--------------------
עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר.
אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl

---------
פורסם ב: May 12 2013, 15:55 PM
צטט הודעה

Louis Tomlinson Is Mine

פרטי משתמש

QUOTE (sasha22 @ May 12 2013, 04:07 PM)
תמשיכי ילדה !!
רציתי לומר לך שאני עדין ב'היי אני מכירה אותה מהפייסבוק 'XD

גאמני ככה... :) עכשיו את יודעת איך אני נראית... XDD

====================================

הערות- הארי מאוהב בבחורה ששיחקה בWMYB

פרק 2- זכרונות ונקמה

"טוב, זה היה הפנקייק האחר.... מה לעזאזל?!?" הארי אמר, מביט בצלחת שהייתה אמורה להיות מלאה בפנקייקים. "נייל?" הוא הסיט את מבטו אל הנער הבלונדיני. "זה לא רק אני!" נייל אמר, בנימה של זה-לא-פייר-שאתם-תמיד-מאשימים-אותי. הארי גלגל את עיניו, "מזל ששמרתי לי שלושה בצד..." הארי מלמל, מסתובב לקחת צלחת שהייתה מאחוריו. נייל הביט בו במבט חסר אונים. הארי לא יכל לסרב לפרצוף כזה חמוד. "נו, בסדר..." הוא מלמל, ומסר לו את אחד הפנקייקים. "ייאיי!!" נייל אמר, בחיוך, מרים את אגרופיו למעלה בניצחון. נייל אכל את הפנקייק בביס.

אחרי שהארי סיים את הפנקייקים שלו, הבנים לבושי המכנסיים בלבד, פנו ללכת להתלבש. לואי וזאיין תכננו נקמה על הבעיטות שקיבלו, וליאם הקשיב. הוא לא אוהב נקמות. נייל, אחרי שהתלבש והיה מוכן לזוז, הביט בבנים מחוסרי-החולצה בבלבול. "למה אתם לא מתלבשים?" הוא הביט בהם במבט חושד. השלישייה נפרדה והם פנו לערימות בגדים שלהם והתחילו להתלבש, במבט תמים. הארי שהיה מבולבל בדיוק כמו נייל, והתיישב לידו.

כשסיימו, הם יצאו מהבית, פונים לכיוון החניה. "אני יכול לנהוג?!" לואי שאל, בחיוך. "בטח, אם אתה רוצה להגיע מחר." הארי אמר, מתיישב בכיסא הנהג. לואי התיישב בכיסא לידו רוטן, ממורמר. במשך הנסיעה, זאיין סידר את שיערו, מביט במראה קטנה. ליאם ונייל ישנו, נוחרים, נשכבים אחד על השני. הארי התרכז בנסיעה, ולואי המושעמם, סימס לאלינור הישנה, מחכה שהיא תתעורר כבר. בערך באמצע הדרך, לואי הדליק את הרדיו, קולו של התחלת השיר המוכר במיוחד נשמע. WMYB.

ליאם התעורר במידית כאשר שמע את קולו בוקע מהרדיו, והתחיל לשיר את החלק שלו.

"You're insecure, Don't know what for, You're turning heads when you walk through the door, Don't need make up, To cover up, Being the way that you are is enough..."

נייל התעורר מקולו של ליאם, והביט בו, מחכה להתפקס (מלשון פוקוס...).

הארי הביט בכביש בחיוך, ושר גם הוא,
"Everyone else in the room can see it, Everyone else but you..."

"Baby you light up my world like nobody else,
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
But when you smile at the ground it ain't hard to tell,
You don't know,
Oh oh,
You don't know you're beautiful,
If only you saw what I can see,
You'd understand why I want you so desperately,
Right now I'm looking at you and I can't believe,
You don't know,
Oh oh,
Oh oh,
That's what makes you beautiful"

הבנים שרו\צרחו באוטו, זונחים את העיסוקים האחרים שלהם (חוץ מהארי, כמובן, ששר תוך כדי נהיגה). לואי הביט בזאיין מאחוריו בחיוך.

"So c-come on,
You got it wrong,
To prove I'm right,
I put it in a song,
I don't know why,
You're being shy,
And turn away when I look into your eye eye eyes,"

זאיין שר, מציץ במראה קצת.

,Everyone else in the room can see it"
",Everyone else but you

הארי שר אחריו.

But when you smile at the ground it ain't hard to tell,
You don't know,
Oh oh,
If only you saw what I can see,
You'll understand why I want you so desperately,
Right now I'm looking at you and I can't believe,
You don't know,
Oh oh,
Oh oh..."

הם שרו ביחד. נייל הביט בחלון וראה מכונית נוספת נוסעת לידם, ובתוכה דיירקשנית צווחת. הוא חייך, נופף לה וקרץ קריצה פלרטטנית שממש לא הייתה אופיינית לו. היא נראתה לו די.... חמודה.

"That's what makes you beautiful!"

הארי שר, קולו נשמע עדיין מנומנם מהשינה, אבל זה היה הקול הרגיל שלו,
But when you smile at the ground it ain't hard to tell..."

"You don't know
You don't know you're beautiful
Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But you when smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
But that's what makes you beautiful"
הם סיימו את השיר, בחיוך.

לואי כיבה את הרדיו כשנעצרו ברמזור. "תגידו, אתם זוכרים את הצילומים לקליפ?" הוא שאל, בחיוך. "איך אפשר לשכוח?" הארי שאל, מחייך. הוא נזכר בכל חלק וחלק של הצילומים. "מעניין למה החיוך..." לואי גיחך, ודקר את הגומות של הארי. "אתה שמרת את המספר שלה?" נייל שאל, מביט בהארי במבט משועשע. הארי הסמיק. "אל תגיד לי שאתה עדיין מחבב אותה!" ליאם אמר, הארי המשיך להסמיק. הרמזור החליף צבע, וכך גם הארי והוא המשיך בנסיעה. "הו...! הארולד הקטן שלנו מאוהב, בנים!" זאיין אמר, בחיוך. "אולי תחליפו נושא...? אני מבין שאני נושא שיחה מצוין, אבל זה ממש לא לעניין עכשיו." הארי אמר, במעט עצבנות בקולו. "הארולד מאוהב! הארולד מאוהב! הארולד מאוהב!" אמרו ארבעתם שוב ושוב, מזמרים.

הם הגיעו לאולפנים בשמונה, ממשיכים לזמר. "עוד זימור קטן, ואני נשבע לכם, אני אקרע לכולכם את הענבל." הארי אמר, באיום. הם גיחכו, אבל השתתקו. הם הועברו לאיפור, כרגיל, התחילו בהארי ראשון. זאיין אחריו, אז לואי, נייל וליאם. "אני. שונא. איפור." הארי סיכם, 10 דקות לתחילת הראיון. זאיין דווקא נראה מרוצה, השיער שלו סוף-סוף סודר, והוא לא מתעסק איתו יותר. "מבין את ההרגשה שלך, אני מת לגרד את האף, אבל אסור לי, כי יהרס לי האיפור!" נייל אמר, פוזל לכיוון האף המפודר שלו. לואי הביט בו במבט זומם. הנקמה של הבנים תוכננה, והיא תתחיל באמצע הראיון. "זה לא החלק הגרוע של היום..." הוא מלמל בשקט להארי, שהשיב לו מבט מבולבל.

=============================================
User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

4 תגובות, המשך :)

---------
פורסם ב: May 12 2013, 19:16 PM
צטט הודעה

שר הקסמים

פרטי משתמש
חרמשים: 99048
משתמש מספר: 41418

ה-מ-ש-ך-!
מסכן ניילר, אבל לפעמים הנקמה מתוקה! D:
ומלאת פנקייקים! XD

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 12 2013, 19:43 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

תמשיכי D:

--------------------

---------
פורסם ב: May 12 2013, 23:02 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 0
משתמש מספר: 42499

פאק הילה, תמשיכי עכשיו לפניי שאני מרביצה לך!!!!!!

--------------------
אמרו לי שהחתימה שלי ארוכה מידיי אז קיצרתי.
אתם צריכים להודות לי.

User Posted Image
אני כזאת ליאמית קטנה.
User Posted Image
AVPSY זה כזה שלמות.
|| שירי פורטר || בגובה 1.69 משועשעת וגאה! || שלושת רבעי בריטית || רבע אירית || מרגישה כמו וואן דיירקשן || אח קטן מעצבן || סטארקידית || פאנגירל || קליין 3> || וואן דיירקשן || לורן לופז שלי ושל ג'ואי ריכטר!! || 15 || הארי פוטר || GLEE || האוכל האהוב עליי זה גזרים ומלפפונים. אוה ושניצלים של אימא!!||

---------
פורסם ב: May 13 2013, 18:34 PM
צטט הודעה

The direction I choose is love.

פרטי משתמש
חרמשים: 22112
משתמש מספר: 39765

המשךךךךךךך!!!!!!!! זה קורע.... XDDDD

--------------------
אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:)

וואן די:)
דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:)

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 13 2013, 19:26 PM
צטט הודעה

Are You, Are you, Coming to the tree?

פרטי משתמש
חרמשים: 1654
מגדר:male
משתמש מספר: 43113

המשך!
מסכן נייל שלי, אני עוד אנקום בשמו! XD

--------------------
מייקל

אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם

---------
פורסם ב: May 13 2013, 22:10 PM
צטט הודעה

Louis Tomlinson Is Mine

פרטי משתמש

הערות: כל אלו שמעדיפות את ניילר רווק, או שלהן, שישנו את השם שלהם לניקול אוניל ;)
העלילה מתרחשת לפני סיבוב ההופעות, כי כתבתי את זה לפניי... מה שאומר שפייזר עדיין קיים.
הו, ומעכשיו אני מוסיפה עובדה אקראית עם כל פרק :)
עובדה-
תמיד שזאיין צריך לבכות, הוא בוכה מול המראה כי זה גורם לו להרגיש יותר טוב עם עצמו כשהוא מסתכל על היופי שלו במראה.

פרק 3-
"שלום, כאן בארנס וולר, ואתם כאן בתוכנית 'העולם בקטנה' " אמר מנחה הטלוויזיה. "אבל אני מניח שלא באתם לראות אותי, אלא את וואן דיירקשן," הוא אמר, נשמעו כמה צחוקים ומחיאות כפיים רועשות. "הם כבר יבואו, אבל לפני זה, פתיחה וחוזרים." הוא אמר, מחייך לכולם מבעד למסך. נשמע צלצול שמבשר להפסקת התוכנית.

בארנס פנה לכוס הקפה שלו ושתה אותו. סיימו לסדר את הבנים; סידרו להם את הבגדים, חיברו מיקרופונים, סידרו את האיפור ואת השיער. צלצול נוסף קרא להמשך התוכנית, ובארנס דיבר. "שלום, חזרתם ל'העולם בקטנה', ואיתנו כאן היום לא אחרים מאשר להקת וואן דיירקשן! כפיים!" הוא החווה את ידיו לכיוון הכניסה, והבנים נכנסו, אחד אחד, לרעש הצעקות והצווחות של המעריצים בקהל. "שלום בנים." בארנס אמר, חושף שיניים צחורות. "שלום בארנס" הארי החזיר. "הו, בבקשה, קרא לי ברני." "שלום ברני!" לואי אמר, מחייך, "אתה אולי לא דינוזאור סגול ופדופילי, אבל גם אותך כיף לפגוש!" נשמעו צחקוקים מהקהל. "האמת, אומרים לי את זה הרבה!" הוא השיב, "שמעתי שאתם הולכים לסיבוב הופעות בחודש הבא." במסך מאחורי ראשו ראו תמונה של עיתון. "כן, האמת." ליאם אמר, "Take me home-tour, אנחנו מחכים לזה בקוצר רוח." "כן, אבל זה יהיה קשה להיפרד מהמשפחה, חברים וכל אלו שאוהבים אותנו." נייל אמר. "להיפרד." ליאם אמר, בנימה מסכמת, מחייך מעט.

שאר הראיון עבר במהירות, מידי פעם נשמעו צחוקים מהקהל, בדרך כלל מלואי, שידוע כ'המצחיקן' בחבורה. "יש לנו הפתעה, האמת..." אמר ברני לפתע, "אתם יכולים להביא אותה!" הוא קרא. הבנים העבירו מבטים מבולבלים. לפתע נכנסה בחורה, בערך בגילם של הבנים, עם כיסוי עיניים. נייל זיהה אותה, הוא ראה אותה בנסיעה. הוא הרגיש... די מוזר. היא נראתה הרבה יותר יפה מקרוב. הלב שלו כמעט התפוצץ. לואי יכל היה לשמוע את קולות דפיקות ליבו. "בנים..." הוא לחש לליאם וזאיין, "יש לי רעיון אחר..."

"היא לא יודעת מי אתם." ברני אמר, "קוראים לה ניקול, והיא בת 19, תספרי לנו עלייך." "אוקיי." אמרה הבחורה, "אני ניקול אוניל (Nicole O'Neill), אני אירית, סיימתי את הלימודים שלי בהצטיינות, אני בת יחידה..." היא מלמלה, סופרת את הדברים באצבעותיה, "אני אוהבת אוכל, אני דיירקשנית," היא אמרה, "ונייל הוא הפייב שלי." היא הוסיפה, בחיוך חושף שיניים, נייל חייך אליה חזרה, למרות שהוא ידע שהיא לא רואה אותו. "תגידי, את יודעת מי כאן איתנו?" ברני שאל. "לא." היא השיבה. "אין לך ניחוש?" "אההמ, יש לי ניחוש..." היא אמרה, בחיוך, "אבל אני לא אגיד אותו." "אוקיי, אנחנו ניתן לך רמז. את יכולה לגשת אליהם." נייל רץ לעזור לה, ותפס את ידה, כיוון אותה לכיוון הבנים. היא עמדה מול הארי, והתחילה ללטף לו את השיער ביד אחת. "יש לך שיער מאוד נעים." היא אמרה, בחיוך. "תודה." הוא אמר, בקול גבוה, כדי שהיא לא תזהה אותו. היא חייכה אליו. לנייל הייתה צביטה קטנה כזאת בלב שהיא ראתה אותו עם הארי. לואי עמד ליד הארי, והתחיל ללטף את שיערו גם. היא הניחה את ידה השנייה על שיערו.

"אההמ, זה לא מספיק?" נייל אמר בקול נמוך, וליווה אותה ללואי. "רק תיזהרי, יש לו חברה." נייל אמר, ממשיך בקול הנמוך שלו. היא חייכה, ושמה את ידיה על כתפיו. "אתה די גבוה..." היא אמרה, "ואני מפחדת מהחברה שלך, אז אני אעבור..." היא אמרה, מחייכת חיוך עם גומה אחת. נייל ליווה אותה לזאיין. "גם לו יש חברה, ואם את תיגעי בשיער שלו, הוא יהרוג אותך." נייל לחש לה באוזנה, בקולו הנמוך. היא גיחכה שוב, בקול פעמונים שגרם לליבו של נייל לרטוט, והושיטה את ידה ללחיצה. זאיין לחץ את ידה במבט אטום. היה לו קשה להתחבר עם אנשים בכזאת קלות. נייל הפנה אותה אל ליאם. "יש לו גם חברה." הוא אמר. היא גיחכה. "כיף!" היא אמרה, והושיטה את ידה למעלה, הוא הושיט את ידו לכיף כושל (כי היא לא ראתה כלום, ופגעה בכתף שלו). "ואחרון." נייל אמר, ונעמד מולה. "ולי אין חברה, אז..." הוא הוסיף, ממשיך בקולו הנמוך. היא חייכה, והתקרבה אליו צעד קטן. היא הניחה את ידה על לחיו. הן היו ממש רכות. נייל כמעט והתפוצץ. ליבו דפק חזק יותר ויותר ככל שהיא נגעה בו יותר. לפתע לואי יצא מהשורה, ולחש לאוזנה של ניקול משהו. היא גיחכה, ולחשה לו משהו חזרה, והוא השיב לה בלחש. היא הנהנה, והתקרבה לנייל עוד יותר, עד שהיא הייתה בהפרש של 20 סנטימטר ממנו. היא ליטפה את הלחי של נייל.

'זהו.' הוא חשב, 'אני לא יכול לסבול את זה יותר' הוא רכן מעלה, ונישק אותה. נשמעו קולות משונים ושונים מכיוון הקהל ומכיוון הבנים. הארי נעמד מאחורי ניקול והוריד לה את המטפחת מהעיניים. ניקול פערה את עינייה כשהיא ראתה שהיא מתנשקת עם נייל הורן. הנייל הורן. הפייב שלה. זה שהיא יודעת הכל עליו... היא עצמה את עיניה ונישקה אותו חזרה. נייל התנתק ממנה כמה שניות לאחר מכן, וחייך אליה חיוך ביישני.

==========================
5 תגובות = המשך!

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 14 2013, 08:01 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש

אני פלאקין דאקין סמאקינ ארצח את הניקול הזאת!!
ואת תמשיכי :3

--------------------

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (3) [1] 2 3  קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4222 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025