![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 14 2013, 09:13 AM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני הולכת מחר לניקול לרצוח אותה.
היא לא תיגע לי בנייל! אה, לפחות יש לי את דוד ^^ -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2013, 10:39 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פור גאד סייק, סוף סוף לניילר יש חברה!
אבל קיוויתי שתשתמשי במשהו מהשרשור שלנו ^^ (אהמאהמיסמיןהבליבריתאהמאהמ) המשך, או שאני פאקינג באה אלייך הביתה, ותוקעת לך בננה בנחיר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2013, 13:45 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בננה בנחיר?
וואו ליפז, את מוזרה. ושכחתי לכתוב את זה- המשך או שליפז תהרוג אותך! -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2013, 15:01 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מעלפת:) ומה עם לוקאס שלנו?!!??!!?!!??!
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2013, 00:15 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מה...? לניילרי שלי יש חברה...?
המממ... הם נשמעים חמודים דווקא!!! המשך! -------------------- אמרו לי שהחתימה שלי ארוכה מידיי אז קיצרתי. אתם צריכים להודות לי. ![]() אני כזאת ליאמית קטנה. ![]() AVPSY זה כזה שלמות. || שירי פורטר || בגובה 1.69 משועשעת וגאה! || שלושת רבעי בריטית || רבע אירית || מרגישה כמו וואן דיירקשן || אח קטן מעצבן || סטארקידית || פאנגירל || קליין 3> || וואן דיירקשן || לורן לופז שלי ושל ג'ואי ריכטר!! || 15 || הארי פוטר || GLEE || האוכל האהוב עליי זה גזרים ומלפפונים. אוה ושניצלים של אימא!!|| --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2013, 11:26 AM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערות-
מזכירה, אני כתבתי את זה לפני הסיבוב הופעות... ועובדה, כי זה פ*קינג אוסום, ופורסם היום- http://www.onebigannouncement.com/ ================================ נראו הבזקים של מצלמה מכל עבר. עיניה של ניקול דמעו. "אההמ, פרסומות...?" אמר ברני, מביט סביבו בשאלה. זה לא קרה לו אי פעם. נשמע צלצול של הפסקת התוכנית. ניקול רצה משם, מסמיקה. נייל נשאר קפוא במקום. הוא לא האמין שהוא עשה את זה כרגע. עכשיו. בשידור חי. מול עיניי מליונים. המשפחה שלו ביניהם. אבל יותר עניין אותו מה לואי לחש לה. הבנים הביטו בנייל הקפוא בדאגה. "נייל?" זאיין שאל, ונופף את ידו מול פרצופו של נייל, "מישהו בבית?" "לואי, אני הולך להרוג אותך!!" נייל צעק לפתע, וקפץ עליו. לואי המבולבל נפל על הרצפה, בעוד נייל מרביץ לו. הארי התכופף לאוזנו של לואי ולחש לו; "אני הולך לדבר איתה." לואי הנהן. והארי פנה ללכת. "נייל, אם תעזוב אותי, אני מבטיח לך, אני אלך איתך לננדוס!" לואי צעק. "אני לא רוצה שום ננדוס!!" הוא צרח, "פשוט תגיד לי מה לחשת לה." הוא אמר, והצמיד אותו לרצפה, מפסיק להרביץ לו. "זוכר שבעטת לנו ב'חברים' שלנו? אז ביקשתי ממנה שתסטור לך, אבל לא ידעתי שאתה תנשק אותה!" הוא צעק מתחתיו. "אידיוט!!" נייל צעק, לא ברור למי זה היה מכוון, לעצמו או ללואי. הוא קם מעליו, מעביר יד בשיערו בייאוש, מתיישב בספה חזרה. "ניקול!" הארי קרא, רץ אחריה. דמעות עליו על עיניה הכחולות. "חכי." הוא אמר, מניח את ידו על כתפה. "מה?" היא שאלה, לא מסתובבת להביט במבטו, הוא היה חבר בלהקה האהובה עליה, היא לא רצתה שהוא יראה אותה בוכה. "אל תבכי, נייל באמת מחבב אותך." הוא אמר, בנימה מרגיעה שהייתה מיוחדת לקולו, "לא שמעת את הדפיקות לב שלו? ושנגעת בכולנו, הוא מיהר להסיט אותך. הוא כמעט רצח אותנו. כשנכנסת באולם, הוא מיהר לעזור לך. וגם הוא אירי. אתם מושלמים אחד לשנייה." הוא אמר, היא הסתובבה בהיסוס. "באמת?" היא שאלה, והביטה בעיניו הירוקות, המנחמות. "כן." הוא חייך, "ואיך את יכולה להאשים אותו? את יפה, חכמה, יש לך עיניים מהממות, את אוהבת 'וואן דיירקשן', מושלמת." היא חייכה. היא בחיים לא חשבה שהיא אי פעם תקבל מחמאות מהארי סטיילס, תתנשק עם נייל הורן, ותפגוש בבנים. זה חלום שהתגשם. הוא חיבק אותה בניחום. "נייל כמעט רצח את לואי כשהלכת. מה הוא אמר לך?" הוא שאל. "לסטור לו." היא אמרה, בחיוך אשם, "אבל לא הייתי עושה את זה." היא אמרה, מסמנת בביטול בידה. נייל קם מהספה. "חוזרים מהפרסומות עוד דקה!" ברני אמר. "לא אכפת לי." הוא סינן, ורץ, מחפש את ניקול. הוא מצא אותם, עומדים קרוב, ומדברים. הלב שלו נשבר לרסיסים. הוא הרגע פגש אותה, איך הוא יכול להרגיש אליה משהו?! טוב, הוא תמיד האמין באהבה ממבט ראשון... "אני הולך לבדוק אם לואי לא מת." הארי אמר, "תביאי לי את הפלאפון שלך." הוא אמר, ומסר לה את שלו. הם החליפו מספרים, והארי רץ חזרה לאולם. ניקול פנתה ללכת, כשיד נוספת נחתה לה על כתפה. "ניקול, חכי." הוא אמר, בקול מיואש. "מה?" היא שאלה, דמעות חוזרות להציף אותה. היא לא ידעה למה, אבל היא חזרה לבכות. היא הסתובבה אליו, הוא הניח את ידיו על לחיה, והסיט את דמעותיה. "א...אני מצטער." הוא אמר, "אני מצטער שנישקתי אותך מול כל האנשים, הטלוויזיה. אני מצטער על האנשים שיגיעו לביתך וינסו לעקוב אחרייך. אני מצטער על הפפארצי, על הכל. אני יודע שזה הפעם הראשונה שאני רואה אותך, אבל אני ממש מחבב אותך." היא חייכה חיוך מבויש והשפילה את ראשה. הוא הרים את מבטה, והביט בעיניה הכחולות, היפות, בחיוך, ונשק לה על לחייה. "אני יכול את המספר שלך?" הוא שאל, בהיסוס. "אנ...אני מניחה..." הם החליפו מספרים. "אשמח לפגוש אותך שוב, ניקול." הוא אמר, בחיוך. "אני צריכה ללכת, נייל." היא אמרה, מביטה בשעונה. היא לא רצתה ללכת, אבל היא הייתה צריכה ללכת לבית החולים, לבקר מישהו קרוב. היא נשקה לו בלחי, ורצה משם, מסמיקה ונעלמת מהמקום. הוא חייך חיוך מאוזן לאוזן, ופנה לסיים את הראיון המזורגג הזה, שלא באמת רצה לחזור אליו. ======================================== ![]() ![]() http://cuteniam.tumblr.com/post/5059754384...ere-we-are-tour חמש תגובות= המשך :) -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2013, 13:09 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נייל באמת חשב שהם מחבבים אחד את השני רק בגלל שהם עמדו קרוב?! הוא חייב לשמוע את הגרסה האמיתית!
נו טוב, לפחות עכשיו הוא יודע שניקול מחבבת אותו ^^ נ.ב זאיין צילם אותי בזמן לא טוב!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2013, 17:52 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאד, זה מותח!!! תמשיכי:)
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2013, 19:44 PM
|
||
תמשיכי או שאני אתקע לך אבטיח בנחיר.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2013, 15:19 PM
|
||||
את גנבת לי את המשפט!!! והילה, תמשיכי מהר, או שאני אשחרר עלייך בולדוג!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 25 2013, 12:40 PM
|
||
מסכנה הילה XD
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2013, 14:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני מודה שהתחלתי לקרוא את זה ולא הבנתי מי הם בכלל. (לאלהרוגאותי!)
ואז הבנתי מי הם. ואז קלטתי מי זה ה- "זאיין" שמתעכב מול המראה. האמת שבהתחלה חשבתי ש- "הארי" זה הארי פוטר XD אופס? ואז קראתי: "אעאעאעאעאע! הילה - איפה הפרק הבא??" אז עכשיו אני רוצה את הפרק הבא. אני מחכה לפרק הבא. ולעוד פדיחות והרבה גיחות של לואי!! D: לואילואילואילואילואי. עכשיו. XD אעאעאעאעאע! D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2013, 20:48 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את חייבת דחוף להמשיך! אני ישבתי פה וקראתיייי הכללל בלייי לזוז שנייה! ואני הולכת להתקלח אז אם פרסמי בדקות הקרבות אני יקרא יותר מאוחר.. חיחיחיחי....
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2013, 09:02 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. ממש אהבתי! אני מתה על ניילXD מחכה להמשך.
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 15:53 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, שכחתי להגיב? זה מושלם... :)
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |