![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2013, 10:45 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מדריך לאמריקאית לאנשים מתחילים.
1) פתחו דף בגודל מתאים, ושימו תמונה שאתם רוצים, ומקמו אותה. אני בחרתי בזאת: ![]() 2) פתחו לייר חדש, קחו את המברשת הרכה, תבחרו צבע, ותסמנו במקומות שאתם רוצים על מצב softlight. צבעים מועדפים - כל מה שנראלכם, כחול, אדום, כתום, סגול, וכו'. *חשוב לעשות לפני כל מברשת בצבע אחר לייר חדש: ![]() 3) CTRL<SHIFT<ALT<E לכו ל - Filter, ותעשו BLUR + SURFACE BLUR ותעשו לפי ההגדרות הבאות, או לפי טעמכם: ![]() ותאשרו. 4) CTRL<SHIFT<ALT<E ואז תלכו ל- Filter<Blur<Radial blur ותעשו לי ההגדרות האלה, או איך שמתחשק לכם: ![]() ותמחקו מהדמות. 5) עכשיו, שוב - CTRL<SHIFT<ALT<E ואז - Filter<Distort<Glass. תעשו לפי ההגדרות האלו, או לפי טעמכם: ![]() מחקו את הטשטוש מהדמות. 6) *שלב זה לא חובה* לכו ל- Filter<Render<Lens Flare, ותעשו כמוני, או איך שבאלכם: ![]() *אתם יכולים לכוון את הקרן לפי בחירתכם. ותאשרו. אפשר לשחק עם ההגדרות.. 7) בעיקרון, סיימנו. אבל אם אתם רוצים שזה יהיה יותר מעניין, אתם יכולים להוסיף לזה טקסטורות, עוד פילטרים, וכמובן לשחק עם הכדור החצי שחור חצי לבן שנמצא מתחת לליירים: ![]() 8) שימו מסגרת, תכתבו ניק, והופה. 9) זה התוצאה שיצאה לי אחרי כל מיני משחקי צבע וכו': ![]() עבדתי על זה הרבה. בקרוב - אמריקאית מתקדמים - סמאג'. בהצלחה! (: תראו תוצאות, אין להעתיק. -------------------- בס"ד.
My heart is broken Release me, I can't hold on Deliver us ![]() ![]() My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us from sorrow's hold --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |