![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (25) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:47 PM
|
||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של חתולה קפדנית [אוליבנדרס]
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:57 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של מוכר שרביטים [טונקס]
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 16:58 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של מגושמת [וולדמורט]
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 17:00 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של טום וואנדראלו רידל XD [גברת נוריס]
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2013, 17:03 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של חתולה אדומת-עין [אלאסטור מודי]
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 00:44 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוב?
יומנו של חשדניסט[אבפרות' דמבלדור] -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 02:07 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יומנו של הכבשה השחורה של המשפחה [הרמיוני]
-------------------- נעה ~ 15 ~ אוהבת לבלבל את המוח ~ תינוקית לגילי ~ תולעת ספרים גאה ~ אוהבת לכתוב דברים שאני מכנה סיפורים ~ ים ~ כחול
![]() תודה לאור שנתן לי את הגודל הנורמלי של התמונה ושבכללי הסביר לי איך לשים אותה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 05:55 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תגידו כאלה שכבר היו
יומנה של חנונית [ניק- כמעט- בלי- ראש] -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 07:24 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרוח האמיצה [לופין]
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 10:26 AM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של זאב בודד [מולי וויזלי]
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 11:47 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יומנה של האם הדואגת (בקביק)
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 13:39 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנו של היפוגריף נמלט [סיריוס]
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 16:04 PM
|
||
![]() מוגל |
יומנו של רך-כף[מדאם רוזמרטה]
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 18:32 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומנה של רופאה [ארתור וויזלי]
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2013, 20:18 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
יומנו של חוקר מוגלגים [פילץ']
-------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |