![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2014, 16:53 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאיודעת.
אממ במעמקי היער אני שוכן כולם מאחד ממני מפחדים האחד בעל השיער עם צבע הלהבה וגם האחד השחור כלילה אותי ניסו לחקור -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2014, 17:32 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אממ הערגוג?
-------------------- זרמו
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2014, 21:22 PM
|
||
![]() "אם קשה לך,סימן שאתה בעליה" ![]() ![]() ![]() |
אני מעט עגלגלה
את סודות בני אני בדרך כלל מגלה כמו אם שניה לנבחר היקר ושטויות בעלי מעניינים אותי בעיקר -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2014, 01:12 AM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גברת וויזלי
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2014, 08:34 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היא מאוד מאוד קטנה
אחרי שעפה- השתכרה אמורה להיות מאוד מנומסת למרות שהיא, קצת כועסת -------------------- Google*גריפינדור*אנבת'*סנייפ*הרמיוני*פנטזיה*ג'יני*לונה*אנדר וויגין*בלטריקס*שירים ישראליים*פרד וג'ורג'*חופש*דראקו*סרטים מצוירים*דמבלדור*ארטמיס פאול*נוויל*מדע בדיוני*הארי פוטר*מקגונגל*פרסי ג'קסון*רייבנקלו*Samsung ![]() כן, זה אני!!! D: אקספליארמוּס$לוקומוטור מורטיס$ליבּראקורפּוּס$סילנציו$סקטוּמסמפּרה$פּטריפיקוּס טוטאלוּס$פורנונקולוס$קונפוּנדוּס$ריקטוּסמפּרה$שתק$שחרר$קונג'ונקטוויטוס$דנסאוגאו$לנגלוק$אימפדימנטה$אינקרצרוס$רדוקטו$לגילימנס$טרנטלגרה$אימפריו$קרושיו$אבדה קדברה$אגומאנטי$אימפרביוס$אינסנדיו$אלוהומורה$אנגורג'יו$רדוציו$אפרציום$אציו$ג'מינו$דיפינדו$וודיווסי$וינגארדיום לביוסה$טרגאו$לומוס$נוקס$מוביליארבוס$מופליאטו$סונורוּס$רפּארו$פיניטה אינקנטאטם$פריורי אינקנטאטם$אוונסקו$דורו$פריקולום$רלאשיו$דפרימו$דפודיו$סרפנסורטיה$פּרוטגו$פרוטגו טוטאלום$רידיקולוס$רפלו מוגלאטום$הומנום רבליו$אנאפנאו$אפּיסקי$התחיא$פרולה$אקספּקטו פּטרונוּם$הנדר הכובל$מורסמורדרה$פּורטוּס$פידליוס$אובּליוויאטֵה$לוקומוטור$ספציאליס רבליו$קונפרינגו$פרוטאוס$סלביוהקסיה$טאבו$לויקורפוס$פרוטגו טרבליום$פרוטגו הורבליוס$גליסיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2014, 17:03 PM
|
||
זה היה לי קשה....צ'ו?
-------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2014, 21:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווינקי!
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 08:41 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמי הוא חידה.
סיפורי התרחש לפני חמישים שנה. חצוי דם שמתקעש להיות טהור. מה שמוזר כי אני היורש לפי ה׳חוק׳. -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 14:41 PM
|
||
רידל.
טום רידל. (8 -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 14:57 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מאוד :)
שנים על גבי שנים התעלמתי לחיזורו בזכותי הגיבור שיביס את החושך הגיע לעולם. אהבתו אליי הרגה אותו אך הצליחה להציל רבות -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 15:01 PM
|
||
אני חיה קצת,רצחנית
ואף אני גם,יוונית מי שפוגש פה,את עייני,סופו מיד קרב אז אני,מאוד ממליץ,שלא להתקרב רצחתי ילדה,בחדר שירותים ובישביל להגיע אלי,הכיורות צריכים להיות מוסתים נו?קל או קל? -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 15:16 PM
|
||
Golden Flower - לילי אוונס/פוטר
ג'יני וזלי - הבסיליסק -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 17:26 PM
|
||
אני שחצן,ומטומטם
אני אוהב את פוטר(סתםםם) חושב שהכי טוב,כי טהור אני בדם ואני גם הכי רחוק מלהיות לכם פה תם -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 18:34 PM
|
||
מאלפוי
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 20 2014, 18:45 PM
|
||
אכן ואכן...
אני נער,גבוהה וחסון לא יכול לסבול,את מאלפוי ופרקינסון הייתי ראש,וקפטן,לקבוצה הכי טובה בבתים ופתאום,כל הבתים,יחסית אלינו,נחותים -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |