![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 28 2014, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד (8
הנבואה? -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2014, 23:04 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן :)
מי עכשיו? -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2014, 17:53 PM
|
||
![]() מוגל |
אני?
אני אדום,אדום כדם... אם לא תפתחו אותי אתפוצץ מיד, הרבה משתמשים בי,הרבה מאוד, אבל כולם לא רוצים בי עוד.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2014, 12:56 PM
|
||
![]() "אם קשה לך,סימן שאתה בעליה" ![]() ![]() ![]() |
צרחן(:
-------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2014, 13:23 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השפה שלי היא קללה
אני ניבאתי נובאה אדון האופל חושב שהוא יובס בגלל מישהי מטורללת בעלת קול בס -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2014, 14:16 PM
|
||
סיביל טרלוני
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 30 2014, 15:24 PM
|
||
אני יכולתי לחיות,לנצח נצחים
אילולא הלורד ומשרתו,את חיי היו הופכים את אבני,היקרה לי מכל,ניסו לגנוב לי שם וקווירל היקר,בגניבת האבן,בקומה השלישית,הואשם -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2014, 13:36 PM
|
||
ניקולס פלאמל
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 31 2014, 16:24 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני כבר גרמתי למותו של אדם
וצבעי - אדום כדם. אני גם יכולה להחיות אנשים, אך בעקבות סיפור עם, הם ממני חוששים. -------------------- ~לארה~☻~חולת הארי פוטר וסטאר וורס~ אני מוזרה, תתמודדו~ ![]() בא לי ינשוף בחיים. מאוד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2014, 18:36 PM
|
||
אבן החכמים
-------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
|
|
פורסם ב: Jun 2 2014, 14:46 PM
|
||
אנחנו חבריו של מישהו בהיר
שני כסילים חבריו של שונא בוצדמים יהיר עוגות זוללים -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2014, 14:55 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראב וגויל
-------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2014, 15:05 PM
|
||
אפי שמנוני ומעוקל
הייתי בלילי מאוהב אני פרופסור לשיקויים ועם הארי אני כל הזמן רב -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2014, 15:07 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סנייפ
-------------------- ~לארה~☻~חולת הארי פוטר וסטאר וורס~ אני מוזרה, תתמודדו~ ![]() בא לי ינשוף בחיים. מאוד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2014, 15:14 PM
|
||
בצבע אדום שיערי
מאוהבת אני בהארי אמי מאוד ענייה אין לה כמעט אף אוניה -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |