![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 09:34 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חדר התגוננות תפקדתי,
במפה נעלמתי ומבוקשת ליבכם אהפוך לה,רק דלת לכניסה כבדה ומסורבלת. -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 10:22 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חדר הנחיצות
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 18:18 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חולדה, לא כל כך נאמנה,
לאדון האופל חיש ברחתי, וכעת עם יד מתכת נשארתי. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 20:33 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההמםםם קשה, זנב תולע יש משהו יותר קשה
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
פורסם ב: Dec 28 2013, 14:26 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
-------------------- מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!מיאו!
|
|
פורסם ב: Dec 29 2013, 18:35 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני מקשרת בין עולם הקוסמים לעולם המוגלגים
וגם כמה אנשים בתוכי נמים כאן דיבר הארי פוטר אם שר הקסמים כי ניפח את דודתו בלי שום משים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2013, 23:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקלחת הרותחת
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2013, 19:19 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא אבל קרוב....
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2013, 00:36 AM
|
||
אוטונוס הלילה?
|
|
פורסם ב: Jan 15 2014, 21:49 PM
|
||
אני הופכת לאש ירוקה, אש רגילה.
לראשונה אצל הוויזלים, אותי הארי גילה. אם תקפוץ לאש שלי, לתוך האח, ותגיד שם של מקום, הידד היאך! -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2014, 15:12 PM
|
||
אבקת פלו
|
|
פורסם ב: Jan 16 2014, 20:08 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התשובה ללמעלה- פונדק שלושת המטאטאים
אני זהוב כולי, במעופי - מרוב שאני מהיר אני נראה כמו כוכב נופל. יש לי זיכרון בשר, ובי דמבלדור טמן אוצר -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2014, 12:12 PM
|
||
הסניץ' המוזהב שהארי תפש-בלע במשחק הקווידיץ' הראשון שלו.
איילי אמל- התשובה שלך נכונה:) אני שחור כולי וגדול ביותר, אותי האגריד גידל בשנתו השלישית ולא סיפר. רון וויזלי שונא יצורים מסוגי, יש לי משפחה גדולה ואני גם רב-רגלי. -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2014, 21:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה קל, הרעגוג
-------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2014, 13:41 PM
|
||
![]() מוגל |
אני ג'ינגית
ודי גדולה אוהבת את הארי אבל הוא לא בן זוגי -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() תומר~בן 11~מבקר מוזיקה~סופר מקצועי~רביינקלו~פוקימון~הארי פוטר~ אליים יווניים ופרסי ג'קסון~משחקי הרעב ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |