![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2014, 13:53 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
סולקתי מהלימודים בשנתי השלישית גידלתי עכביש בארונית ניחמתי רוצח שלא רצח אף אחד ובשלושת המאטאטים שתיתי יין דבש חם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2014, 18:20 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לא נימבוס 2000 חחחח טם רידל..
ושלך: האגריד. שיערי שמנוני אפי ארוך אופל אוהב אני את פוטר אשמח לחתוך -- אני ממש גרועה בזה -------------------- *סוויפטית*האנגרית*גליקית*פוטרית*מפוצלת*ג'קסונית*כן, אני קוראת, יש לך בעיה?!*חופרת במשרה מלאה*חמוסים זה דבר חמוד*אני חיפושית*מיפ*MUSIC IS MY LIFE*אני יודעת שאני כותבת הרבה בפורומים*זה כדי להעלות את הדרגה*תתמודדו*אני חדשה אז אני לא יודעת דברים*אל תהיו רעים*
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 16:20 PM
|
||
![]() מוגל |
המטאטא נימבוס 2000 של הארי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2014, 22:35 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוורוס סנייפ. נבואה גדולה ניבאתי, מול עיניו המשתאות של מנהל ועל כן להגוורטס הוזמנתי. סנייפ במפגשנו ריגל -------------------- וזה פה כי אלסהה *~~* וכל מילה מיותרת. אז לשתוק צופ. לשתוק. רוצה מאוווד לשנות כינוי o: אשמח אם תתרמו לי. כן. זה יהיה נחמד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 25 2014, 19:46 PM
|
||
![]() מוגל |
פרופסור טרלוני
|
|
פורסם ב: Mar 28 2014, 14:33 PM
|
||
![]() מוגל |
חידה!
אני על ידי יומן כושפתי צבע שערי כמו הלהבה אבי עובד במשרד הקוסמים ובעתיד אהיה אישתו של הנבחר -------------------- היי רייבנקלו שולטים!רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו
רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות מי שברייבנקלו, שיפרסם את זה. כך שכל פורטל הארי פוטר ידעו מי שולט כאן! תינוקות של הארי פוטר!:חחח ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2014, 16:58 PM
|
||
![]() מוגל |
ג'יני וויזלי
|
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 12:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי שני אחים גדולים,
אתם לא יודעים הרבה עלי. אחיי הם קוסמים גדולים, ואני מופיעה על הקיר בביתו של אחד. -------------------- ~ליעד~13~ ~הארי פוטר~המשחק של אנדר~אשמת הכוכבים~פרסי ג'קסון~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2014, 14:48 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריאנה דמבלדור
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2014, 13:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני אחד מאוצרות המוות
האח הקטן מהשלושה אותי קיבל דמבלדור אותי לא מצא שנים ועכשיו לנבחר אני שייך -------------------- זרמו
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2014, 12:19 PM
|
||
גלימת ההיעלמות
-------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: Apr 30 2014, 16:20 PM
|
||
![]() מוגל |
נימבוס 2000
|
|
פורסם ב: Apr 30 2014, 18:07 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קטנה ולבנה
עיני שחורות כמו הלילה את נפשי מסרתי כדי להצילאת נפש אדוני -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2014, 09:08 AM
|
||
יאוווו לקח לי זמן!
הדוויג! זה כזה עצוב )8 -------------------- Don't Worry. You're Just As Sane As I Am...(8
|
|
פורסם ב: May 1 2014, 15:50 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון:׳(
אותי נעלו בבית לבדי אמרו שאמי מתביישת בי דיוקן בפונדק שלי נתלה ומזון דרכי הגיע בשיירה -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |