![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2013, 20:43 PM
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפגש חנוכה 2013! מאז אייקון לא נפגשנו אז כבר הגיע הזמן, אתם לא חושבים? אז הוא מגיע, אדיר יותר מאי פעם, מפגש חנוכה 2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111אחדאחדאחדאחד מתי? בשלישי לדצמבר, יום שלישי, בחופשת חנוכה (מן הסתם). איפה? בעזריאלי תל אביב, ליד H&M. מתי? שוב? הא, נכון, באחת עשרה, שכחתיXD מה יהיה? זה לא ברור? אנחנו ניפגש, נעשה כיף, נעשה שטויות, נציק לכמה ערסים מזדמנים... יהיה כיף! (ההגעה על אחריותכם ועל אחריות ההורים בלבד! לא סתם, לא יקרה שום דבר נוראי, זה לא שהגופה שלכם תימצא במעלית בעזריאלי... אולי... לא נו דיי אני יוצא מטריד. תזרמו, יהיה כיף!) יש למפגש סיבה כלשהי? משהו מתוכנן? המממ... לא. אתם תיפגשו, תצחקו, ואולי תהיה קצת טריוויה ומשאלי-עם (רוצים עיתון? מי יותר שווה, איירון מן או באטמן? וכו') אבל העיקר ההנאה. עוד משהו, או שאתה יכול לעזוב אותנו במנוחה כבר? דבר אחרון באמת - תביאו כסף מראש לתרומה לפורטל. אין לאתר מספיק כסף לתחזק את עצמו, וכרגע הקופה של האתר דיי... מרוששת. אתם יכולים להביא שקל או עשרה שקלים או מאה, כל דבר יכול לעזור לפורטל לתחזק את עצמו!(: ותזכרו שיש לי יומהולדת ב22.12 אנשימיםםםםם! ואיך אני מבטיח את הגעתי? פשוט וקל ואפילו פשוט ואפילו קל - כל מה שאתם צריכים זה להעתיק את הטופס הקצר הבא, למלא אותו ולפרסם באשכול, אנחנו כבר נדאג לשאר.
בטוח באים - יהל - האיש הירוק אור - Sheldon Cooper שחר - SDC2001 הלנה - Elana Malfoy הדר - Just One Girl מיה - Midnight Cowboy אלון - ניקו אנג'לו עמית - אני זאת אני ולא אחרת אפרת - הארי פוטר 12345 ענת - Anat HOdos אולי באים - דן - בלה בלה בלה רוני - Jinx נבו - Harry Rest שי - Sexual Tension שחר - SDC2001 לירז - Live The Moment קטרין - Teen Idle ירדן - תווים מיוחדים אסורים יעל - Paparazzi נועה - ג'יני23451 שירי - shiri maor איילת - Not Your Business תם - אני אוהב את מיכל נטע - nHPn מאיה - The Hate שיר - The Direction Fabulous Killjoy נועה - lilipoter531 הילה - Goofy Goober נוגה - לונגה מיכל - I Love Tom הודעה זו נערכה ע"י Sheldon Cooper ב Dec 2 2013, 17:03 PM -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2013, 23:50 PM
|
||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: דן
כינוי: בלה בלה בלה בטוח בא/אולי בא: אולי בא סופגנייה/דונאט: ברוקולי -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 06:59 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: רוני
כינוי: Jinx בטוח בא/אולי בא: אולי בא סופגנייה/דונאט: סופגנייה ![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 13:56 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סימן שאלה גדול. אולי בא.
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 15:00 PM
|
||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: חנה
כינוי: CandySweet בטוח בא/אולי בא: אולי באה סופגנייה/דונאט: אפילו לא אחד מהם. עושה לי בחילות וכאבי בטן. -------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 16:09 PM
|
||
![]() כי אני כלבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: בוריס
כינוי: מתח מיני בטוח בא/אולי בא: יש לי יום פנוי בשלישי אז... אולי ![]() סופגנייה/דונאט: נמ לביבה? -------------------- ○שרמוטה מהגיהנום○ ![]() I am exactly the person that I want to be --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 18:19 PM
|
||
![]() “!I love rock n' roll” ![]() ![]() ![]() |
שם: שחר
כינוי: SDC2001 בטוח בא/אולי בא: בטוח באה (רוב הסיכויים שכן! אני מביאה עוד חברה שלי שלא באתר, אבל היא אוהבת הארי פוטר) סופגנייה/דונאט: סופגנייה עם ריבה -------------------- בטאית || SDC2001 לשעבר || לא פעילה
[/color] זה שחרולע/פחזניה אבל אני די בטוחה שרזניק/לזניה תבוא ותרצח את מי שיעז לקרוא לי ככה. היא מאוד רכושנית בנוגע לשם הזה ^-^ אז שחר :) המדף הלא שפוי של שחרולע! המשרת השחור! ♥ סיאלושקההה ♥ ♥ ♥ ![]() ATTACK ON TITAN || ARMIN ![]() ![]() סלית'רינית שמוינה ברייבנקלו! (מצנפת המיון,את צריכה לבלוע את עצמך...) יו, חבר'ה! כאן אלה (Angels and wolfs) אני כאן כדי לעשות בלאגן B| לא, סתם. אבל אוהבת אותך פחזניה שחרולע <3 בסכנת פרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 18:55 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מזל טוב!!!
לא מצאתי סמיילי מתאים. -------------------- ~ליעד~13~ ~הארי פוטר~המשחק של אנדר~אשמת הכוכבים~פרסי ג'קסון~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 19:06 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: לירז
כינוי:Live The Moment בטוח בא/אולי בא: אולי סופגנייה/דונאט: סופגנייה D: שחר- לכנס מיתופיה שהיה בקיץ אני הבאתי חברה, את יכולה לבוא עם מי שבא לך למפגש השאלה אם יהיה לחברה שלך מה לעשות שם. -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 22:01 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: עמית
כינוי: אני זאת אני ולא אחרת בטוח בא/אולי בא: בעיקרון בטוח אבל לך תדע. אולי. סופגנייה/דונאט: תודה, שניהם. ושוקו עם חלב סויה. ![]() מתי? (11 בבוקר/ערב?) XD אגב מזלטוב יהל ~ -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 22:16 PM
|
||
![]() Deceive Inveigle Obfuscate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: -,-
כינוי: Teen Idle בטוח בא/אולי בא: ממ יש מצב. אולי. סופגנייה/דונאט: ?Why Can't We Love Them Both -------------------- Suddenly I'm overcome Dissolving like the setting sun Like a boat into oblivion Cause you're driving me away --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 23:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם: ענת חודוס
כינוי: Anat HOdos בטוח בא/אולי בא: בטוח באה סופגנייה/דונאט: או סופגניה בלי כלום, או דונאט עם שוקולד מריר (אני אלרגית לחלב XD) -------------------- ענת|ריק פוטרית גאה|מקווה להירשם הוגוורטס|עוד מעט 13אזהרה:חופרת
![]() ![]() אני אחר ואני גאה בזה[img]v=sUU9CxWUg3c אני רוצה לעשות עם מישהו שירשור או משחק תפקידים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 17:27 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ירדנקול.ית
כינוי: תווים מיוחדים אסורים (^%$%^&*^)!@#$&()()%!!! למקרה שאתם/ן זקוקים/ות להמחשה ![]() בטוח בא/אולי בא: אולי. זה כזה מעצבן שהז אולי כי ההורים שלי חושבים שזה מסוכן והכל ואני בטח צריך.ה חברה וזה אוף נראה אם אני אצליח לגרור את אליסה! DDDDDD: סופגנייה/דונאט: סופגנייההההההה עםםםםםם אבקתתתתתת סוכרררררר וזהוווווווווווו איכסה. איכסה דונאט. איכסה איכסה איכסה איכסה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 17:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: יעל
כינוי: פאפארצי בטוח בא/אולי בא: יש מצב.... סופגנייה/דונאט: סופגנייה -------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 21:30 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נועה
כינוי: ג'יני 23451 בטוח בא/אולי בא: אולי באה, אם ההורים שלי ירשו ויהיה לי איך להגיע סופגנייה/דונאט: סופגנייה. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |