![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 21:52 PM
|
||
![]() מוגל |
שם:שירי
כינוי:שירוש בטוח בא/אולי בא: אולי באה סופגנייה/דונאט: דונאט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 23:49 PM
|
||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: איילת
כינוי: Not Your Business בטוח בא/אולי בא: אולי באה, ואולי גם לא מציגה את עצמי בהתחלה בתור עצמי כדי לא להתפדח. סופגנייה/דונאט: לא טיפוס של סופגניות ודונאטס, אפשר להביא שוקולד מריר פרה מהבית? -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2013, 10:09 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: תם
כינוי: אני אוהב את מיכל בטוח בא/אולי בא: אולי סופגנייה/דונאט: סופגניה למה זה לא ב4.12? היה יותר קל לבוא ס: -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2013, 17:30 PM
|
||
![]() And like that... He's gone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אור
כינוי: Sheldon Cooper בטוח בא/אולי בא: בטוח סופגנייה/דונאט: בטח שסופגניה ![]() בסוף רק אני ויהל נהיה שם בטוחחח -------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ![]() ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2013, 21:27 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיה, Midnight Cowboy, אולי באה.
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2013, 14:49 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: נטע
כינוי: nHPn בטוח בא/אולי בא: אולי באה (אני ושחר [SDC2001] חושבות ללכת ביחד [[כי אנחנו חברות]] ונראה...) סופגנייה/דונאט: ברור שדונאט ![]() -------------------- מגמת מדעים זה סטייל! ;) || תלתלים זה טירוף! || ועוד...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2013, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: מאיה.
כינוי: The Hate בטוח בא/אולי בא: אולי, אני מניחה. סופגנייה/דונאט: סופגנייה *~* וזו רק אני, או שכולם כותבים אולי כי הם לא רוצים להתחייב? XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2013, 18:37 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: שיר
כינוי: The Direction בטוח בא/אולי בא: אולי... :( סופגנייה/דונאט: דונאט!!! <3 -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2013, 01:01 AM
|
||
![]() I come from a land down under ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באהההההההההההההה
התגעגעתי <3 -------------------- טלי/17 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
שם:נועה
כינוי:lilipoter531 באה \אולי:אולי לא נראה לי שאמא שלי תרשה שאני אלך לבד לתל אביב סופגניה או דונאט:אם יש סופגניה אז סופגניה אם לא נסתפק בדונאט הזארה אני חופרת שמשעמם לי שזה רוב הזמן סוווווו תזהרו וגם שאלה רגע כשיצא הסרט החדש של חיות הפלא והיכן למצוא אותן אז תעשו אירוע מעריצים עם הקרנה של הסרט כמו שעשו :rotem news חפשו :אירוע המעריצים הגדול למעריצי משחקי הרעב בפייסבוק(בלי בפייסבוק כן) -------------------- -נועה-16-פוטרהאד-סטארקידית-המילטון-גרביטי פולס-מלחמת הכוכבים-רייבנקלאו- מוקדש לשירןכהן12 AKA מיקה :) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2013, 23:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה בבוקר או בערב?!
אחת עשרה בבוקר ![]() הודעה זו נערכה ע"י Sheldon Cooper ב Nov 28 2013, 21:27 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2013, 20:32 PM
|
||
![]() כי אני כלבה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוכלו לפתוח אשכול דרכי הגעה מרוכז, כמו בכל שנה? זה ממש ממש יכול להועיל ^^
-------------------- ○שרמוטה מהגיהנום○ ![]() I am exactly the person that I want to be --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 12:15 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: הילה המאגניבה
כינוי: Goofy Goober בטוח בא/אולי בא: 99 אחוז באה. אין לי כלום באותו תאריך, אני רק צריכה לשאול את אבא שלי. הוא כנראה יגיד כן. אני אערוך את זה אחר כך. סופגנייה/דונאט: זה לא בריא!!!! טוב, אל מי אני עובדת? סופגנייה. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 12:28 PM
|
||
![]() Fear Is Not My Master ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: נוגה.
כינוי: לונגה. בטוח בא/אולי בא: אולי באה, תלוי מתי אני אצא מהבסיס ומה יהיה מצב הצבירה שלי באותו זמן. גם תלוי מתי המפגש צפוי להסתיים. (מתי הוא מסתיים בדרך כלל, באמת?) סופגנייה/דונאט: ברור שסופגניה. בניגוד לדעה הרווחת, דונאט זה לא ממש טעים. זה בעצם בכלל לא טעים. זה פשוט סופגניה לא טעימה. -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 15:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:מיכל
כינוי:I Love Tom בטוחה בא/אולי באה:אולי באה סופגניה/דונאט:סופגניה -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |