![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 17:44 PM
|
||
![]() “!I love rock n' roll” ![]() ![]() ![]() |
שם: שחר
כינוי: SDC2001 בטוח בא/אולי בא: בטוח באה (עם עוד שתי חברות שלי שלא חברות באתר, אבל הן אוהבות הארי פוטר.) סופגנייה/דונאט: סופגנייה עם ריבה -------------------- בטאית || SDC2001 לשעבר || לא פעילה
[/color] זה שחרולע/פחזניה אבל אני די בטוחה שרזניק/לזניה תבוא ותרצח את מי שיעז לקרוא לי ככה. היא מאוד רכושנית בנוגע לשם הזה ^-^ אז שחר :) המדף הלא שפוי של שחרולע! המשרת השחור! ♥ סיאלושקההה ♥ ♥ ♥ ![]() ATTACK ON TITAN || ARMIN ![]() ![]() סלית'רינית שמוינה ברייבנקלו! (מצנפת המיון,את צריכה לבלוע את עצמך...) יו, חבר'ה! כאן אלה (Angels and wolfs) אני כאן כדי לעשות בלאגן B| לא, סתם. אבל אוהבת אותך פחזניה שחרולע <3 בסכנת פרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 10:51 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: הלנה.
כינוי: Elana Malfoy באה בטוח. דונאט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 10:59 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: הדר
כינוי: Just One Girl בטוח בא/אולי בא: באה בטוח סופגנייה/דונאט: דונאט ![]() -------------------- ![]() This is survival of the fittest This is do or die This is the winner takes it all So take it all --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 19:06 PM
|
||
![]() The Toppermost of the Poppermost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשנו לבטוח. D:
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 21:30 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: אלון
כינוי: ניקו אנג'לו בטוח בא/אולי בא: אולי בא סופגנייה/דונאט: סופגניה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2013, 20:44 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אותי תשנו לבטוח
![]() -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 16:52 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: אפרת
כינוי: הארי פוטר 12345 בטוח בא/אולי בא: בטוח בא סופגנייה/דונאט: סופגנייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 17:02 PM
|
||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף אני לא באה.
-------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2013, 20:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: רונית
כינוי: קורה111 בטוח בא/אולי בא: בטוח בא סופגניה/דונאט: סופגניההההההההה חושנית ומהממת -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2013, 12:37 PM
|
||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאיפה הלכתם? הגעתי רק עכשיו ואתם כבר לא מול H &M
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2013, 13:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרדי לקומה 4-, אנחנו שם.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2013, 05:56 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: נטע
כינוי: נטע לילי פוטר בטוח בא/אולי בא: בטוח סופגנייה/דונאט: סופגניה אוף.. הייתי באה.. לא הספקתי :( הייתי גם תורמת.. יהיה עוד מפגש כזה השנה????!!!!????!!!!????!!!! -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |