![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2013, 22:49 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה להוסיף הסבר על איך לעשות טבלה? זה די דחוף ^^
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 10:04 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שידוע לי אין איזה כפתור שבונה טבלה - זו יחסית עבודת נמלים, לקחת את הלחצן של הקו - ולמתוח קווים. -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 14:59 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, אוקיי ^^ ואפשר לדעת איך את עושה את הפאן-ארט? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 15:00 PM
|
||||||||
בעקרון זה אפקטים, טקסטורות וכו' .. אני אנסה לעשות הסבר לפאן ארט בזמן הקרוב :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 15:49 PM
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מוצאת טקסטורות... איך באמת עושים טקסטורות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:10 AM
|
||
איך מורידים למחשב פאטרנים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:17 AM
|
||
תם - את לא צריכה להכין טקסטורות, פשוט תחפשי טקסטורות בגוגל ואת כבר תמצאי :).
סטפני פוטר - תחפשי פאטרנים בגוגל, תורידי למחשב - והסברתי למעלה איך טוענים פאטרנים לפוטושופ, במידה ואת מסתבכת - תפני אליי :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:19 AM
|
||
הו, בסדר ^^
אני מנסה להוריד אותם למחשב, אבל זה לא עובד לי... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:22 AM
|
||
נראה לי יש בעיה עם הציטוט :\
תנסי להוריד את הפאטרן שאני נתתי במסגרת הפאטרן ותגידי לי אם זה עובד לך או לא :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:30 AM
|
||||
זה לא עובד לי.. זה משנה באיזה תוכנת פוטושופ אני משתמשת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:33 AM
|
||||||
לא, זה לא משנה. את פותחת קודם דף חדש בפוטושופ ? כי אם את לא פותחת משהו לעבוד עליו - זה לא נותן לך כמעט להתעסק עם דברים בפוטושופ. -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:38 AM
|
||||||||
אני מנסה להוסיף את זה על איזה עיצוב שאני רוצה להוסיף את זה אליו. צריך חדש או שאפשר עם זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:43 AM
|
||||||||||
אפשר על כל עיצוב - את מתכוונת למסגרת פאטרן - כן ? - במידה וכן אל תשכחי לשים את הקו בתוך העיצוב, אם את רוצה לשים מחוץ לעיצוב את צריכה לפתוח דך חדש טיפה יותר גדול מהעיצוב ולהדביק את העיצוב עליו כדי שיראו את המסגרת :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:45 AM
|
||||||||||||
למען האמת, אני מדברת על טעינת פאטרנים ^^" אני לא מבינה איך להוריד את הפאטרנים למחשב כדי לטעון אותם... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 10:53 AM
|
||||||||||||||
את מורידה אותם כמו כל דבר שאת מורידה למחשב - לצורך העניין אני נתתי קישור להורדה במסגרת פאטרן, זה הקישור שנתתי: http://f2h.nana10.co.il/abz0yhl9fody ואז את לוחצת על "לחץ להורדה" את מחכה את ה 30 שניות ואחרי זה את לוחצת על "הורד עכשיו", שומרת את זה איפשהו על המחשב. אחרי שזה נשמר את פותחת את הפוטושופ - פותחת דף חדש ואז המשך ההסבר נימצא למעלה :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |