![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 8 9 [10] 11 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח הלכתי וחזרתי, מה פספסתי ?
-------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:19 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח PLL = Pretty Little Liars. שקרניות קטנות ויפות. הסדרה. מכירה? רואה? שמעת עליה?
אוף >: חחחחח XDDDD תגידי, חשבתי על משהו, אכפת לך אם אני אקרא לך בשם הראשון שלך? אני באמת חושב שהוא מיוחד ושאין לך מה להתבייש בו. <: -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:19 PM
|
||||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלום פחות או יותר, אני מחכה לחידה השלישית של וולדי -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:20 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד כדי כך? טוב, אמית כאן! פנדה הירו להצלה! -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() All I ever wanted was the world |
שלום לכם אנשים קטנים
מוכנים להשתעבד לשליט החדש שלכם? -------------------- הלורד וולדמורט - לצחצח שיניים זה כל כך 1684 - רגיש לגורי חתולים אבל זה סוד - מלך המסיבות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אההה... כן, בטח - ראיתי כמה פרקים, אבל לא המשכתי :\ -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:21 PM
|
||||
תחלום וולדי!!! ובחייאת, חסר לך שהחידה השלישית לא יותר קשה מהקודמות!!! זאת הייתה בדיחה של ממש!!! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:22 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? ))))))))): וולדי אדון האופל המושלם שלי אהבת חיי בבקשה לך מפה אוקיי יופי תודה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:24 PM
|
||||||||||||
חחחחח סליתריני השנה אומר לוולדי ללכת, מצחיק חחחח :). ולא יודעת, לא כל כך יצא לי את האמת - אולי אתחיל לראות :)). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:24 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך, אתה בכלל מוגל ![]() -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:28 PM
|
||
נממ מתי מפרסמים את החידה השלישית? וולדי!!!!
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:32 PM
|
||||||||||||||
חחחח גם סלית'ריני השנה צריך קצת חופש מהאדון שלו!!! XD אבל באמת, עד כמה שאני מעריך את אדון האופל (ואסכים לעבוד בשבילו לנצח נצחיםםםםם) אני חושב שצריך חופש קצת D: תראייייייי אומייגאד תראי את לא יודעת מה את מפסידהההההההה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:47 PM
|
||
הפורטל מתחרפן לי כל הזמן!!!!
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:49 PM
|
||||
יש עליו מלא משתמשים, תני לו לזוז בקצב שלו XD -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:51 PM
|
||
רותם היא מנהלת השנה בקטגוריה חופשית!!!!!!
מזל"ט!!!!!!!!! העיקר התבכיינת שלא היית בכלל בקטגוריות!!! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |