![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:22 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני לא נעלמת לשום מקום :).
-------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:22 PM
|
||||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:23 PM
|
||||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אני יודעת שאו שאיילת תזכה או שאור יזכה. הם מנהלים יותר טובים ממני. אבל בתכלס מגיע להם. אני כאן!!! -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:23 PM
|
||
אני שומעת what now של ריהאנה
-------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:24 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה לשמוע שירים:(
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:25 PM
|
||||||||
עוד פעם! מי מנהלת החודש עכשיו? את! אז למי יש סיכוי להיות מנהלת השנה? לך! ואני לא אהיה, אני לא משקיעה מספיק, לא הגבתי לאף אחד בפיק כבר שנים>< -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:26 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה רואה PLL?
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:27 PM
|
||
לפי מה שאני זוכרת אני בכלל לא מועמדת בקטגוריה הזו חחח ...
לירז את מנהלת החודש כבר פעם שנייה !! -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:27 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה רואה PLL?
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:28 PM
|
||||
אני יודעת!!! היא סתם אוהבת להתלונן!!! אני אומרת לך, בסוף היא תזכה! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:28 PM
|
||
לשאול פעם שלישית?
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:29 PM
|
||||||
+1 -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:30 PM
|
||||
אולי במקום אחר... אנלא יודעת ממש על מה אתה מדבר... -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:32 PM
|
||
אבלאבל זה לא נכון!!" חוץ מזה זכיתי אבל לא בגלל שהייתי טובה אלה בגלל ש.. את האמת אין לי מושג למה. אני בטוחה שרותם תהיה מנהלת החודש אחרי.
ואיילת תפסיקי להתלונן גם את היית מנהלת החודש! והייתי מנהלת החודש בפורומים שונים זה בכלל לא נחשב! ורותם- זה בגלל שעלית אחרי שנכתב השאלון:)) -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:34 PM
|
||||
אני לא מתלוננת!!!! וזה כן נחשב!!!! ואת צודקת לגבי רותם!!!! בקיצור בהצלחה לכולם!!!! אני בהרעלת סימני קריאה!!!! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |