![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:34 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-1 -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:35 PM
|
||||||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:36 PM
|
||||||||
:)))) לירז - תכיני נאום תודה :) -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:36 PM
|
||||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן את כן!!!! התחרות היא בניך לבין אור!!! נידבקתי ממך!!!! איזה כיף לנו!!! -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:37 PM
|
||||||||||
מסכימה! "תודה רבה לרותם ואיילת שהביאוני עד הלום, אלמלא אמונתן בי לא הייתי נבחרת למנהלת השנה..." -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:38 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח את צריכה לכתוב במקום השם שלך את השם שלי וזה נאום מעולה בשבילך!
חחח אוהבת אותכן ![]() -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:39 PM
|
||||
אנחנו נמשיך להתווכח על זה עד שיכריזו עלייך כמנהלת השנה! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:40 PM
|
||||||||||||
חחחחחחחח ו "אכלתי את הכובע כי לא חשבתי שיבחרו בי, אבל בסוף כן :\" -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:40 PM
|
||||||||||||||
ב-ד-י-ו-ק-!-!-!-! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:41 PM
|
||
בואו נתערב שזה או אור או איילת!
רותם- אם אני נבחרת אני כותבת את זה, סגרנו? -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:41 PM
|
||
לפחות אני ואיילת מסכימות, זה הכי חשוב - לא צריך אותך לירז, אל תסכימי !!.
איילת - בשבילך לא עשיתי ציטוט :). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:43 PM
|
||
היייי!!! מה זה החוצפה הזאת!!
וחוץ מזה איילת מנהלת יותר זמן ממני! -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:43 PM
|
||||
חח, תודה, בעיקר שעשיתי בעצמי ציטוט >< בואו נעשה עסק, מי שמנצחת (אהמאהמלירזאהמאהמ) כותבת את הנאום הזה באשכול ההכרזה, דיל? לא נכון! אני לא מנהלת יותר טובה ממך! את הרבה יותר טובה ממני! -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:44 PM
|
||
יואו כן, אבל בגדול, מודגש עם צבעים וזה-
תודה לרותם - שהאמינה בי חחחחחח -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:45 PM
|
||
ומה אם איילת הקטנה שתמיד האמינה בלירז בכול ליבה?
-------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |