![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:29 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן פה פשוט אני לא בבית :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז קדימה!
-------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לך לפחות יש על מי לדרוך! ![]() -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:30 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה!
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:31 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יסמייין!
בואי נלך לרקוד! -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:35 PM
|
||
גם אני!
-------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:35 PM
|
||
![]() “!I love rock n' roll” ![]() ![]() ![]() |
כמעט אין אנשים באחבה :( רק שלוש :(((( קדימה כולם! שולחן ארבע לרחבת הריקודים!
-------------------- בטאית || SDC2001 לשעבר || לא פעילה
[/color] זה שחרולע/פחזניה אבל אני די בטוחה שרזניק/לזניה תבוא ותרצח את מי שיעז לקרוא לי ככה. היא מאוד רכושנית בנוגע לשם הזה ^-^ אז שחר :) המדף הלא שפוי של שחרולע! המשרת השחור! ♥ סיאלושקההה ♥ ♥ ♥ ![]() ATTACK ON TITAN || ARMIN ![]() ![]() סלית'רינית שמוינה ברייבנקלו! (מצנפת המיון,את צריכה לבלוע את עצמך...) יו, חבר'ה! כאן אלה (Angels and wolfs) אני כאן כדי לעשות בלאגן B| לא, סתם. אבל אוהבת אותך פחזניה שחרולע <3 בסכנת פרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:37 PM
|
||
שולחן 4 להתפקד!
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:41 PM
|
||
שחר, רק שתדעי אני נמצא גם ברגע זה ברחבה. אני נמצא עכשיו בכמה מקומות בו זמנית.
נ.ב. זה היה עכשיו ג'ורג', פיצול האישיות של שי(הפיצול החכם, ואם שי יגיד שהוא החכם, אל תאמיני לו) -------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:43 PM
|
||
אוווווווווווווווו[חכה לזה.....חכה לזה.....]ווווווווווווווווווווווקי.
אבל לא ראיתי אותך ברחבה ג'ורג'/שיי! יש רק רביינקלואים -------------------- בטאית || SDC2001 לשעבר || לא פעילה
[/color] זה שחרולע/פחזניה אבל אני די בטוחה שרזניק/לזניה תבוא ותרצח את מי שיעז לקרוא לי ככה. היא מאוד רכושנית בנוגע לשם הזה ^-^ אז שחר :) המדף הלא שפוי של שחרולע! המשרת השחור! ♥ סיאלושקההה ♥ ♥ ♥ ![]() ATTACK ON TITAN || ARMIN ![]() ![]() סלית'רינית שמוינה ברייבנקלו! (מצנפת המיון,את צריכה לבלוע את עצמך...) יו, חבר'ה! כאן אלה (Angels and wolfs) אני כאן כדי לעשות בלאגן B| לא, סתם. אבל אוהבת אותך פחזניה שחרולע <3 בסכנת פרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:43 PM
|
||
יסמייייייין!
התרקדי איתי? -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:46 PM
|
||
זה מוזר כי לפני רגע הגבתי שם.
נ.ב. ג'ורג' הוא שקרן פתולוגי, ואל תאמיני לו -------------------- רייבנקלואי שמוין לגריפינדור. מצנפת המיון, את צריכה לבלוע את עצמך.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:46 PM
|
||||
אחמ אחמ שיי/ג'ור'ג' אחמ אחמ ![]() -------------------- בטאית || SDC2001 לשעבר || לא פעילה
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:52 PM
|
||
מי פה רואה אקס פקטור?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:55 PM
|
||
אז שחר את באה לרקוד איתי(שי)/ לא, איתי(ג'ורג'), כלומר איתנו?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |