![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:44 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלא את לא יכולה
אני צריך לשכנע אותך לגבי המקצועות הריאליים -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:45 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיתי אלכוהול כמה פעמים בעבר ובאמת אני אומר לך זאת לא מציאה סתם קראפ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו מה נראה לאימא שלי
לישון זין לישון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמית... אפשר לעבור נושא? מקצועות ריאליים זה באמת מקרה אבוד אצלי וזו גם סוג-של נקודה רגישה ואני לא רוצה לדבר על זה... טוב? -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:47 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכסוש מקצועות ריאליים
אע בא לי להישאר בבית גם מחררררררררר או לישון אני באמת עייפה אבל אלכוהול אלכוהולללללללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:47 PM
|
||||||||
ביולוגיה נחשב ריאלי? >: אע אוף אוקיי הבחור האנונימי יהיה היורש של ירד עם העוגות? אעאעעא מיתללללל אני סקרןןןן אני פאנגירל וסקרן -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:48 PM
|
||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נכון לדעתי... רוב הסוגים די טעימים. כמובן שהאופן התרבותי שבו אלכוהול נתפס הוא בעייתי... אבל זה לא פוסל את הכל -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:50 PM
|
||
בעמוד 14 יש לי משהו להזכיר למייטי
אבל רק בעמוד 14 יאללה מייטי נחשי מה זההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:50 PM
|
||||
אבל אלכוהול זה מרררררררר
סוכר עדיף ![]() -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:51 PM
|
||||
ליקר זה שילוב של סוכר ואלכוהול (ועוד כל מיני דברים) ליקר עדיף ![]() ליקר *~* -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:52 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב את זה. ניסיתי ולא היה לי טוב. לא יודע מה איתך, אבל מכבד את דעתך. סטרייט אדג'רים שליטעעעעעעעע אורח חיים של סטרייט אדג'ר זה הדבר הכי בריא שיש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
אוח
אע מחר מבחן בעברית שעתיים אין לי כוח אין לי כוח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אל או ווי אי
לאב איז איוול -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:53 PM
|
||
אהמ מייטי את מתעלמת? ):
עמוד 14 *~* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 21:53 PM
|
||
מתי מגיעות הקטגוריות המעניינות? >:
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |