![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:10 PM
|
||||||||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אני מאמינה ביכולות שלי, זו לא הבעיה הבעיה היא שאני לא מקבלת הכרה על היכולות שלי למרות שבבלוג אני כן מקבלת. אין ספק. אני צריכה להשקיע יותר בבלוג ופחות בסס"ש. בסס"ש זה באמת לא מתגמל בשיט וכל מה שאני מקבלת זה יריקה לפרצוף -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:10 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח אני עוד אגיע להקדשה היום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:11 PM
|
||||||||||||||||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת לא מבינה למה את לא מועמדתO_O לא הספקתי להיות מעורבת בבחירת המועמדים, אבל הייתי די בטוחה כאילו שיכניסו אותך למועמדים. מה. מהO_o -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוח עכשיו אני עצובה
נו באמת >< אולי אלך להתקלח? יש עבודה מחר -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תתייחסי לזה, אל תיקחי את זה ככה. מי שבחר את המועמדים לא מבין איזו טעות הוא עשה (או הם). אני הבן-אדם האחרון שיגיד לך שזה לא פייר, אבל אני בטוח שבנשף של שנה הבאה את תופיעי ותנצחי. אני בטוח. באמת, הייתי בהלם כשראיתי שאת לא מעומדת, אבל בפעם הבאה את תנצחי ובגדול. מיטל♥): -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:13 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מייטי היא בטאית השנה
ואני ידעתי שזה ייקרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:13 PM
|
||
טוב, הלכתי להתקלח
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:14 PM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע, את מקבלת הכרה. תראי, זה שלא הופעת לא אומר. תסתכלי, כולםן היו בטוחיםות שתהיי שם. כאילו, אני כבר ידעתי מראש שאני אצביע לך, עוד לפני שראיתי שאת לא מועמדת. זה אומר שיהיו הקדמות יותר ארוכות? ![]() -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:15 PM
|
||
טוב אני אשמע את אמ נתן עודקצת ואלך לישון
אם לא היה בצפר הייתי נשארת עד שזה נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:15 PM
|
||
טוב אני אשמע את אמ נתן עודקצת ואלך לישון
אם לא היה בצפר הייתי נשארת עד שזה נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:16 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעזאזל אני רוצה PLL
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:17 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מייטי אין לך מה להיות מבואסת, כולנו יודעים שהכי הגיע לך בעולם להיות מועמדת, ובדקתי מה היה העניין שם, וזאת פשוט הייתה טעות מצערת.
לא לדאוג ♥ -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:17 PM
|
||
מה הקטע של הדאבלים כאן .__.
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:18 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השולחן שלנו קסום.
קודם מייטי עם הטריפל ואז אור עם הדאבל אעא רגע אבל מה יהיה עכשיו? >: -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:19 PM
|
||
חחחחחחחחחח וולדי רוצה להרוג אותנו
טוב אלינור תהרוג אותו קודםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי וזה לא מצחיק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |