![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:21 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה את הסמים שלי
אני רוצה PLL כמה שיותר מהר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:21 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאע אני אלך לי לישון
היה מקסים אנשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:22 PM
|
||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טעות מצערת? אבל... מה... -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:22 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלינור vs וולדי
מי ת/ינצח? -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:24 PM
|
||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב... וולדמורט היה מנצח את אלינור בקרב קסם. אבל אם זה בלי שרביטים - אלינור תשבור את וולדמורט תוך שתי שניות. XD אורררררררר לא אל תלכייייייי -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:25 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נייטרלי! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:26 PM
|
||||||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי אני לא יכולה לגלות כלום על מאחורי הקלעים בהנהלה כי פשוט אסור, אבל היה לחץ מטורף עם הקטעים והיו מלא טעויות ופאקים בבחירת המועמדים. ודיברתי עם מי שהיה אחראי וכאילו... פשוט אין לנו איך לשנות עכשיו, למרות שממש היינו רוצים. אבל לפחות אנחנו מסכימים שלך הגיע הכי שבעולם להיות מועמדת ולא משנה מה, ואנחנו ממש מתנצלים>: אבל תסתכלי מה הרגע פרסמנו. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:27 PM
|
||
מור, את יודעת שהצבעתי לבובה סוזאנה בתור סיפור השנה? ^^
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
דאמיט
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד אני אוהבת אותך♥ הוא היה מועמד?O: או שזה היה בבחירה הפתוחה? אניוואי אומייגאד אני אוהבת אותך הכי שבעולם ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:28 PM
|
||||||||
אלינור צריכה לכרות ברית עם מוריארטי ואן עם שרלוק וג'ון... עם ג'רמי? XD וגלימר עם... גברת האדסון? -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:28 PM
|
||||||||
אני מבינה. זה בסדר הא? מה פרסמתן/ם? -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:31 PM
|
||||||||||
גרררר אני חוששת שזה עוד לא התפרסם, טעיתי. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:33 PM
|
||||||
זו הייתה בחירה פתוחה. הוא היה הראשון שחשבתי עליו. (: לא לקח לי יותר מידי זמן להחליט שאני בוחרת בו. ^^ מור3> וואי באמת שהמון זמן לא דיברנו -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 22:33 PM
|
||||||||||
מלא פאקים? אז ככה נבחרתי לכינוי השנה? ![]() XD -------------------- שלום, אני אעאעאמית ![]()
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |