![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2014, 16:30 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() זו הפעם הראשונה שאני מעלה משהו לפרום אז אני יודעת שזה לא יצא משהו, אני אשתדל להשתפר עם הזמן. גם התמונות יצאו קצת גדולות כי עשיתי את זה 200*200 בפעם הבאה אני אעשה את זה קטן יותר. סו.. מה דעתכם? התמונות המקוריות: התמונה הראשונה, התמונה השנייה, התמונה השלישית, התמונה הרביעית -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2014, 16:41 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, סמל"שים זה 100*100, מה שעשית זה כפתורים גדולים :)
הראשון - הצביעה והאפטים נורא נחמדים ותורמים לעיצוב, יש כאן משהו שמאוד מושך את העין, אני מנחשת שזה בגלל הצבעים הבולטים. לדעתי זה רק קצת בהיר מידי. השני - גם חיבבתי, אני מנחשת שיש מברשות וצביעה. אני ממליצה לך לא לפחד עם הצביעות, לעשות מה שבא לך ואפילו להתפרע כל עוד זה יפה, מתאים לעיצוב ולא מכער אותו :) התמונה גם לדעתי קצת צרה\רזה, אני ממליצה לך להגדיל אותה לרוחב. השלישי - גם כה אני מחנשת שיש צביעה חלשה ומברשות חלשות, וכמו שאמרתי בקודם, התמונה קצת צרה\רזה מידי. אני שוב אמליץ לך לא לפחד לצבוע ולהתפרע, כל עוד זה לא מכער את העיצוב זה בסדר :) הרביעי - אהבתי מאוד את הצביעה האדומה, ואהבתי את זה שהצביעה האדומה לא עושה על הזאב. אני מציעה לך גם פה להתפרע קצת, להוסיף טקסטורות, מברשות, אפקטי תאורה וכו'. גם כה לדעתי התמונה צרה מידי. סה"כ - כפתורים ממש טובים, אבל באמת שכדאי לך להתפרע ולנסות הרבה דברים - ואפשר לעשות את הצביעה לא בצבע אחיד, אלא עירבוב של הרבה צבעים, אני מציעה גם להרחיב את התמונות לרוחב בכל הכפתורים. וגם לדעתי כדאי לך להשתמש בטקסטורות, הן יוסיפו המון לעיצוב שלך :) עוד סה"כ - ממש אהבתי את הכפתורים, גם אם זה לא נראה ככה :) -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2014, 18:37 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניסיתי לעשות 100*100 אבל זה היה נראה לי ממש ממש קטן אז הגדלתי.
תודה רבה על התגובה הבונה, לקחתי את ההערות לשומת לבי ואני אשתדל ליישם אותן בעיצובים הבאים^^ -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |