![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 14:31 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פעילויות פתוחות?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2023, 14:46 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2023, 18:14 PM
|
||
![]() מוגל |
מה עושים פה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2023, 18:34 PM
|
||
שלום לך אנונימית!
פורום המקלחת הרותחת הוא פורום שמיועד לעולם הארי פוטר. לעולם. לא לספרים עצמם. לעולם. כמו הוגסמיד. משרד הקסמים. וכולי. יותר מובן? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2023, 18:37 PM
|
||
![]() מוגל |
מה זה אומר הוגסמיד?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2023, 20:55 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוכל להסתכל על ההפ ששלחתי לך
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 14:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי אני רוצה לשים כישורים לתגובות שלי בשביל יצרן החודש אבל אני לא יודע איך עושים קישור
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 08:10 AM
|
||
|
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 21:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה - בלינקייה הקודמת היה הסבר לגבי איזה אשכולות שייכים לקלחת ואיזה אשכולות ל(ה)ספרים, לסרטים ולג'יי קיי רולינג. האמת שאשכול הזה ממש עזר ואני ממליץ להוסיף אשכול כזה גם ללינקייה החדשה:)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 21:14 PM
|
||||
אתה מוזמן להסתכל בנילקיה;) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 21:31 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ לא ראיתי שם אני מתכוון משהו בסגנון "פורום הקלחת נועד לפעילויות ושאר אשכולות על העולם של הארי פוטר. בניגוד לפורום הספרים, בו מתמקדים בסדרת הספרים עצמה, ולפורום הסרטים, בו מתמקדים בסדרת הסרטים- כאן יתמקדו בעולם בו מתרחש הסיפור." או משהו דומה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 21:38 PM
|
||||
תודה על ההצעה, אוסיף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2023, 18:28 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, אני חדשה פה. יש מצב לעזרה? מישהוא יודע איך קונים שרביט ומה אני יכולה לעשות כדי לקבל נקודות לבית שלי? ועוד שאלה: איך מקבלים חרמשים?[/B] (יחי סלתרין לעולם ועד!!!)[B][B]
-------------------- אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה."[COLOR=YellowGreen] [FONT=Courier]
|
|
פורסם ב: Nov 27 2023, 19:12 PM
|
||||
היי חדשה פה! השאלה הזאת לא ממש מתאימה לפורום הזה. שאלות מתאימות לפורום הזה (לחיץ) והכרזות על זה שאת חדשה אפשר לעשות בפורום הקדשות ימי הולדת וחדשים. אבל. אם כבר שאלת אני אענה לך. (וואו כמה שאני מרגישה כמו אליהו הנביא) שרביט קונים בהוגסמיד (לחיץ). ושם תוכלי לקנות בכמות מסוימת של חרמשים בחנות "אוליבנדרס" שרביט! נקודות בית, אפשר להשתתף בפעילוית. ללכת לטריוויה צ'אט, ומתי שיש לימודים, להכין שיעורי בית. ולהכין פאנפיקים במערכת חרמשים זה גם פעילוית, פאנפיקים, וכו אבל שוב פעם. התגובה הזאת לא אמורה ליהיות פה ולכן נא לא להגיב פה שנית. יום טובבב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 20:40 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, עוד לא שלחו את התגמולים על הקווידיץ'
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |