![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2014, 17:40 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה משקרת
הרבה אבל שקרים לבנים. כמו שהיא אמרה לשכן הזקן שהוא לא דומה לגרגמל בכלל. ולמורה, שהיא לא מזכירה פיל בכלל. ואלו שקרים, אבל שקרים לבנים. ונועה אומרת גם לעצמה, והיא אומרת שהיא יפה וחכמה ומקובלת ואהובה ושבסוף הכל יהיה טוב. ואלו שקרים אבל שקרים לבנים. -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2014, 17:41 PM
|
||
![]() גובלין שכיר בגרינגוטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה :)
ממש אהבתי, את הכתיבה והרעיון! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2014, 07:39 AM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר עמוק ומלא ציניות, בעיניי. גם מרירות לא חסרה. באופן משונה משונה זה סוג השירים האהוב עליי.
הכתיבה קלילה, אבל התוכן לא פשוט כל כך; נועה מודעת לעצמה, מודעת לשקרים, אבל מכפרת על כך בטענה שהם שקרים לבנים. מבחוץ הוא נראה שיר נחמד, עם מבנה קליל וחרוזים, אבל ברגע שקוראים ומבינים את השיר לעומק, הוא הרבה יותר מזה. שיר נהדר. תכתוב עוד, אתה כותב יפהפיה. -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2014, 18:30 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה עם עמית. השיר מאוד מיוחד, ולמרות הכתיבה הקלילה הוא עוצמתי מאוד. אתה כותב בצורה מאוד... איך להגדיר את זה? מיוחדת. השיר ציני, מריר, קשה ומדהים.
-------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2014, 18:50 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר נהדר, הכתיבה מאוד מיוחדת.
לא ראיתי שיר כזה אף פעם בפורום ואני מוכרחה לומר שהוא אחד השירים הכי טובים שקראתי, אולי בגלל שלדמות קוראים בשם שלי ^^" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2014, 13:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר מעולה. בהתחלה הוא נשמע כמו שיר קצת מטופש, אבל המשפטים האחרונים משנים ממש את כל השיר. הכתיבה טובה ומעניינת, והשיר מלמד. הוא מלמד שאסור לשקר, אפילו לא שקרים לבנים.
-------------------- elad - pink floyd - 11 ![]() "all in all you`re just another brick in the wall" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |