האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

HPortal מאחל חג פסח שמח וכשר!

 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 מתכון || שניצל ביתי
פורסם ב: Jul 14 2015, 21:40 PM
צטט הודעה




אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח
*******

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 14680
חרמשים: 60540
מגדר:female
משתמש מספר: 48644
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 27.06.2014


מתכון || שניצל ביתי

אין לי מה להגיד על זה, זה פשוט דבר טעים רצח. זה מתכון שסבתא שלי לימדה את אמא שלי ואמא שלי אותי. כולה שניצל, אבל טעים בטירוף, זה ממכר.

רכיבים:

~ חבילת חזה עוף מופשר
~ פירורי לחם\קמח רגיל
~ כפית שום כתוש
~ 2 כפות סילאן (דבש תמרים)
~ כפית חרדל דיז'ון (הגרגירים, למרות שיש גם גרסת רוטב נוזלית, אבל הגרגירים נותנים יותר טעם)
~ ביצה
~ מלח פלפל, לפי הטעם

תהליך ההכנה:

1. בקערה בינונית (קערת פופקורן) מכינים את המרינדה. שמים כפית שום כתוש, 2 כפות סילאן, כפית חרדל דיז'ון, ביצה ומלח פלפל לפי הטעם. מערבבים עד שנוצר רוטב - למען האמת לא נראה כל כך מעורר תיאבון, אבל זה ישתלם.
2. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, תלוי כמה שניצלים אתם רוצים. את הרצועות מכניסים לקערה של המרינדה ומספיגים את הרצועות ברוטב, כך שהוא יצפה כל רצועה ורצועה.
3. על מחבת שמים שמן קנולה, לא מאוד עמוק אבל גם לא מעט מדי, איפשהו באמצע; קצת יותר מטיגון חביתה. שהאש גם לא תהיה גבוהה מדי, אבל גם לא קטנה מדי.
4. כשהשמן רותח, לוקחים צלחת ושמים בה את פירורי הלחם, או הקמח.
הערה: פירורי הלחם גורמים לשניצל להיות מעט קראנצ'י, והקמח גורם לו להיות רך יותר, מתאים יותר לילדים קטנים. החלטה שלכם איך אתם רוצים שהשניצל ייצא.
5. מצפים כמה רצועות חזה עוף בפירורי הלחם (תלוי מה גודל המחבת וכמה הוא יכול להכיל) ובזהירות רבה מניחים במחבת. מומלץ לעשות זאת עם מזלג ולא עם היד, שלא תקבלו כוויה. מדי פעם תרימו שניצל נבחר ותראו אם הוא מטוגן מספיק. כשאתם רואים שצד אחד מטוגן מספיק, אתם הופכים את השניצלים, מטגנים את הצד השני וכשהשניצל מוכן, מניחים אותו בצלחת עם נייר סופג (שיספוג את השמן).

ו... זהו! מקווה שתאהבו, אני יודעת שזה אחד המאכלים האהובים עליי. אם אתם תוהים בקשר לסילאן - הוא גורם לשניצל להיות מתקתק וטעים יותר. אם אתם לא אוהבים מתוק, אתם לא חייבים לשים סילאן, אבל זה באמת טעים.

בתיאבון ♥


--------------------
עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 14 2015, 21:55 PM
צטט הודעה




בלי גסויות.
************

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 39747
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 27.02.2015


כל הכבוד!
המתכון מעולה, פירטת טוב את שלבי ההכנה ואפשר בקלות להכין על פי המתכון שלך.
תודה רבה, אולי אני אנסה D:
ח''ח.


--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 14 2015, 22:00 PM
צטט הודעה




אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח
*******

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 14680
חרמשים: 60540
מגדר:female
משתמש מספר: 48644
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 27.06.2014


תודה רבה :)
זה באמת טעים, אל תגידו שזה נשמע טעים, תכינו את זה. אתם מתים


--------------------
עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 14 2015, 22:24 PM
צטט הודעה




I'm Sorry
********

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 17314
חרמשים: 100000
מגדר:female
משתמש מספר: 47395
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.04.2014


בדכ אני תא אוכלת שניצלים כי זה אע, אבל אני חולה על סילאן ונשמע נחמד לנסות
תודה על המתכון(:

User Posted Image

הודעה זו נערכה ע"י נגמרו הכינויים השנונים אז נדפקתי ב Aug 13 2015, 12:35 PM


--------------------
ירדן

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 14 2015, 22:39 PM
צטט הודעה




אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח
*******

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 14680
חרמשים: 60540
מגדר:female
משתמש מספר: 48644
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 27.06.2014


בכיף, זה באמת טעים נורא (:


--------------------
עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 16 2015, 11:30 AM
צטט הודעה




קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת
*******

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 14448
חרמשים: 11907
מגדר:female
משתמש מספר: 48343
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 10.06.2014


בדרך כלל אבא שלי מתבל את השניצל
אני זאת שצריכה לעמוד ולטגן אותו disgust.gif

אבל המתכון הזה נשמע מעולה, לגמרי עשית לי חשק לשניצלים. כל הכבוד D:


--------------------
Freedom

אוראל 20מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר כבר הכרנו? D:

זקן סיני חכם אמר
所以你有谷歌翻譯。 我也是


בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 16 2015, 18:30 PM
צטט הודעה




קוסם מתחיל
****

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 2281
חרמשים: 8
מגדר:female
משתמש מספר: 51446
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 08.02.2015


למרות שאני עצלנית מכדי להכין את זה המתכון נראה ממש טוב! אולי אנסה ^^


--------------------
יוֹרוּצ'וֹ ~ כל מני דברים מוזרים

User Posted Image

Pan User Posted Image cake

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 


מממנים


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
93 510 347 105


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2024 - 2007