![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה הזוי שהגעתי ל999 הודעות🥳. אז להקדשות: מיכל החופרת והטובה, שרשור מושלם כמו וויל וניקו. (רציני תמצאי שיפ חדש שנוכל לפתוח חדש) אין עליך את מדיהמה 🩷 הדס החפרנית הראשית, (את לא קצת מכורה?) תפסיקי להשאיר אותי ער בלילה זה לא טוב לשנת היופי שלי וברצינות אני הולך לשגע אותך עם אוורסט אל תדגאי. 💛 כריס גם אם את לא כאן מגיע לך הקדשה ❤️🔥 אינפי גבר מה נסגר עם המדמ"ח? אבל תודה שאתה כאן לכל שאלה 💙 סו ויעל מקדיש אתכם ביחד כי אין כמותכם. תמיד כאן ובאמת שאין עליכם 💜 וראין וקיילב תביאו עוד מלא שרשורים של ליני ולינט מת עליכם 💚 מאיר מוריה יעל שרה אורי דניאל ומצטער עם שככתי אין עליכם ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 (שירה גם לך מגיע מקום קטנטן ) -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווו אני לא מאמינה שסוף סוף הגעת ל1000!!!
מזל טובבבב🥳❤️ תמשיך לחפור איתי בלילה😜 ולהטריף את אלכס🙃 לשאלתך, אני מאוד מכורה, אבל לא נורא:) אוהבת אותך3>>> -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווו מזל טוב 3>>>>
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קושי הצלחתי לקראו מרוב כל הצבעים
אני מדהימה? וואו החמאת3>> בדכ אני מסתפקת במוזרה\אזויה\חופרת\מכוערת\שמנה אבל אחלה תיאור מזלטט לקח לך שנים נכנסנו באותו יום ולי יש 10000 עוד שניה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:34 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק מוכיח מי יותר מכור
סתם אבל באמת תודה 3>>>>>>>>>> -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 20:37 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או וואה אנחנו כבר מוקדשים ביחד
מלא מזל טוב3>>> -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 07:43 AM
|
||
ווואווו
מזל טוב!!! תיבבתני:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 09:00 AM
|
||
מזלטטטטט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 09:48 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטטטט
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 11:06 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב ג'ייק:)
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 12:49 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 19:55 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיזלוטים3>>>>>
-------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2024, 21:13 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט!!!!!
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |