![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 10:45 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבית החמישי פעילות "סופי!" שמעתי צעקה של אדם מבוגר. "כן?" שאלתי והופתעתי לראות את פרופסור דמבלדור. "יש לנו תלמידה שלא מתאימה לאף אחד מהבתים, אנחנו צריכים שתקימי בית חדש!" "אה... בסדר! עוד שבוע אבוא אליך עם הבית המוכן! חכה!" אמרתי ורצתי אל אריאל. "אריאל, עזרה!" סיפרתי לה את כל הסיפור ושאלתי איך אחשוב על בית חדש. "תנסחי פעילות!" היא אמרה במהירות. שלום משתמשים! היום תהיתי למה שובצת לרייבנקלו. אני לא מאוד חכמה, אבל זה שיש בית אחר לשבץ אותי אליו, אני לא מתאימה לאף אחד מהבתים. אולי נשבץ אותך לבית הלא יוצלחים? מתאים לך מאוד. תודה רבה. בקיצור, גם ראיתי הרבה דמויות ששובצו לבית שהן לא מתאימות אליו ממש, רק כי אין בית שהתכונות שצריך כדי להתקבל אליו הן התכונות של הדמות. חשבתי לעצמי, למה בעצם זה צריך להיות ככה? כאילו, שסתם דוחפים אנשים לבית שהם לא מתאימים אליו, זה קצת הורס את הקטע של הבית. ואז גם הבנתי שאין מספיק בתים ושהם לא מכוונים לכל התכונות. מי אמר שאומץ זו תכונה יותר חשובה מעצמאות? מי אמר שחוכמה לא שווה לנאמנות? אז למה בעצם אין בית על שאר התכונות החשובות לא פחות? אין סיבה, באמת. לדעתי סתם כי לא מצאו עוד איזה קוסם או מכשפה שיקימו את הבית החמישי. אבל הבעיה היא שעם כל התכונות הקיימות בעולם הזה, אין רק תכונה אחת שיש להרבה דמויות ואין בית שמוגדר לתכונה הזאת. אבל בגלל שדמבלדור פנה אליי ואמר שצריך עוד בית, וכמובן שאני עצלנית כרגיל, אני מפילה עליכם את העבודה כרגיל. כזו אני, מפילה עבודה על אנשים. אבל אתם מקבלים חרמשים, לא נורא! אז התיישבתי על המחשב ומיהרתי לנסח פעילות. בפעילות הזאת תצטרכו להמציא בית חדש! בית חדש? נראה לך שיש לנו כוח, זמן או רצון לעשות את העבודה שלך? אבל אתם תקבלו על זה תגמול וגביע בחדר הגביעים של הוגוורטס! אבל כדי לקבל את התגמול תצטרכו לעשות משהו, כמובן. אז אני אסביר לכם מה עליכם לעשות. דבר ראשון תצטרכו לכתוב את שם הבית ואת מראה הסמל שלו. הסמל צריך להיות מורכב משני צבעים וחיה. בשם אתם יכולים להתפרע, והחיה צריכה להיות מותאמת לתכונות של הבית. זה כמו שנשר מזוהה עם חוכמה (רייבנקלו), נחש מזוהה עם עורמה (סלית'רין), אז החיה של הבית החדש שתקימו צריכה להיות קשורה לתכונות של הבית. ומה הסיבה העיקרית שאנחנו צריכים בגללה בית חדש? תענו לי אתם. בעיקרון את רוצה לחרפן אותנו ואז לשחד אותנו בתגמול שבעצם ההנהלה מביאה. כן, זה בערך המטרה הסמויה. רגע, אמרתי את זה בקול? לא משנה. בקיצור, המטרה מלכתחילה של הפעילות הייתה שתעזרו לי להמציא בית חדש! אבל לא נמציא סתם בית לכל מי שלא מתאים לאף בית. צריך שהתכונות שצריך שיהיו לך בשביל להתמיין לשם יהיו תכונות מוגדרות. אז בסעיף הבא תצטרכו לכתוב מה התכונות של הבית. אחרי זה תצטרכו לכתוב איזה דמות מהעולם שלנו תתאים לבית הזה! בגלל שזה בית חדש לגמרי, אנחנו צריכים גם אנשים חדשים לגמרי. אז אתם יכולים לבחור איזשהו זמר, סלב, פוליטיקאי, מישהו שאתם אוהבים, אפילו את עצמכם, העיקר שתתאימו לבית שהקמתם. בהצלחה! מותק, את לא הולכת בלי לספר לנו מה התגמול. כןכן, אני אספר, אל דאגה! על השתתפות בפעילות תקבלו 200 חרמשים ובנוסף 5 נקודות בית (למרות שיכול להיות שאתם לא מתאימים לבית שלכם אלא לבית שהמצאתם)! שווה, לא? אבל תקבלו את התגמול הענקי הזה רק אם תשתתפו עד התאריך 25.1. רק תמלאו את הטופס הבא:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 12:24 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, רינג.
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו. שם הבית: גלוריה, רגע מה, מאיפה התווסף פתאום התיאור? טוב, אמממ, בכל מקרה אני אסביר למה בחרתי גלוריה, זה אמביציה בלטינית וזה נשמע יפה כזה, יאיייי, חחח, אבל הסמל עצמו יהיה, אממממ, דולפין! כי דולפין הוא התגלמות הסובלנות! המאפיינים של הבית: התכונות שאני בחרתי לבית שלי הן אמביציה סובלנות ורצינות, כי לדעתי הם די קשורים זה לזה והן גם ממש חשובות בכללי. איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: ראש ממשלה כלשהו, לא כל כך משנה איזה, שמנסה להיבחר פעם שנייה והוא מתנהג בצורה טובה אבל, נניח, דוד בן גוריון? לא יודע. למה: כי ראש ממשלה הוא משהו רציני לרוב וראש ממשלה ללא אמביציה הוא לא יהיה כל כך טוב ואני רשמתי שהוא ראש ממשלה טוב, לכן ראש ממשלה כמו דוד בן גוריון שנבחר פעם שנייה והיה לו רצון לעזור והוא היה סובלני כלפי המדינה הוא יתאים לבית הזה. הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: אני יודעעעעעעעע, אהעהעהעעהעהעהעהעה, איזה כיףףףףףףףףףףףף. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 12:56 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם וכינוי: יובל, בצד
בית לבעלי תפקידים: רייבינקלו שם הבית + תיאור הסמל שלו: השם הוא הרמוני, הסמל הוא בת ים ששרה ה המאפיינים של הבית: הבית של כל האומנים, כולל מוזיקאים, ציירים, פסלים, סופרים ועוד.. איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: ג'יי קיי רולינג למה: אני חושבת שרולינג לא מתאימה במיוחד לסלית'רין, ולמרות השכלת הגבוהה לא הייתי שמה אותה ברייבינקלו. באשר להאפלפאף, כולנו ראינו את התגובות ההומופוביות שלה בטוויטר, וגריפינדור זה פשוט לא היא. אבל לפני הכול, רולניג היא סופרת. סופרת זה מקצוע אומנותי, וכאמור הבית הרמוני מתאים לאנשים אומנותיים כמוה. הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 14:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי:מר קוסם
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו שם הבית + תיאור הסמל שלו:פינוקי, ערסל ה המאפיינים של הבית: מגיעים לשם בעיקר אנשים שאוהבים פשוט להנות מהחיים (זה לא אומר שהם לא אמיצים\ חכמים\ טובי לב\ שיש להם עורמה) אלא שהם פשוט אוהבם להנות. וחדר המועדון יהיה שונה מהח"מים האחרים- יהיו בה כל מיני מיטות שיהיה אפשר לשכב עליהם ולקרוא\ לעשות ש.ב\ לשבת\וכו'. הכיסאות יהיו טובים יותר וכו' איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: אני :) למה: (לא הבנתי האם השאלה מופנת ל"איזה דמות הייתה מתמיינת לבית או למאפיינים של הבית אז אני אעשה את השאלה הקודמת) כי בבית הזה יכולים להיות מי שיש קצת מכל דבר וגם בגלל שנהנים בו הכי הרבה אז זה ממש כיף הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 14:15 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם וכינוי: שאול, בצד
בית לבעלי תפקידים: הפלפאף שם הבית + תיאור הסמל שלו: שם: כאפו (מנהיג באיטלקית וגם נשמע טוב...), הסמל הוא אדם אחד מעל מלא אנשים המאפיינים של הבית: תכונות, התנהגות וכד' - בית למנהגים, מארגנים מלא דברים בהגוורטס לומדים שיעור מיוחד לבית שלהם של למידה על איך להיות מנהיג, עוזרים למורים בהרבה שיעורים, אחראים על הרבה פעילויות בהגוורטס ואחראים על יום מיוחד בשנה: יום המנהיגות בו הם מעברים פעיליות לכל שאר הבתים על מנהיגים. איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: דוד בן גוריון למה: כי הוא הכי מנהיג לדעתי, הקים מדינה לבדו כאשר היה הרעיון בכלל לא מקובל, ותמיד נשאר מחובר להתחלה, גם כאשר עלה לגדולה, לדוגמה: הוא גר ונקבר בשדה בוקר גם כאשר כיבדו אותו מאוד, ולמרות התפקיד המכובד שלו הוא עדין לבש חאקי ועמד על הראש... הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 18:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי:אורייאן, בצל סגול בצבע טורקיז
בית לבעלי תפקידים:רייבנ שם הבית + תיאור הסמל שלו:אברמיגדיז+נוצות אדומות וחתולים שחורים (המון) על רקע ורוד המאפיינים של הבית:רשע ,עצבון ,המצאת כלי כתיבה מעצבנים , לניסיון לסלק גיבורי ספרים מבית הספר , להצטרף לאורחי המוות,לאכול מוות(להם זה טעים),לאכול אתכם איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית:אברמידג דה למה:כי יצרתי את הבית עליה זה לא מובן? טוב בסדר הכול(טוב כמעט הכול מתאים ניסיון לסלק את הארי,המצאת כלי כתיבה מעצבנים והכול הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 10:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
בית לבעלי תפקידים: שם הבית + תיאור הסמל שלו: טרללוני (ולא, זה לא מלשון טרלוני, טוב, אולי קצת), הסמל שלו הוא קנטאור, כי זה בעל חיים כזה שמחשיב את עצמו חכם, אבל אי אפשר להבין אותו, הוא כזה מסתורי ותמהוני. ה המאפיינים של הבית: זה בעצם הבית לכל האנשים החכמים האלו, שכולם מכבדים ואוהבים, אבל מצד שני לא מבינים אותם, הם כאלה תמהוניים. כלומר יש להם חכמה, וזה ברור, בדרך כלל ממניין שנותיהם או משהו כזה, וגם הם אנשים נחמדים כאלו, שאי אפשר לא לאהוב (או לפחות כמעט כולם), אבל מצד שני יש להם את השגעון הזה שלהם, שלפעמים הם אומרים דברים מוזרים שאף אחד לא מבין, והם נחשבים לקצת מטורללים בעיני העם. אבל זה לא מפחית מחוכמתם. זה פשוט יש המון אנשים כאלה בספרים. איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: אלבוס דמבלדור למה: זה כאילו תיאור מדויק בשבילו. מצד אחד הוא כזה חכם, וידוע כמכשף חזק במיוחד, שאפילו וולדמורט פחד ממנו. כולם מקשיבים לו, וכולם גם אוהבים אותו, במיוחד הארי פוטר, שהוא נחמד אליו במיוחד. אבל מצד שני אנחנו רואים איך שהוא קצת משוגע כזה שבספר הראשון בסעודה הוא אמר משהו כמו "בלבוש, קוקו, שפיץ", בטח לא בסדר הזה, וזה דבר מוזר מאד. ובכללי גם פרסי וויזלי אמר שהוא נחשב לקצת משוגע, ובאמת אפשר לראות את זה עוד קצת בהמשך הספרים. אבל זה לא מפחית מהכבוד שחולקים לו. הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: אני מקווה שזה בסדר לשים את דמבלדור, כי תכננתי את זה לפני ששינית את הפעילות, ובהתחלה אמרת לכתוב על אנשים שנמצאים בספרים... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 13:16 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המאפיינים של הבית: תכונות, התנהגות וכד' - לפחות 2 שורות בית שמכיל בתוכו את אסרטיביים מנהיגים נאמנים אחראיים בדרך כלל בעלי עקשנות חיובית ובעלי עמוד שדרה
איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: לא יודעת שם לבית וסמל: מיגארדו סמל: צבי פלטינה על רקע טורקיז -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:21 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: mendi.even- מני בית לבעלי תפקידים: שם הבית + תיאור הסמל שלו: המאפיינים של הבית: בית ההולמסים כן, יש כאלה שאוהבים לגור ברחוב- לא להתחייב לאף אחד. לחיות על חשבון אחרים ולשגע את כולם- לא רוצה להעליב- אבל יש מלא אנשים שעושים לי דברים שמתאימים לבית הזה (בצחוק! לא להיעלב!) איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: וואו, אחמד טיבי! למה: שורה וחצי לפחות למי שלא יודע- הוא בנאדם די מעצבן שמשג את השכל בחדשות- והוא לא שיך לשום גוש פוליטי- אז הוא סוג של הומלס כזה- מפורט ומתאים בול, נכון? הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: מזל"ט על החודש ניסיון- יופי של פעילות מגניבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 08:57 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, בצד
בית לבעלי תפקידים: אני לא בעלת תפקיד אבל הפלפאף שם הבית + תיאור הסמל שלו: ספרקלו- הסמל הוא חד קרן דוהר ולצידו שני שרביטים פולטים נצנצים. המאפיינים של הבית: לספרקלו מתמיינים כל האנשים שנולדו "לזהור", ומכאן גם השם של הבית (ספרקל זה נצנוץ באנגלית). אנשים שיתמיינו לבית יהיו מנהיגים מלידה, חכמים, נאמנים, מתוחכמים, ואמיצים. בעצם, זה סוג של שילוב בין רייבנקלו, הפלאפף, גריפינדור וסלית'רין. איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: אליאנה תדהר נראה לי למה: אליאנה הפכה לסלב, בזכות הכישרונות שלה וה"נצנוצים" שלה. היא ממש מתאימה לבית ספרקלו כי יש לה הרבה ביטחון עצמי וזה משהו שחשוב למנהיגים. הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 09:15 AM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: איילה לוסי בית לבעלי תפקידים: בית לעצמאים שם הבית + תיאור הסמל שלו: הבית יקרא יורקשייר והסמל שלו יהיה קוף המאפיינים של הבית: מי שיבחר לבית זה אנשים שיכולים להסתדר ללא עזרה או יש להם פותנציאל להיות כאלה אנשים שם לא אוהבית לבקש עזרה ממי שלא בבית שלהם ומתחברים מהר מאוד לבית איזו דמות (סלב, זמר וכו') הייתה מתמיינת לבית: אני חייבת להגיד שלונה למה: כי לונה מחזיקה את משק הבית שלה לבד כי אביה לא שפוי אז היא ממש עצמאית מגיל 10 לכל היותר כך שהיא בעצם הסיבה שהקמתי את הבית הערות \ הצעות \ תלונות \ אריאל עברה את החודש ניסיון אע: מקווה שיצא לי טוב -------------------- [COLOR=blue]תשלחו לי ינשופים משעמם לי [COLOR=DarkBlue]אבל עם אני לא מגיבה זה אומר שאני במשהו אחר לא לנדנד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2021, 12:02 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות, ננעל
![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |