האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור קבוצה || לוקווד ושות'
פורסם ב: Oct 1 2022, 22:25 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
מגדר:female
משתמש מספר: 73558
חפצי המשתמש: צפה

לוקווד ושות'
סיקור קבוצה

User Posted Image

שם הקבוצה: א"ג לוקווד ושות' חקירות || A. J. Lockwood & Co. Investigators
שמות חברי הקבוצה:
אנתוני ג'ון לוקווד (ובלשון העם, לוקווד)
ג'ורג' קבינס
לוסי ג'ואן קרלייל (נקראת גם לוס)
הולי מונרו (או הול)
נספחים:
הגולגולת בצנצנת
קוויל קיפס
פלורנס בונרד (פלו בונז)
סיסמה: אנחנו מתמחים ברוחות רפאים
סדרת הספרים ממנה לקוחה הקבוצה: לוקווד ושות' || .Lockwood & Co (5 ספרים, רק שני הראשונים בעברית)

תקציר הסדרה

בבריטניה של היום כבר אי אפשר להלך בבטחון ברחובות. הבעיה, מגפת רוחות שהחלה בלונדון לפני כ50 שנה, משתוללת חסרת מעצורים בכל המדינה, והיא עוצרת הכל: מחינוך הילדים ועד התקדמות הטכנולוגיה. רוחות רפאים מסוכנות למגע מתעוררות בכל רחבי הארץ, זורעות הרס ומוות בלילות, והיחידים שיכולים לעצור אותן הם ילדים צעירים בעלי כישרון על טבעי – בראיית רוחות, האזנה להן או מגע בדברים קשורים הנותן מידע עליהן.
בנסיון להתמודד עם הבעיה, הוקמו סוכנויות לחקירות על-חושיות בכל רחבי בריטניה, והגדולות והמפורסמות מביניהן הן הסוכנויות פיטס ורוטוול, הנקראות על שם מייסדם מריסה פיטס וטום רוטוול, חלוצי החוקרים העל-חושיים הנודעים.
כיוון שהכישרון על פי רוב דוהה בגיל מבוגר, הסוכנויות מורכבות בדרך כלל מסוכנים צעירים וממפקחים מבוגרים המשגיחים עליהם ומנהלים את עבודתם. תפקידם של הסוכנים הוא לחקור מקרים של רדיפות רוחות, לאתר את המקור שלהן, ולנטרל אותו, תוך הדיפת הרוחות בחומרים שונים – בדרך כלל ברזל, מלח, אזוביון וכסף. הסוכנים מזוהים בציבור על פי הדקר להדיפת רוחות החגור על מותנם, ובדרך כלל גם על פי מדים מיוחדים שהם לובשים בהתאם לסוכנות בה הם עובדים.
בסדרת הספרים לוקווד ושות', אנו עוקבים אחרי לוסי קרלייל, סוכנת מעיירה נידחת מוכשרת במיוחד, המצטרפת לסוכנות הקטנה ביותר בלונדון, לוקווד ושות' (המסוקרת כאן). איתה ועם חבריה לסוכנות אנו יוצרים חברויות, נלחמים ברוחות, פותרים תעלומות, ומתמודדים עם אויבים מסוכנים במאבק נגד הבעיה.

חברי הקבוצה

אנתוני לוקווד

User Posted Image

אנתוני ג'ון לוקווד (Anthony John Lockwood), בן 15, הוא ראש סוכנות לוקווד ושות' – הוא המייסד והמנהל של הסוכנות; כמו גם המנהיג בכל מקרה ומשימה. כשרונותיו הגדולים האחרים הם סיף בדקר, וראיית רוחות רפאים ונקודות זוהר מוות.
לוקווד הוא גבוה ורזה עם שיער כהה שנופל על עיניו הכהות החמות באלגנטיות. הוא ידוע במראה האלגנטי והרגוע שלו שנשמר בכל מצב, ובחיוך ה-100 ג'יגה ואט הנוצץ שלו שיכול לרכך כמעט כל אחד. הוא נוהג ללבוש חליפות מעט הדוקות מדי, ומחוץ לבית יש לו את המעיל הארוך המפורסם שלו.
לוקווד בולט בהתנהגותו הבוגרת, בכריזמטיות ובקור הרוח הנצחי שלו, יחד עם התלהבותו ממקרים עד כדי פזיזות, ומסירותו הגדולה לחבריו. הוא מאד סגור לגבי עברו ומשפחתו (אך נפתח יותר בהמשך הסדרה בזכות לוסי), רוב חייו סובבים סביב הסוכנות ואין לו תחביבים רבים חוץ מלקרוא עלוני רכילות. עם זאת, נראה שללוקווד יש גם צד ילדותי משהו, והוא אוהב לחקות מבטאים (בחוסר הצלחה, יש לומר).
ללוקווד היו שני הורים, סיליה ודונלד, שהיו חוקרי סיפורי עם על רוחות (קלקלן לספר שלישי)ואחות, ג'סיקה, אך הם מתו בעודו צעיר והותירו אותו בודד לנפשו.

ג'ורג' קבינס

User Posted Image

ג'ורג' קבינס (George Cubbins), בן 15 (כנראה), הוא הסגן והחוקר הראשי (והיחיד...) בסוכנות. בעל מידה מסוימת של כישרון בשלושת החושים (ראייה, האזנה ומגע), ויודע להשתמש גם בדקר, אך מעלתו ותרומתו העיקרית היא ביכולתו לאסוף ולנתח נתונים עד שורשם.
ג'ורג' מתואר כבלונדיני עם עיניים כחולות, שמנמן, מרכיב משקפיים (אותם נוהג לשפשף בעת חשיבה) ובעל מראה מרושל. אבל אסור לטעות בו, למרות חוסר האכפתיות שלו כלפי המראה, הוא נבון ומיומן מאד, מסור ונלהב מעבודתו, ופעמים רבות, רק בזכותו המקרה נפתר. הוא מאד מאמין בחקירה יסודית לפני פעולה.
ג'ורג' אדם סרקסטי שאינו סובל צבועים, ואוהב לשרטט קריקטורות גסות על מפת החשיבה. תחביביו הנוספים הוא קריאה באוסף חוברות הקומיקס שלו ובישול.
עברו די פשוט לעומת האחרים, יש לו אמא, וידוע שהוא עבד בעבר בסוכנות פיטס למשך שישה חודשים לפני שפוטר בגלל חוסר התאמה והצטרף ללוקווד כסוכן שני בסוכנות החדשה שלו.

לוסי קרלייל

User Posted Image

לוסי ג'ואן קרלייל (Lucy Joan Carlyle), בת 14, היא גיבורת הסדרה והסוכנת האחרונה בשלישייה המקורית. כשרונה הגדול הוא בהאזנה לרוחות (הוא יוצא דופן אפילו בהשוואה לאחרים עם כישרון כזה), ובמגע, אך יש לה גם מידה מסוימת של ראיה.
לוסי בעלת שיער כהה וקצר, גבוהה, עם עיניים גדולות, אף ארוך, גבות עבות ושפתיים שמנות. רגילה ללבוש חצאית וגרבונים ויש לה חוסר בטחון לגבי המראה שלה.
לוסי אמיצה ואף פזיזה, עקשנית, ממהרת לשפוט ומתעצבנת בקלות, אך נאמנה לחבריה. מאד אמפתית, ונוטה לפעול על פי תחושת בטן. תחביבה העיקרי הוא לצייר.
לוסי נולדה בעיירה קטנה בצפון אנגליה לעוד שש אחיות, אביה נהרג בצעירותה, ואמה הייתה קשוחה. מגיל קטן הצטרפה לסוכן ג'ייקובס להכשרה כסוכנת, והראתה כישרון גדול, אך לאחר תקרית מצערת שבה כל חבריה לקבוצה נהרגו, עזבה, והלכה ללונדון, שם הצטרפה ללוקווד ושות'.

הולי מונרו

User Posted Image

הולי מונרו (Holly Munro), בת 18, היא העוזרת הניהולית והמזכירה של לוקווד ושות' מבחינה רשמית, והסוכנת האחרונה שלהם. למרות גילה המבוגר (באופן יחסי), יש לה עדיין כישרון בשמיעה וקצת בראייה. היא היחידה שלא גרה יחד עם כולם בבית של לוקווד, אלא בדירה עם שותפה.
הולי בעלת שער שחור באורך הכתפיים, עור בצבע קפה ופנים עגלגלות. לבושה, לרוב חולצות וחצאיות נקיות, נאה ומוקפד והופעתה תמיד "מבריקה" ומושלמת.
היא מאד מסודרת ומאורגנת, עליזה, מקפידה על אוכל בריא (בניגוד לכל השאר), ויש לה רוגע תמידי הנשמר בכל מצב.
בעבר עבדה כסוכנת שטח בסוכנות רוטוול, אך לאחר תקרית שהרגה את כל חבריה (בדומה ללוסי), עזבה את עבודת השטח ונשארה כעובדת משרדית – עבדה כעוזרת אישית של סטיב רוטוול עצמו – לפני שהתפטרה והצטרפה ללוקווד ושות'.

נספחים

הגולגולת

User Posted Image

הגולגולת בצנצנת (The Skull in The Jar) הוא רוח רפאים (זכר) מטיפוס 3, העוזר מדי פעם לחבורה בעצות מועילות, ושמקורו הוא גולגולת ישנה הנמצאת בצנצנת רוחות (מכאן שמו, שמו האמיתי לא ידוע). כרוח מטיפוס שלישי יש לו תודעה מלאה, והוא יכול ממש לדבר עם אנשים בעלי יכולת האזנה חזקה במיוחד (כמו לוסי). (קלקלן לספר החמישי)מחוץ לצנצנת יש לו גם יכולות טלקינטיות חזקות. בצנצנת הוא נראה כראש אדם החופף למדי את תווי הגולגולת, אך לעיתים קרובות עושה פרצופים מזוויעים. (קלקלן לספר הרביעי)מחוצה לה, הוא מופיע כנער, מעט מבוגר מלוסי, גבוה ורזה, בעל שיער קוצני וחיוך לגלגני.
הגולגולת מאד סרקסטי, די מרושע, ואוהב אלימות (ורצח). תחביביו העיקריים הוא להפחיד אנשים ולעצבן את לוסי. אך למרות התדמית האכזרית שסיגל, בתוך תוכו הוא פוחד מנטישה, ומחבב את לוסי ודואג לה. (עוד על הקשר בינו לבין לוסי: סיקור שיפ || לוסי והגולגולת)
(קלקלן לספר השני)בעודו בחיים, היה משרת של ביקרסטף המרושע, ולאחר שמת בעודו נער (לא ידוע למה), נמצאה גולגלתו בביוב של למבת' על ידי סוכני פיטס. ג'ורג', שאז עבד אצל פיטס, מצא אותו שם כמקור להשמדה, ולקח אותו לעצמו, ולאחר הצטרפותו ללוקווד ושות', הגיע הגולגולת איתו.

קוויל קיפס

User Posted Image

קוויל קיפס (Quill Kipps), בן 22, הוא מפקח צוות של סוכנות פיטס, ויריב אישי של לוקווד (קלקלן לספר הרביעי)לשעבר. בשל גילו המבוגר, כבר אין לו כישרון על חושי, אך יש לו מיומנות גדולה עם סיף בדקר (ממש אחרי לוקווד).
קיפס בעל גוף קל, שיער ג'ינג'י קצר במיוחד, עור חיוור ומנומש, ועיניים ירוקות. הוא ידוע בסגנון לבושו המהודר, במדי פיטס האפורים עם הדקר המפואר, (קלקלן לספר הרביעי)או בלבוש הקודר למדי, אך עדיין נקי ומסודר, עם המשקפיים לראיית הרוחות המתלווים אליו, לאחר התפטרותו..
קיפס בעל פתיל קצר וגאווה גדולה, והוא נוהג להיות סרקסטי וזועף. אך עם כל זאת, אין להכחיש שהוא בהחלט אמיץ, ומאד מסור לצוות שלו ולתפקידו.
בצעירותו עבד כסוכן אצל פיטס, אך כשהתבגר וגוועו כשרונותיו, הפך למפקח צוות שכלל שלושה סוכנים: קאט גודווין, בובי ורנון ונד שו. (קלקלן לספר הרביעי)זמן מה לאחר מותו של נד שו במהלך התפרצות צ'לסי, התפטר מתפקידו מהרגשת חוסר תועלת, ותפס בהדרגה את תפקיד העוזר הבלתי רשמי של לוקווד ושות'.

פלו בונז

User Posted Image

פלורנס בונרד (Florence Bonnard), בת 15, היא סוחרת שרידים העובדת על חוף התמזה, ואשת הקשר הלא רשמית של לוקווד ושות' בעולם התחתון. היא בעלת כישרון ראייה לא קטן, ומאד מוכשרת בסיף בדקר (קלקלן לספר החמישי)(ניצחה אפילו את לוקווד!)
פלו בלונדינית עם עיניים כחולות בהירות, וידועה בלבושה המוזנח וריחה המצחין, אך היא בעלת שיניים צחורות באופן מפתיע. הופעתה הרגילה כוללת כובע קש מרופט, מעיל כחול נפוח ומלוכלך, סכינים וכלים לחפירה בבוץ, מגפיים בוציות ושק מלא אזוביון לאיסוף מקורות.
פלו מדברת בבוטות, ואוהבת לעצבן ולשחק ברגשות של אנשים. אך היא אמינה ואכפת לה יותר ממה שהיא מראה. וגם יש לה חולשה די גדולה לליקריץ.
(קלקלן לספר החמישי)בעבר הייתה חניכה מבטיחה בסוכנות קטנה שנקראה סינקלייר וסאונס, אך לאחר שכולם (כולל שני המנהיגים) נהרגו בהיתקלות עם חג"פים, הפכה לסוחרת שרידים, למרות מאמציו של לוקווד לעזור לה, וכעת עוזרת מדי פעם ללוקווד ולחברה כאשר הוא מבקש ממנה.

רקע הקבוצה

בגיל 9, לאחר מות כל משפחתו, הצטרף לוקווד לסוכן סייקס חופר הקברים והפך לחניך אצלו. עם הפיכתו לסוכן, לוקווד עשה את כל המאמצים להקים סוכנות משלו: קנה מחדש את בית הוריו, חסך כספים והשיג אישורים – ולבסוף, בגיל 15, הצליח לייסד את סוכנות לוקווד ושות', הסוכנות הקטנה ביותר בלונדון והיחידה שמנוהלת בידי צעירים. באופן ייחודי, אין ללוקווד ושות' מדים משלה, והמטה הוא ביתו של לוקווד, המלא בחפצים מעניינים מהמסעות מסביב לעולם של הוריו.
ג'ורג' היה השני שהצטרף לסוכנות, והפך לסגן. לא ברור איך הכיר את לוקווד, אך עד מהרה הפך לחברו. לאחר מכן ידוע על אדם בשם רובין שהיה בסוכנות, אך נהרג בהיתקלות עם פגר דם, ועל עוד כמה סוכנות שהתפטרו בזו אחר זו (בין השאר כזו שלוקווד פיטר על כך שקראה לו א' הגדול), כך שנותרו רק שניים בסוכנות.
לוסי הצטרפה לאחר שראתה את מודעת הדרושים שלהם בעיתון, וכאן אנו נפגשים איתם לראשונה בספרים. עם לוקווד היה לה חיבור מיידי (קלקלן לספר הרביעי)(שהעמיק ככל שעבר הזמן, במיוחד אחרי המסע בצד האחר), אך את ג'ורג' היא התקשתה יותר לאהוב, ולקח לה זמן להתיידד גם איתו.
השלישייה כולם גרו בשיתוף בביתו של לוקווד, עברו הרפתקאות רבות יחד, והפכו לקבוצה קטנה ומגובשת, ובשילוב של כל הכישרונות שלהם התוצאות היו מרהיבות.
אבל אז, אחרי כשנה, הולי נשכרה להיות לעוזרת ניהולית ומזכירה, (קלקלן לספר השלישי)בעקבות העומס הרב שניתך על לוקווד ושות' לאחר התפרצות צ'לסי, כשבסופו של דבר, בעידודו של לוקווד, הצטרפה אל הקבוצה כסוכנת מן המניין. אבל בניגוד לאחרים, היא לא הצטרפה אליהם למגורים בביתו של לוקווד, אלא גרה בדירה משלה. על לוקווד וג'ורג', הולי התחבבה בקלות, אך לא על לוסי, שהרגישה מאוימת על ידה והתייחסה אליה בעויינות, מה שבתורו גרם ליחס דומה של הולי כלפיה. (קלקלן לספר הרביעי)שיאו של העניין היה כשלוסי התפטרה מלוקווד ושות' והפכה לעצמאית, ורק כשחזרה לסוכנות הצליחה לתקן אט אט את הקשר השבור, שכבר לא היה רק עם הולי אלא גם עם ג'ורג' ולוקווד.

את הגולגולת לוסי פוגשת לראשונה בתור מבחן קבלה מבעית, וג'ורג' נהג לבצע עליו ניסויים, אבל כעבור זמן, בסוף הספר הראשון, היא שומעת אותו מדבר, וזוהי נקודת המפנה. מכאן ואילך, אף על פי שאמנם היו בהתחלה קשיים לשדל אותו לדבר, לוסי, היחידה ששומעת אותו, היא האחראית עליו ומעבירה לאחרים את מסריו (מועילים או לא). נראה שהחביבה היחידה על הגולגולת היא לוסי. את השאר הוא שונא, ובלוקווד הוא בעיקר מקנא, והם כמובן מחזירים לו את היחס.
קיפס היה יריב של לוקווד מאז אותה תחרות סיף ישנה שבה לוקווד השפיל אותו, ובעקבות זאת, גם לוסי וג'ורג' לא חיבבו אותו במיוחד והוא הפך ליריב של הסוכנות כולה. אך במהלך הספרים, נראה שלוקווד ושות' משתפים פעולה עם הצוות שלו בכמה הזדמנויות, (קלקלן לספר הרביעי)ולבסוף, הוא אף הופך בהדרגה לעוזר שלהם, בעקבות הצעתו של לוקווד. בהתחלה קשה להם להסתגל לשיתוף פעולה עם "אויב", אך לאט לאט הם לומדים להסתדר אתו ואף לחבבו.
את פלו לוקווד הכיר עוד מזמנה כסוכנת, והוא מיודד עמה. במהלך הספרים (עוד לפני הולי), הוא מבקש ממנה מדי פעם טובות בתמורה לליקריץ, והיא נעתרת לו. הוא מכיר אותה גם ללוסי ולג'ורג': את לוסי היא פחות אוהבת, אבל עם ג'ורג' היא מסתדרת מצויין (קלקלן לספר הרביעי-חמישי)(ואפילו יותר מזה...) והוא נעזר בה הרבה. גם את הולי היא פוגשת, (קלקלן לספר השלישי)ולמרבה הפלא, שורר ביניהם יחס של כבוד.

דעה אישית

User Posted Image

אז כמו שאתם יכולים להבין מהכינוי שלי ומהחתימה שלי, אני מאד אוהבת את לוקווד ושות'. אוהבת אותם, וגם רוצה להיות סוכנת שלהם (אם רק היה אפשר...) – שוב, כמו שאפשר לראות בכינוי.
למה? קודם כל, כי פשוט כל כך קל להזדהות איתם. הם בסך הכל נערים לא יותר מדי מדהימים, אין דברים בומבסטים, ויש לכל אחד את החסרונות שלו. הסופר מציג אותם בצורה מאד נגישה, במיוחד את לוסי, שלא רואה את עצמה כמשהו מיוחד, כך שאפשר להתחבר אליהם מאד בקלות ולאהוב אותם. אני באופן אישי מאד מזדהה עם לוסי, וממש מרגישה שהייתי יכולה להיות היא, דבר שבדרך כלל אני לא מצליחה לעשות עם גיבורים של ספרים אחרים.
ממש אהבתי גם את הייחודיות שלהם ביחס לכל הסוכנויות האחרות – זה שהם מנהלים את עצמם, בלי מבוגרים שיגידו להם מה לעשות, הרי בסך הכל הם אלה שעושים את העבודה ויודעים הכי טוב איך זה. אהבתי במיוחד את זה שהם לא תמיד פועלים על פי הכללים, ומתגנבים לכל מיני מקומות אסורים בשביל לפתור תעלומות. הם לא מוותרים, והם פועלים למען המטרות שלהם עד הסוף.
הם גם לא נכנעים בפני המבוגרים והסוכנויות האחרות הגדולות (פיטס ורוטוול), למרות שהם סוכנות כל כך קטנה. הם עומדים על העצמאות שלהם ומתקדמים בכוחות עצמם. והם גם מצליחים יפה מאד, ועוד יהיו מהסוכנויות המצליחות ביותר בלונדון. כמו שלוקווד אמר בספר הראשון: "זו דעתי: איתך ועם ג'ורג' בצוות שלי – שום דבר לא יעמוד בדרכנו."
והדמויות: לוקווד, עם המנהיגות והקסם שלו, ג'ורג' עם החכמה והחקרנות האינסופית שלו, ולוסי עם הכישרון והתעוזה שלה. כל אחד מהם כל כך ייחודי, והשילוב ביניהם פשוט מושלם!
חוץ מזה, באופן כללי אהבתי את הרעיון של סוכנות לחקירות על-חושיות – כל העניין של להתייחס לרוחות רפאים בצורה כזאת מאורגנת ורשמית – זה דבר שלא רואים הרבה בספרים, וזה לגמרי מגניב.
אז כן, אני מאד אוהבת את לוקווד ושות', הסוכנות עצמה וגם הסדרה כולה, וממליצה מאד לכולכם לקרוא את הספרים, אם לא קראתם כבר, כך שתוכלו גם אתם להצטרף אליי בהערצה אל הקבוצה המדהימה הזאת.

מנהגים מיוחדים

כלל העוגיות – כלל מספר אחת בסוכנות והדבר הראשון שנאמר ללוסי לאחר שהתקבלה ללוקווד ושות': "כלל העוגיות אומר שכל חבר בסוכנות לוקח לעצמו רק עוגייה אחת, ואחת בלבד, בסבב מסודר. ככה זה הוגן ומאורגן. לסחוב שתיים בבת אחת ברגעי לחץ – זה מעשה שלא ייעשה." (לוקווד ללוסי, ספר ראשון)
שתיית תה – כמנהג שאר אנגלייה, כל חברי לוקווד ושות' שותים הרבה תה. זה הדבר היחיד שכולם אוהבים לעשות, ואותו הם תמיד עושים במקרה של המתנה באמצע מקרים עליהם הם עובדים. הצטיידות בתרמוסים של תה למקרים היא אחד הדברים החשובים ביותר שאסור לשכוח.
מפת החשיבה – על שולחן המטבח אצל לוקווד ושות', לא תראו מפה רגילה, אלא מפה מקושקשת בתרשימים ובציורים, ויש לה אפילו שם: "מפת החשיבה". עליה אפשר לרשום זכרונות ותיאוריות ולעקוב אחרי קווי מחשבה מעניינים – דבר שהועיל רבות. אבל לפעמים היא סתם משמשת לכתיבת הערות גועליות אחד לשני...
תורנות פתיחת הדלתות – במהלך העבודה, פעמים רבות צריך לפתוח דלתות שאין לדעת מה יקפוץ מתוכם ברגע שייפתחו. על מנת לעשות את הדבר הוגן, ולחלק את העבודה הלא נעימה שווה בשווה, לוקווד ושות' מנהלים תורנות על הדבר, מה שיוצר לעיתים ויכוחים משעשעים (כמו על פתיחת דלת של ארון שרות...).

פנארט

User Posted Image
השלישייה המקורית

User Posted Image
סוכנות לוקווד ושות' הרשמית' יחד עם הגולגולת, בארוחה אופיינית

User Posted Image
כל החבורה (מימין לשמאל: קיפס, הולי, לוקווד, לוסי, הגולגולת, ג'ורג' ופלו)

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 2 2022, 13:02 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 5234
משתמש מספר: 74930

סיקור ממש מעולה - כמו תמיד! באמת מתבקש שתעשי סיקור על לוקווד ושות', את בכל זאת סוכנת שלהם...
בחיים לא הייתי מצליחה לתמצת ולכתוב הכל כל כך יפה - גם על רקע העלילה, גם על הדמויות, גם על הקבוצה עצמה - הכל ממש כתוב בצורה יפה ומדויקת, את כל מה שצריך לדעת, הכי מתומצת שאפשר, בלי שום דבר מיותר!
גם התמונות ממש יפות, ואני לא יודעת אם הייתי מצליחה למצוא את כל התמונות היפות האלה, זה מדהים, אני יודעת שאת ממש משקיעה בשביל זה, אז כל הכבוד!
ועכשיו לגבי הדעה האישית, כתבת אותה ממש יפה, אני בחיים לא הייתי יכולה להתנסח טוב ככה, ואני ממש מסכימה עם כל מילה שאמרת. גם אני מאד אוהבת את הקבוצה הזאת, ומאד מזדהה עם לוסי, ואני מאד ממליצה לכולם לקרוא את הספרים האלה, כמו שאמרת, ובואו נקווה שיתרגמו כבר סוף סוף את המשך הסדרה לעברית, ואז כולם יוכלו לקרוא הכל, ולא רק אלה שקוראים בגוגל תרגום...

--------------------
תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה

---------
פורסם ב: Oct 4 2022, 01:04 AM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

וואוו
קודם זה חייבים לציין שזה אחד הסיקורים המושקעים שראיתי, שאפו!
רואים שאת אוהבת את הקבוצה ואת הספרים, גם באמת הכינוי אבל בעיקר רואים את האהבה וההשקעה בסיקור, שיצא מהמם.
העיצוב של הסיקור ממש נוח וכיף לקרוא אותו, הפירוט על הדמויות מפורט וממש נותן הרגשה של היכרות איתם, וואו.
פירות בעצם על הכל, לא יותר מדי אבל מספיק כדי לגרום לי לנסות לקרוא לפחות ספר אחד שלהם כדי להבין במה מדובר. הכתיבה שלך קולעת בדיוק למקום הודעה האישית שלך משכנעת ממש.
אהבתי את הנספחים, את הרקע ואת המנהגים המיוחדים, רואים שזאת סדרה שאכפת לך ממנה ושאת אוהבת אותה :)
וואלה אין לי הערות ואני יותר מאשמח לראות עוד סיקורים שלך פה :)
ריספקט אחד גדול!
יתווסף ללינקיה תכף

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Oct 4 2022, 12:51 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

וואו! תודה רבה על התגובה המושקעת (ועל המחמאות)!
ושמת לב שגם הייתי רוצה שהשיפ של לוסי והגולגולת ייכנס ללינקייה? – כי לא הכניסו לי אותו, למרות שכתבתי אותו מזמן...
אה, ואגב, מקבלים על זה תגמול כלשהו? כי ראיתי שאין אשכול תגמולים?

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Oct 6 2022, 14:41 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

הכנסתי את הסיקורים ללינקייה :)
כרגע עוד אשכול תגמולים כנראה יפתח בהמשך ואז תוכלו לקבל תגמול

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025