.jpg) |
גולשים יקרים!
לואיס מורהאוס בן ה-12 לקה בשנת 2003 בנוירובלסטומה – מחלת הסרטן השכיחה ביותר בקרב ילדים – ובעקבותיה איבד את מאור עיניו. כעת, לואיס הוא היועץ הצעיר ביותר של סטודיו "הארי פוטר" שבלונדון, מבית וורנר ברוס, משהציע ליצור מדריך שמע לסיור, במטרה לסייע ללקויי הראייה להנות מן הסיור אף הם.
"כשהלכנו כל המשפחה לסטודיו, הוא (לואיס) התאכזב מאוד שלא היה דבר לעיוורים, אז הוא כתב להם מכתב וסיפר להם על כך. הם התלהבו מן הרעיון וקראו לו לסטודיו כדי לשמוע את רעיונותיו. לאחר מכן, הם יצרו מדריך שמע, ולואיס חזר כדי לבחון אותו." סיפרה אימו של לואיס, ליסה מורהאוס.
מאז, לואיס השפיע על ארגונים נוספים במטרה להעניק תמיכה לאנשים ולילדים בעלי נכויות, ביניהם קרן הצדקה למען ילדים חולי סרטן "Candlelighters" אשר החליטה להנפיק עלון הודעות מיוחד הכתוב כולו בכתב ברייל.
עובדי הסטודיו מעריכים רבות את תרומתו של חובב "הארי פוטר" הצעיר, ושמחו לשמוע כי לואיס לא מפסיק להוות מקור השראה לסובבים אותו.
המשך גלישה מהנה,
צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי!
|