0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 18:20 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
שולחן מס' 1 - חברי ההנהלה ובני זוגם דן, אור, לירז, מור, יובל, רוני, רון, אריאל, נעמי ויהל שלום לכולכם! ברוכים הבאים לשולחן שלכם, שולחן ההנהלה (ובני זוגם)! אתם מוזמנים לנהל לכם שיחה קסומה בשולחן זה, אך כשהיא מתחילה כבר לשעמם אתם מוזמנים לעבור לבופה בפונדק שלושת המטאטים, לבר המשקאות ראש החזיר וכמובן לנשף הריקודים באולם הגדול. תהנו! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:03 PM
|
||
פאבולוס הפורטל |
ראשון ורוצה שנקל
-------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:05 PM
|
||
.Everything that kills me makes me feel alive |
היושים:)
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:05 PM
|
||
Beyonce eat your hat |
היי הנה השולחן המאגניב שלי.
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:07 PM
|
||
היושים פרופסור:)
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:09 PM
|
||
And like that... He's gone |
שלום
-------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:12 PM
|
||
בקצב הזה נהיה השולחן הכי איטי של השנה .
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:12 PM
|
||||
And like that... He's gone |
לירז 3> בואי לרחבת הריקודים! -------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:13 PM
|
||
פאבולוס הפורטל |
נעמי מבריזה לי ;;
-------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:15 PM
|
||||||
אורצ'ווו הייתי שם, לא ראית? -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:24 PM
|
||
Beyonce eat your hat |
אממ סיימתי את הביטואים של ה"הידעתים" מישהו יכול לעדכן?
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:26 PM
|
||
פאבולוס הפורטל |
שתבינו אני פה עם המתמטיקה
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:28 PM
|
||||
אני בכלל לא בבית -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:29 PM
|
||
Fuck It' for Chris' |
אז בגלל שיהל כזה נטשן נוב שכל הזמן יהיה על המשתמש נשף, ישלי דייט חדשDD:
יובללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל, ממצב?D: -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 20:30 PM
|
||
By the slightest CROOK |
היוש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |