0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:34 PM
|
||
רק קצת דם לקינוח הדבש |
שולחן זה מיועד אך ורק ל:
עמית - Rolling Stone + לינדה - you got me אייל - סופרקאליפרגליסטיקאקספיאלידושס + תם - Legolas Green Leaf מייבלאנה - Whipped Cream + רו - Imagine מינהי - I Got A Boy + ירדן - Wildest Dreams כל ההנהלה ובני הזוג שלהם, בקיצור. בואו נתפרע! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:35 PM
|
||
I'm Sorry |
שולחן!
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים |
אנחנו פרועים P:
צפרדע, אני מודיעה לך מראש שאני עומדת להיות בת הזוג הכי נוראית אי פעם. -------------------- נועה - 20 - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח |
הנהלה עילאית ומתנשאת
מה קורה פיפל -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:36 PM
|
||
They don't see your wings |
#מנהלים_עילאיים_ומתנשאים
LOL -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:37 PM
|
||||
עובד משרד הקסמים |
לא יכול להיות, אני הכי נוראה מייבל בולד היא הרב. האם את נשבעת לאהוב את מייבלאנה הצפרדע כל עוד שתיכן תהיו בחיים? -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני מרגישה גרוע בגלל שאני נוטשת ב20:30 טוב, מנהלים מתנשאים, תהנו בלעדיי XD -------------------- נועה - 20 - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
I'm Sorry |
אני לא הנהלה אבל אני פה בגלל אוני שילי 3>
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:38 PM
|
||
יואו נחמד פה
-------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
את נשארת עד 22:00, לא? אני נוטשת אותך בעוד שעה ורבע. -------------------- נועה - 20 - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
אני מרגישה רע על זה שאני בשולחן של ההנהלה אבל אני לא מההנהלה.
-------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
I'm Sorry |
בואו נהפוך לשלוחן הכי פרוע!
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 19:39 PM
|
||||
אבלאבל אנחנו אוהבים אותך 3> -------------------- נועה - 20 - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
רק קצת דם לקינוח הדבש |
אייללללללללללללללל
נו לפני שאנחנו נעוף עכשיו לפתוח עוד פעילות אל תבריז לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אבל את בת הזוג שלי, אז למי אכפת ♥♥♥ -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (17) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |