0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 21:59 PM
|
||
בילי קרמייקל היה שם |
מזל טוב אלה!!!
333> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם |
מזל טוב כולכםםםםםםםםםםםםם
33333333333> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Some infinities are bigger than other infinities |
יו, אלושיתה, הכי מגיע לך בעולם! 33>
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בטט מודע |
מזלטטטט 333>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
מזל טוב!
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חיייייזרים זה מצחייייייייייק |
כ'עיךץצחיכעתדגציבכתדשחיבכ
מזל טוב לכם!!!!!!!!!!!!!! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
יאאאאא מזלטטטטטטט
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם בינוני |
יואו מזל"ט!
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:00 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אללהההההה
-------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
מזלטיםםםםםםםםםםםםם מגיע לכםם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
מזל טוב! וואו! זכית פעמיים!
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ההאלהה בפנינו |
מזל טוב!
אוף הלוגו הזה כזה יפה בא לי אותו -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 22:01 PM
|
||
פרשנית לענייני החיים של ורד |
מזל טוב לאב 3> 3> מגיע לך
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Believers Never Die |
מזל טוב אהובים 33>
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Dishonor on you! dishonor on your cow! |
אומייגאד הייתי בטוחה שזה של ליאורי כי הכי מגיע לו אבל יאי תודההה 333>
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |