![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 11:23 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לסקר תאוריה על פאנדום מד"פ?
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 12:05 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע אין מדריך לסיקור תיאוריה, יכול להיות שאתחיל לעבוד עליו בזמן הקרוב (כבר סיימתי לעבוד על מדריך לסוג סיקור חדש, אז יכול להיות שהם יצאו ביחד).
אתה מוזמן לפתוח על זה אשכול מידע כתחליף :> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:14 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלההההה
תגובה בדיון נחשבת כתגובה בונה ואפשר לקבל עליה תגמוללל??? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:23 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, נכון, אבל זה יתאים לקלחת הרותחת, וביליתי המון זמן של חיפוש בגוגל וזה היה מעצבן מאוד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:29 PM
|
||||
כן :> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:29 PM
|
||||||||||
הארי פוטר היה רק דוגמה, לא התכוונתי ברצינות >< ושוב, אם את מסתבכת אני אשמח ממש לעזור לך :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 20:06 PM
|
||
תודה
רגע הרבה שאלות כי תמיד יש לי 1) מותר לעשות סיקור של ספר על קומיקס? אפשר להוציא מהלינקייה את הגלימת היעלמות שלי כי הועבר לקלחת הרותחת? 2) אפשרי לעשות כאן מדריכים? (הכוונה כמו זה) אין לזה מדריך. (אלא אם אפםשר באשכול מידע) 3) יש אתר העלאת תמונות נורמלי? 4) יש סעיף חובה בסיקור חפץ (יחס הסביבה לחפץ), והסביבה לא מתייחסת אליו. לכתוב פשוט "הסביבה לא מתייחסת אליו"? 5) אם עושים פעילות איך יודעים שלפני זה לא עשו פעילות דומה (ואפשרי שיש כזאת משנת 2018, שלא נראלי היית רואה)? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 20:22 PM
|
||
1. כן, מותר, למרות שאין כרגע מדריך לסיקור קומיקס (וכנראה גם לא יהיה, כי זה גם סוג של תת־מדריך שאולי מתאים יותר לפורום ספרים). בנוגע לסיקור, אטפל בזה בקרוב :)
2. אין כרגע תבנית להכנת מדריך, את יכולה לעשות את זה בתור אשכול מידע (או להשתמש במדריכים להכנת מדריך של פורומים אחרים, אבל אם את עושה את זה תשלחי אותם אליי לאישור בבקשה). 3. יש את imgur, imgBB ועוד כמה אתרים שתוכלי להשתמש בהם. אם האתרים ששלחתי לא מתאימים לך, את מוזמנת לחפש בגוגל "העלאת תמונות" או "Upload Images". 4. אני מניח שכן, אבל עדיף בכל מקרה לבדוק ממש אם למשל אנשים רוצים אותו, מפחדים ממנו או שונאים אותו. אם בכל זאת לא מצאת שום דבר, אז את מוזמנת להשאיר את הסעיף ריק :) 5. מדי פעם יוצאות פעילויות שדומות אחת לשנייה, אפילו פעילויות בפורומים שונים שלא קשורים אחד לשני. זה בסדר גמור, כי מדובר בפעילויות ישנות שאולי אפילו נפתחו לפני שנרשמנו לאתר בכלל. אם את שמה לב שהפעילות שלך (לפני שאת מנסחת/מפרסמת אותה) דומה מדי לפעילות אחרת, ממליץ לך לעבוד על משהו אחר. 6. הכוונה בחללית היא אכן מד"ב :) (למרות שהיא קיימת במציאות אבל למי אכפת) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 16:22 PM
|
||
היי, אז כבר מזמן כתבתי דיון, ואמרת שאתה תשים את זה בלינקייה, אבל עד היום לא עשית את זה... זה בכוונה?
זה הדיון על פרסי ג'קסון - https://hportal.co.il/index.php?showtopic=160651 -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 16:43 PM
|
||
לא, סליחה
![]() הוספתי עכשיו :> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 13:31 PM
|
||
במידה ואני רוצה לעשות סיקור ספר, ויש לי את הספר רק בהוצאה אחת, אצטרך להשיג את צכל ההוצאות כדי למלא את הסעיף "תקציר מגב הספר"? או שאפשר תקציר מההוצאה שיש לי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 13:41 PM
|
||
ממש לא חייבים להשתמש בתקצירים של הוצאות שונות, את מוזמנת להשתמש בתקציר ההוצאה שלך :)
שימי לב שאת צריכה גם להוסיף תקציר משלך בסיקור אחרי התקציר של ההוצאה. בהצלחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 20:54 PM
|
||
אני יכולה לסקר פה שיפ של הארי פוטר? או שזה לפורום אחר?
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 22:29 PM
|
||
סיקורים ואשכולות של הארי פוטר מיועדים לפורומי הארי פוטר, לא למד"פ :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2021, 11:17 AM
|
||
מותר לעשות סיקור גזע על גזע שלא מכירים את כל האזכורים?
(כמו לדוגמה לעשות על גובלינים (זאת רק דוגמה, אני עושה על משהו אחר) ולא קראתי שר הטבעות ואלה אבל מכירה אותם מאזכורים אחרים) ואם כן, מותר לי בהיסטורית הגזע לכתוב היסטוריה מכל אזכור שאני מכירה בנפרד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |