![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 00:36 AM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אז... הקדשה ראשונה שלי בפורטל. אחרי שבוע שחזרתי מפרישה. ולכן, אני אקדיש את כל מי שיצא לי להכיר השבוע. תבדקו אם אתם כאן (: אבל תזכרו- ![]() התאום האבוד שלי (: ![]() המקסימה ההיא שגרה ממש קרוב אליי ואוהבת את שיילין ♥ ![]() הקייפופית הכי מתוקה בפורטל ![]() זאת שהכרתי עוד קודם ![]() הילדה האהובה עליי ![]() ![]() זה שקורה לעצמו אייפל ויש לו תמונה אישית קורעת ![]() הסופרת של הפורטל ![]() הג'קסונית הכי חמודה שיש ![]() ההיא שגונבת סמיילים ![]() זאת עם השם היפה ![]() מי שמתכננת לשרשר איתי בעתיד. נראלי. ![]() הנחמדה שמשרשרת איתי ![]() כל הג'קסונים (אבל פרסי שלי) ![]() כל הגריפינדורים ![]() כל אלה שאוהבים לקרוא את הדברים שאני כותבת ![]() כל אלה ששכחתי ![]() have A nice day (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 00:40 AM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!!! :)))
חוץ מגריפינדורים אני לא יודעת אם אני פה... :) -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 00:44 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"have A nice day" חחחחחחחחחחחחח אומייגאד A !!!!!
מזל טוב על ההקדשה3333333> שקרניות333333333> אעאע יש פה גיפים של אליסון דילורנטיס *~* נואל כזה חתיך בגיף בהתחלה. איך מישהו יכול להיות כל-כך מהמם אני לא אבין את זה בחיים T_T -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 00:47 AM
|
||||||
עשיתי לך אליסון במיוחד!!! (:
גם בכל אלה ששכחתי ![]() למזלך יש לי הרבה אנימציות D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 02:08 AM
|
||
![]() מוגל |
יייישששש אני הילדה האהובה עלייך????? אווווהההה את הילדה האהובה עליי הכי הכי!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 02:20 AM
|
||
נטוש
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 07:46 AM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסופרת של הפורטל
![]() מזל"ט ענק ושתזכי לעוד 2091784392 הקדשות ויותר!! דרך אגב- רעות, הקדשת את אלה בתור "הילדה עם השם היפה", לא? -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 08:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב :) הלוואי שלי היתה הקדשה......
-------------------- עינב - 11 - מחוננת - מחפשת מישהו לברוח אתו - לא יודעת להתחבר עם אנשים - משועממת - מחוברת לפורטל 24/7 - mustache - bethany mota - סוויפטית - לובאטיק - אריאנה גרנדה - יוטיוב - ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ - צרפתתתת - התעמלות אומנותית - אתם מחטטים לי בחתימה המושלמת - וזהו חזרתי מפרישה לא מוצהרת של תחילת שנה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 09:15 AM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל"ט!
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 09:22 AM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאעאעאעאעאע אני פה בתור "המקסימה ההיא שגרה קרוב אלייך ואוהבת את שיילין" 33333>
מזל"טוש ושתזכי לעוד המוןהמון הקדשות DD: -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 09:26 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיייי! אני בהקדשה!!!
מזל טוב!! וממש כייף לי לשרשר איתך אז תמשיכי ככה(: נ.ב. את מגניבה ^^ -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 09:59 AM
|
||||
תודהתודה כולםםםם
רק כשגיליתי ששכחתי אותה ועוד כמה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 20:43 PM
|
||||
![]() מוגל |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 22:12 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאני פה באיזהשהיא דרך לא נחמדה עם גיף קריפי. אז תודה ומזלטוב ^^
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 23:32 PM
|
||||
תיארתי לפה שבתור הבן היחיד (חוץ מעדנ שחי את שקרניות, אז זה לא נקרא) בהקדשה הזאת. אז שמתי לך גיף קריפי ומשעשע שלא כולל בנות (רק יד של אחת. ואם אתה ממש מתעקש לדעת- של זאת מהגיף של עדנ). השתדלתי להתחשב! תודה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |