![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 11:31 AM
|
||||||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובגלל זה את מובילה ![]()
השיעור שלך יצא בסדר? -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 12:28 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי כלום במסלולים ><"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 15:15 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צרפת 33333333333333> ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *~* *-*
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:22 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכולה לעזור לך, יש לי תשובות כבר למסלול הראשון והשני D: אני אפתור את השלישי יותר מאוחר ואז אשלח לו >< שלחי לי ה"פ D: היייי ירדן D: -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:24 PM
|
||||||
היי :) -------------------- ירדן
|||||
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:26 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו האמת היא שבא לי גם לנסות לנווט במטרו D:
נכון שהפעילות של המי גנב את המונה ליזה מאגניבה? ![]() ונכון שהספיישל כולו מאגניב בכללי? ![]() -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:27 PM
|
||||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוהאהאהא (הייתי כותבת עם ח' אבל זה יעשה את הסמיילי) פתרתי את החידה של החשוד ![]() זה ממש מאגניב D: -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:28 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
כע, הספיישל מאגניב וכבר פתרתי שניים מהמסלולים ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:28 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאלה באלי גם לפתור את המסולילםםם
-------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:29 PM
|
||
את יכולה D:
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:29 PM
|
||
מעולה :) אני מחכה שאבא שלי יקום כדי שהוא יעזור לי לחפש איפה כל אחת מהתחנות :) זה ממש מעולה שאת משתתפת בכל הפעילויות בגלל שלא הרבה משתתפים ^^
קניתי היום ציוד לבית הספר. -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:31 PM
|
||
חח אני לא מוצאת את התחנותת XDDDD
-------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:33 PM
|
||
זה קשה למצוא אותן XD
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:34 PM
|
||
ירדן את משגעת את החשודים XD
|
|
פורסם ב: Aug 26 2014, 16:34 PM
|
||
יא גם אני לפני כמה ימים *~*
קניתי קלמר חמוד של פו הדוב D: אניה, בקשר לפעילות הניווט, אם יש לי תמונה שבה ציירתי את המסלול שאני צריכה לעבור זה בסדר? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |