![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (86) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 11:50 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי לך בה"פ
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 11:55 AM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 12:02 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרא. עברתי עכשיו מקרה פראנקופוביה שגרם לי לצאת מדעתי.
איך אתה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 13:13 PM
|
||
איך אפשר להיות פראנקופובבבב תסביר ליייי ><"
בסדר, מבואס קצת (הרבה) מהלימודים, אבל סך הכל לא רע. משו חדש? -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 13:35 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
סין לוקחת את כולם בהליכה ![]() אבל אני צריכה שיובלבלונה תשנה חתימה לחתימה בסינית אם אני רוצה שיהיו לנו מספיק נקודות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:00 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלאם
-------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:13 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פךךךךךך הצחקת אותי מזל שהחתימה שלי כבר בספרדית *^* -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:26 PM
|
||
![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, תושבי כדור הארץ!
כן כן, החייזרים יודעים שאת הצעירים שבכם התזכורת שנגמר החופש עשויה להכניס לדיכאון, ולכן נזכיר את זה! החופש נגמר בעוד: שבוע. וזה מה שקורה כשמשעמם לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:39 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעילויות :>
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:44 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:54 PM
|
||||
אני לא יודעעעעע אוףףףףף שמח לשמוע שאתה בסדר. והבצפר זה באסה לכולנו... אתה לא לבד. נופ. אין חדש. אצלך? אני אענה לך על הה"פ עוד כמה שעות כי אני צריך ללכת עכשיו ובערב אהיה פנוי. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:56 PM
|
||
אם אתם לא משתתפים אני אתקע לכם את המחשב.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 14:58 PM
|
||
><"
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2014, 15:00 PM
|
||||
נו באמת אתם סתם מתעלמים מזה? אני באמת עובדת על זה הרבה ניסיתי לפתוח את זה כמה פעמים מאז הפגישה שלנו וזה פשוט נמחק אז תעשו לי טובה ותיכנסו כי עוד מעט יהיה מאוחר מדי!!!1 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |