![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 20:44 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנימציות-אואה||נועה טוב, אז חשוב לי לציין שהמון זמן לא הייתי בפוטושופ. הנה~ 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() ת"ב בלבד ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:00 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:04 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אואה *~*
הן פשוט מעולות! האיכות ממש טובה (עם כמה טובה שהיא יכולה להיות שהיא מתמונות). 10/10 ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:09 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה D: צילום פריימים, התוכנה של הסרטון לא עובדת לי ><
תודה רבה D: (טיפ: תהפכי את איכות הסרטון לHD, ואז איכות האנימציות הופכת להיות טובה יותר ^^") -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:10 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שאני עושה תמיד, אבל משום - מה שלך יצאו הרבה יותר טובות... המ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:12 PM
|
||||||||
את מכינה אנימציות טובות במיוחד; כדי להכין אנימציות טובות צריך רפלקסים מהירים במיוחד, אם את משתמשת בשיטה שלי אז 5-4 בערך צילומים לשנייה. יכול להיות שזה גם בגלל הפוטושופ שלך.. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 23 2014, 21:16 PM
|
||||||||||
תאמיני לי, אם אני רוצה אני יכולה להגיע למצב של 8-10 פריימים לשנייה. כנראה שזה קשור בפוטושופ שלי באמת. עשיתי אנימציות אצל דודה שלי מתישהו, וזה יצא לי הרבה יותר מחודד... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |