![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 20:22 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתםן נכון, אני חוזר לשרשר. אני אגיב בהמשך בכל השרשורים הישנים שלי אלא אם הפרטנריםות הישניםות שלי מעדיפים שנפתח חדשים ואם כך אשמח אם ישלחו לי ה"פ ונקבע. אמג תמיד רציתי לשרשר איתך! על מה אתה משרשר? בעיקרון אני מוכן לשרשר על כל דבר, כל עוד אני מכיר אותו, אבל כמו לכל אחד גם לי יש כמה העדפות גבוהות (: איזה העדפות והצעות יש לך למשל? כרגע הרעיונות שלי הם אלה, כשההעדפות הגבוהות מודגשות בבולד: - מחזות זמר (AU מודרני או כל דבר אחר שיעלה על ראשכםן) - כל דבר שקשור באנגסט, כל עוד זה לא טריגרי מדי - גרוויטי פולס (משהו מומצא, בבקשה) - בני הנפילים: קליזי (קליירי/איזבל), ג'יימון (סיימון/ג'ייס) או מאלק (מגנוס/אלק) [אבל קחו בחשבון שקראתי רק את הראשון] - מחנה קיץ כלשהו (זה יכול להיות אפילו כמו עונה 2 פאןמייד של סקרים קווינס כי אומרים שהיא תהיה במחנה קיץ) - מלחמת הכוכבים: אני יותר מאשמח לשרשור סטורםפיילוט (פין/פו), אבל גם משהו מומצא יכול להיות נחמד - פלאש/ארוורס (כל שיפ אפשרי, אני ליטרלי משפפ את כולם עם כולם שם) - משהו בסגנון הספרים של למוני סניקט - בלשים ותעלומות וכל זה - סאגת מפוצלים (עדיפות גבוהה לשרשור פיילב אבל גם מומצא יהיה נחמד) - עלילה מומצאת נחמדה כלשהי - סנס8!!!! - פרסי ג'קסון והמשכיו (מומצא או שיפים קיימים) - Glee: סלאש או פמסלאש בעיקר - להקת בנים/בנות מומצאת - שרשור דיסני יכול להיות נחמד וכמובן שאני גם פתוח להצעות נוספות ואם יהיו לי עוד הצעות ספציפיות אני אוסיף אבל זה מה שיש לי בינתיים (: זה נשמע נחמד! מה עכשיו? תוכלו לשלוח לי ה"פ או לכתוב לי בנו"ד או משהו בסגנון. אני אנסה לענות כמה שיותר מהר. אוקיי, עוד משהו לפני שנשלח לך הודעה? - אני משרשר בעיקר פמסלאש וסלאש אבל יהיו מקרים שבהם אתפשר גם על הט - אני לא הכי אוהב קיטשיות אז אם זה יהיה רומאנס עדיף שלא יהיה קיטשי יותר מדי - בבקשה בלי שגיאות כתיב, זה די מחרפן אותי - אני מודה שהפיסוק שלי לא הכי טוב, אבל פיסוק בסיסי זה הכרחי - אם אני לא מגיב הרבה או במשך הרבה זמן, אל תנדנדו לי כי יש לי חיים גם מחוץ לזה ואני אנסה להגיב כמה שיותר מהר כשאוכל - אני מוכן לשרשר בכל דירוג עד NC17, אבל זה תלוי מאוד בנושא אם יש משהו ששכחתי/שאלות/הערות ובקשות לשרשורים אתםן יותר ממוזמניםות לשלוח לי ה"פ (: יום טוב ושנה טובה לכולםן ![]() -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2016, 16:46 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד תקף. כרגע מעדיפה פחות הארי פוטר ויותר מומצא, או פרסי ג'קסון מומצא, לכן ערכתי את ההודעה בהתאם. -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 9 2016, 22:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי יותר מידי עיר המלאכים ברצף ועכשיו אני בחסך ראף.סולפיס. האם מישהו רוצה לעזור לי לפתור את זה בעזרת שרשור?
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2016, 23:35 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז מסתבר שמכל השרשורים שהיו לי נשאר לי רק אחד.
אז כל המעוניינים לשרשר איתי תשלחו לי בה"פ. אני משרשרת pg13-R שיהיה רומאנס. בלי בעיות לסלאש/ פאמסלאש. ושהשרשור יזוז כי אם משעמם לי אני נוטשת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2016, 14:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, כתבתי כאן פעם הודעה, אבל אני אכתוב עוד אחת.
אני מחפשת שירשורים על גבורי על! קראתם טוב מאוד, אל תדאגו. יש לי כמה רעיונות נחמדים, ולא כולם רומאנס. אז מי שרוצה, מחפשת משרשר.ת שישרשרו איתי על גיבורי על, בלי בעיות פמסלאש/ סלאש. שיגיבו נורמלי ולא כל מאה שנה. ושיזרמו ויתלהבו מהשירשור כמוני. (לא חובה אבל רצוי.) אז מי שמעוניין שילח לי ינשוף. -------------------- call me ONYX טבעונית. 14% מהעולם כאלה. תתחילו להבין מה יש לכם באוכל. "Footie coach says, when you're going through hell, keep going." ![]() דתייה || לילו וסטיץ', שישה גיבורים, הדרקון הראשון שלי || חייה בעולם שלי || 14.5 || superhero || איום משולש || ירוק שלומות ג'ינג'! אני הפריצה הראשונה בחתימה שלך, כיף לי! אז, כמו כל פריצה, צריך גם את המחמאות: את מצחיקה, את נהדרת, את כותבת נהדר וככל הנראה את גם מעולה בשרשורים! בסופו של דבר את אדם נהדר, אך עדיין מפריע לי שלא הרסתי את תמימותך, אבל חוץ מזה, אדם נהדר! בכל מקרה, כמצוות הפריצות, עליי לתת תמונה של סרטון כלשהו, אז הפעם אתן את זה, כי אני אוהב להיות מילולי, אבל כיוון שאני חייב תמונה שמתאימה לקשרינו, אתן לך את זה, תחי ארטיס פאול! שלומות, אייס ריצ'! אני לא כזה טוב בפריצות, את יודעת אבל לפרופיל שלך אני חייב לפרוץ רק רציתי ללחוש בשקט שאת מדהימה ומצחיקה ושתמשיכי את השרשור שלנו כי זה מתחיל להיות יותר ויותר הזוי תמשיכי להיות כזאת, זה סוג של אמרה קיטשית ששמעתי איפשהו *מסתלק בשקט*ועכשיו אחמוק לי בחזרה אל מאורתי האנונימי הידוע אניונג מותק(: טוב אז נתחיל מכמה נקודות חשובות את דודה שלי, את הדודה הכי טובה שיש לי, אני אוהבת אותךךךךך וכןכן הסיסמה שלי היא תמיד אותה הסיסמה אז עכשיו סגנום הוא לא היחיד שיודע אותה. אנחנו מתכתבות כבר משהו כמו שנה ולא דיברנו באייקון ו ו ו וו אוף נו מפגש הבא נדבר יותר, טוב מותק? באהבה רבה רבה רבה, סנדי שכנראה הרסה לך את החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2016, 16:46 PM
|
||
כל הדברים המלהיבים קורים פה! כן, לא ממש. בכל מקרה, חזרתי לזירת השרשור. אז כן, אני די עמוסה כרגע (ובצורה מטורפת לפחות עד יום שני הקרוב), אבל אני ממש צריכה משהו שיפתח אותי לרעיונות ויביא לי טיפה מוזה שאני זקוקה לה נואשות, אז אני מנסה כל מיני שיטות שונות - שרשורים הם שיטה אחת. עם זאת, בשל העובדה שאני צריכה את השרשור מסיבה מסוימת, זה ככל הנראה לא יהיה שרשור רגיל; אפילו שאני פתוחה לרוב הנושאים, הדירוגים והדרישות, אני מאוד מעדיפה שזה יהיה שרשור שעובד כמו אדום חזה או שרשור עם מספר שורות גדול יחסית. מלבד הדרישות האלו והדרישות הרגילות שלי (דקדוק, פיסוק וכתיבה ברמה טובה+ ויכולת לפתח את העלילה), אני די פתוחה להכל - בכל פאנדום או ללא פאנדום בכלל, בכל דירוג (שהוא לא G ולא Pp18) ועם כל דמויות שהן. כל מי שמעוניין לדבר איתי מוזמן לפנות בינשוף, אבל אל תפוצצו אותי בינשופים ושימו לב שאני לא אהיה מחוברת בצורה די ממושכת עד יום שני הקרוב. (סליחה עם הדרישות מוגזמות, פשוט יש לי תקוות גבוהות לשרשור כזה.) פיס אאוט! -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2016, 18:52 PM
|
||
![]() Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכובען/אליס מישהו?בפאנדום של הסרט, עד pg13, מוזמנים לשלוח ינשוף
-------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2016, 22:44 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרדמיוני/דרמיוני/שיפ פאנון יוצא דופן אחר אבל לא סתם
אם זה פרדמיוני שיהיה משהו בסגנון רק בדיחה לא מזיקה כי היום השלמתי השכלה וזה פאקינג מדהים R+ עדיפות למישהו שאני מכירה ולא סתם שלום שלום אני אנטוש אם יהיה משעמם עדיפות להיות הבחורה -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 22:08 PM
|
||
דאממיט, ראיתי יותר מידי דאנגרונפה בימים האחרונים. מישהו רוצה שרשור?
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2016, 16:59 PM
|
||
היי חבר'ה ^^
אשמח לשרשור כלשהו עם מי שרוצה, אבל חשוב שלא יהיו שגיאות כתיב\פיסוק ~ פרדמיוני, ת'יינה ופרסבת' בעדיפות ^ R+ -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2016, 18:39 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתוחה פחות או יותר לכל רעיון, בכל נושא, בכל דירוג, כל שיפ. לא ממש משנה לי איזה מין של דמות לשחק.
רעיונות מקוריים\פאנדומים\משהו כללי יותר גם כן הולכים, AU של פחות או יותר כל ספר בעולם גם כן הולכים. במקרה והפאנדום שאתם מעוניינים בו הוא לא פאנדום שמוכר לי, אין לי בעיה לקרוא עליו אבל זה יהיה פחות... פשוט. מישהו שיודע לפסק ולהתנחס. גם שירשורים ארוכים (Para) וגם שורה. אני נוטה לתכנן הרבה מהעלילה מראש, אז תודיעו לי אם אתם לא אוהבים לתכנן אותה ^^ - כמה פאנדום בולטים שמישהו עלול להכיר: ספרים: לב של דיו, ה"פ, פ"ג והמשכיו, משחקי הרעב, בזרק, ארטמיס פאול, 39 רמזים, ילד 44, ניקולאס פלמל, אריק רקס, מחוננת, ספטימוס, הרץ במבוך, אינקרסרון, זכרונותיה של גיישה, TMI, אותיות הכשף, מפוצלים, המשחק של אנדר, הילדים המשונים של מיס פרגרין, מוניומנט 14, משחקי הסוף, אני מספר ארבע, קיין, משחק הנסיכים, משחקי הכס. לספרי מבוגרים לפנות בה"פ כי יש אפילו יותר. סדרות\סרטים: לאב לייב, אליס, קורושיטסוג'י, מארוול למינהם, דיסני ומצוירים באופן כללי, 5ס"מ, בונשין, החתיכה החסרה. כנ"ל, אם יש משהו תשאלו. יש סיכוי לא רע שראיתי. דברים אחרים: קייפופ, ג'ייפופ, אנימה למינהן (אבל לא ראיתי הרבה. למקרה חירום, אפשר לנסות לברר), מקוריים בכל סיטואציה אפשרית כמעט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2016, 16:26 PM
|
||
פתוחה לכל
אשמח לשיפ פאנון כלשהו, יש העדפה לפאנדון וגם AU מישהו.י שלא יהיה אכפת לו.ה שאנדנד לו.ה פיסוק טוב וכתיבה סבירה, מוכנה גם R+ מוזמנים.ות לשלוח ה"פ ;) -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2016, 16:45 PM
|
||||
![]() הים הוא האינסוף, שופט החוטאים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין תקף! -------------------- ![]() סליחה, אני כנראה לא אוכל להתחבר יותר. אעשה כמיטב יכולתי, אבל נכון לעכשיו מסתבר שאני בפרישה לא רצונית (בחיים לא הייתי נוטש את פורום מ"ת מרצוני) אני אוהב אתכם, ובבקשה תדאגו לפורום מ"ת המדהים במקומי. להתראות 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2016, 16:09 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ יש לי חשק לשרשור גריז. רצוי דמויות מומצאות בסגנון או AU מודרני או אפילו AU של איזה פאנדום אחר. עדיפות לסלאש או פמסלאש אבל אני מניח שאני אתפשר גם על הט. שלחו לי ה"פ או משהו.
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2016, 18:40 PM
|
||
![]() מוגל |
משרשרת על : הארי פוטר, פרסי ג'קסון, פרוזן וכל מה שאני מכירה.
מומצאים והארי פוטר הכי טוב! דירוג : PG, G או pg13 חלש... תשלחו לי הודעה פרטית אם אתם רוצים... מעדיפה משרשרים בלי שגיאות כתיב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |