![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2020, 15:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז...
אני מחפשת מישהו שרוצה לשרשר על: הארי פוטר, קונדסאים, סיפורי נרניה [אנחנו נמציא דמויות] דברים על פנימיות מומצאים אבל הכי הכי על פרסי ג'קסון ועוד מלאאאאא! דרוג G\PG אז אם אתם עומדים בדרישות אלו תשלחו לי ה"פ! ובבקשה על תנטשו! הודעה זו נערכה ע"י Queen of Narnia ב Aug 31 2020, 15:43 PM -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 1 2020, 19:57 PM
|
||
אז אני גם מחפשת מישהו לשרשר איתו.....
לא אלים מדי ולא גס מידי... לא ילדותי, מישהו שלא נוטש ומפתח עלילה עדיפות ראשונה ל: שודדי הקראיבים, חיות הפלא, דוקטור סטרינג', גנזך אורות הסער, הערפילאים. ויש בפרופיל שלי כל ספר שקראתי ואהבתי... אז אני פתוחה כתמיד.... מי שיכול/ רוצה שיינשף לי (ישלח ינשוף....) לא על: *תיכון לילה *הארי פוטר *משחקי הרעב *שר הטבעות. הם תפוסים -------------------- 𝓒𝓪𝓹𝓽𝓪𝓲𝓷 𝓙𝓪𝓬𝓴 𝓢𝓹𝓪𝓻𝓻𝓸𝔀 ![]() ![]() חתימה משותפת עם דניאל! נבלימים שטן שחור מלאך לבן אזז שלום לעוד חתימה שאני כותבת בה תנחשו של מי היא הפעם, טוב נו אתם רואים זה לא הוגן אבל בכל זאת אם לא שמתם לב הגעתי לחתימה של... ירחוני! אז ירחוני את מדהימה ללא ספק ואת חמודה ממש ואת חופרת ואני אוהבת חופרות (אני אוהבת אותך בלי קשר אבל...) וקיצור את מושלמת (מה אני יעשה שאין לי זמן?) אז כפרה עלייך חיים של סבתא שלך נשמה טהורה ועוד אלף ביטויי אהבה אני מתה עלייך וממש כיף לי לדבר איתך ואנשים שרואים וקוראים את מה שאני כותבת אז תדעו שיש כאן מישהי שכדאי לכם להכיר אז איך אפשר בלי המשפט הזה: תפוח אדמה זה מושלםםם אוהבת אותך מילונים+ יאללה הייתי כאן אה ותערכי את זה יפה כזה כמו שאר החתימה שלך קבלו את הפריצה הראשונה שלי והיא בחתימה של....ירחוני! אז ירחוני מה יש לי להגיד עלייך חוץ מזה שאת כותבת מדהים, משרשרת מושלם ושמאוד כיף לי לדבר איתך? יש לך שם משתמש חמדמד ואני מקווה שיהיו לשתיהן מספיק חרמשים בשביל כינוי משותף. לסיכום ירחוני היא מהממת ונכון שאתם רוצים לתרום לה חרמשים? אני רק השאיר לה פה לבבות ואלך לי 🖤🖤 אז שלום שלום לחתימה של ירחוני. אז ירחוני מדהימה מצחיקה ומעניינת. כמעט כמוני. כיף לחפור לה ולחפור איתה ולהחפר איתה. בקיצור, כל מה שקשור לח.פ.ר היא כותבת מדהים ומצחיקה בטרוף. יש לה רעיונות טובים. ויש לה טעם טוב בשחקנים. ואם אתם לא מכירים אותה-הפסדתם בגדול! 😈 האמוג'י הזה הוא בגלל הכינוי... לצערי גנבו לי את הצבע.... אוהבת אותך! 😇😇😇 אז הנה הפריצה הראשונה שלי והיא... לחתימה של ירחוני+! אוקי אז רק באתי להגיד לך להתחבר יותר גם בבוקר כי בבוקר את לא מחוברת בכלל! וגם שאני מה זה הולכת לנקום בך על הדו קרב אז תיזהרי! וגם את הקטע הרגיל של את אדם מדהים וכו' ושאת ממש נחמדה וכל הקטע הזה שאת נחמדה, כי זה ממש נכון לגבייך למרות שזה נדוש אז כן, את אדם מדהים ושמחתי מאוד ובי הייתי כאן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 17:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אם מישהו פה מעוניין בשרשור, עם עלילה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 18:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אם יש מישהו שמעוניין בשרשור,
(עם זוגות) שלחו ינשוף -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 18:06 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת מישהו שירצה לשרשר בדירוגים יחסית בינוניים, לא יותר מדי מפורטים (R חלש)
עדיף כתיבה בצורה בנויה עם עלילה. מבחינת נושא אני מעדיפה מומצא, מומצא על פנימיות וכד', אבל אתם מוזמנים לשרשר איתי גם בנושאי הארי פוטר, פרסי ג'קסון, משחקי הרעב, וכוחות על למיניהם. בעיקרון אין לי שום בעיה גם עם כל סגנון אחר של שרשור. שלחו ה"פ אם אתם מעוניינם (: -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2020, 13:03 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקפיצה -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 00:33 AM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום,
אני מחפשת מישהו/מישהי לשרשר איתו/איתה. אני משרשרת עד pg13 מכל הבחינות. אני מעדיפה שרשורי רומאנס או פנטזיה. רצוי מישהו/מישהי בעל/ת כתיבה טובה, כלומר, בלי שגיאות כתיב, בלי שגיאות בסימני הפיסוק וכדומה. רצוי מישהו/מישהי שיודע/ת לפתח עלילה ולא משאיר/ה אותה תקועה יותר מדי זמן. אני אוהבת לשרשר על נושאים מומצאים, אך אין לי בעיה לשרשר גם על פאנדומים. ניתן לשרשר איתי על הפאנדומים הבאים: הארי פוטר, אחד מאיתנו משקר, פלא, בחזרה לעתיד, לבי וחורים שחורים אחרים, הסיפור שאינו נגמר ואני אפרט על עוד פאנדומים למי שירצה/תרצה לשרשר איתי. מבחינת נושאים מומצאים, אני אוהבת את הנושאים הבאים: כוחות-על, פנימיות, פאנדומים נפגשים (זה לא ממש מומצא, אבל לא נורא) ואני אפרט עוד למי שירצה/תרצה לשרשר איתי. אני מעדיפה מישהו/מישהי שלא ינטוש/תנטוש. כל מי שעומד/ת בדרישות הללו מוזמן/ת לשלוח לי ה"פ. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2020, 14:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
אם מישהו רוצה לשרשר איתי, ובסדר מבחינות הבאות, בבקשה תשלחו לי ה"פ. 1. פאנדומים מועדפים: בית הספר לטוב ולרע, הארי פוטר, יומני הנסיכה עד ספר 6 כולל, חיים אמיתיים. אני מוכנה בכל התקופות למי שרוצה בפאנדומים האלו. 2. דירוג: אני חושבת ש PG חזק, אבל גם pg13 בינוני בסדר לי. בבקשה מישהו שכותב בלי יותר מדי שגיאות, ושלא כותב פעם בשנתיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2020, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו רוצה לשרשר איתי אני ממש ממש אשמח!
אני משרשרת עד pg13, מעדיפה שרשורי פנטזיה או רומאנס. מישהו בלי יותר מדי שגיאות כתיב, מישהו שלא נוטש או כותב בהפרש זמנים גדול. אני אוהבת לשרשר על דברים מקוריים או שבנויים על פאנדומים, אבל מומצאים. ויש הרבה פאנדומים שאני מכירה: יומני הערפד, כישופ, חסמב"ה, ה"פ, פ"ג, בית הספר לטוב ולרע, יומני הנסיכה, הסיפור שאינו נגמר, בחזרה לעתיד, פלא, משחקי הרעב, נרניה, ועוד הרבה מאוד. מי שרוצה שישלח ה"פ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 14:25 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת מישהו שירצה לשרשר עד דירוג של pg13, מישהו שלא ינטוש, ושיכתוב לפחות פעמיים ביום (לא כולל שבת) או במילים אחרות שיכתוב יחסית בקביעות... ושיודע לפתח עלילה ולא להשאיר אותה תקועה במקום. אני לא מכירה המון פאנדומים, אז מי שירצה שפשוט ישלח לי ינשוף וכבר נחשוב על מה.
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 21:16 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני מחפשת מישהו שירצה לשרשר איתי (כמו כולם)!
אני כותבת עד דירוג של pg13 (כמו הרבה כאן), מישהו שכותב די בקביעות, בערך פעם בשבוע, ושיכול לעשות חלק מהעבודה ולא לכתוב איזה משפט או שנים בזמן שאני מפתחת את כל העלילה. גם אני לא מכירה הרבה פאנדומים, אז פשוט תשלחו לי ינשוף וננסה להתחיל עם זה. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 02:38 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה מישהו שישרשר איתי עד pg13 חזק, מעדיפה על פ״ג, או על דברים מומצאים.
ומישהו שלא יהיו לא שגיאות כתיב ושלא יתקע את העלילה ואז יתלונן שעזבתי את השרשור אם אתם מעוניינים שלחו ינשוף -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 02:46 AM
|
||
![]() מוגל |
אני אשמח לשרשר איתך, תמיד רציתי לשרשר וסבא שלי הוא בלשן אז אין סיכוי שיהיו לי שגיאות כתיב וכל עוד יהיה מעניין אני לא אתקע ואמשיך
-------------------- ייאי!! זאת החתימה שלי!
אז מה אפשר לכתוב פה??????? אני אכתוב על עצמי אני נעמי אני מתה על הארי פוטר, אני גריפינדור קלאסית זהו😆 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=157883 תיכנסו זה שרשור שלי ושל חנונית גאה, מעניין מאוד😇 מחפשות דמות של בן גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! זה מוקדש ל ❤Noa❤ תשלחו לי ינשוף, בבקשהההה לילי גריינג׳ר העתיקה ממני את תחילת החתימה! תשרשרו איתייייי[SIZE=7] 🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺פוווווווווווו סליחה שכחתי את התווים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 11:33 AM
|
||
מישהו רוצה לשרשר איתי?
אני אוהבת סיפורי פנטזיה, אבל אני רוצה סיפור מומצא מקורי. אני טובה בכתיבה, כבר הוצאתי ספר לאור! בבקשה מישהו... -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 17:15 PM
|
||
![]() מוגל |
היי אשמח אם תשרשרו איתי בכמה תנאים:
יהיו יותר מ2 ילדים ויהיו דמויות משני המינים, ללא שגיאות כתיב, ולא אכפת כמה עמודים רק שמי שיהיה איתי יהיה יחסית פעיל. אם אתם רוצים לשרשר איתי תשלחו לי ינשוף. -------------------- ייאי!! זאת החתימה שלי!
אז מה אפשר לכתוב פה??????? אני אכתוב על עצמי אני נעמי אני מתה על הארי פוטר, אני גריפינדור קלאסית זהו😆 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=157883 תיכנסו זה שרשור שלי ושל חנונית גאה, מעניין מאוד😇 מחפשות דמות של בן גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! זה מוקדש ל ❤Noa❤ תשלחו לי ינשוף, בבקשהההה לילי גריינג׳ר העתיקה ממני את תחילת החתימה! תשרשרו איתייייי[SIZE=7] 🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺פוווווווווווו סליחה שכחתי את התווים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |