![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:47 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שרשור וזה
אממ עדיפות ל-PG13 ומעלה שרשורים מקוריים וקרינג'יים והזויים זה אני עדיפות לשרשורים מקוריים ולא פאנדומים עדיפות לשרשור קומי, קרינג'י, טיפשי ועם הרבה הומור שחור/שנינות עדיפות לשרשור מד"פי/קצת אלים פאנדומים: סדרה של צרות סקוט פילגרים (הקומיקס + הסרט) קומיוניטי האופיס (אני יודע שחלק אי ממש אפשר לשרשר אבל לאיודע..) לא על: הארי פוטר אפשר לעדכן מדי יום (אבל תגובות גדולות ועם עלילה וזה!) אבל לא לנטוש בלי התראה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:33 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו עד PG13, שרשור הזוי בטירוף או על פאנדום
אני משרשרת על הפאנדומים הבאים: בית הספר לטוב ולרע הארי פוטר ואופס זהו מישהו שכותב לא פעם בשנה ביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 16:56 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רלוונטי -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 15:22 PM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
היי מחפש מישהו.י לשירשור!!
עוד לא שירשרתי בפורום הזה (במקומות אחרים כן) הפאנדומים שלי זה"הארי פוטר, פרסי גקסון, מארוול, ולאדעת יש עוד הרבה אני אשמח גם לשרשור מקורי עד דירוג R ואממ זהו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 14:51 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיפ :/
הודעה זו נערכה ע"י Dark magic ב Jun 2 2021, 19:57 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 00:24 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ אני דיי מכורה לשרשורים ומשרשרת כך הזמן, אלימות לא ככך משנה לי הדירוג (אני יכולה בלי אלימות בכלל או עם יותר מידי אלימות, מה שמתאים לכם), הרקעים של הדמויות שלי מלאים טריגרים אז אם משהו מפריע לכם תגידו ואני לא אשים אותו...
ברומנטיקה אני מרפרפת עד pg13 בערך והממ אני בכמעט כל פאנדום אז לא ממש אכפת לי על מה לשרשר. תשלחו לי ינשוףף -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 23:39 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש לי שרשור מוכן, תכתבו לי בפרטי מי שרוצה.
pg13, כנראה שיהיו קרבות וכאלו. פאנדום מקורי, כוחות קסם. מישהו לא קפדן מדי, סביר שלא אעדכן בתדירות גבוהה לאורך זמן. -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 16:27 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ
משרשרת על דברים מוזרים, בנות גילמור, הפ, החיים האמיתיים, מקורי. שלחו הפ -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 17:32 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
אני נעמי משרשרת על: מפוצליםםם בבקשה שמישהו ישרשר איתי על מפוצליםםם, פרסי ג'קסון (בעדיפות), הארי פוטר, המעון של מיס פרגרין (נכון שמישהו מכיר?), מקורי, החיים האמיתיים, כל רעיון נחמד אחר שיהיה לכם. דירוג הייתי אומרת R חזק, אבל אני לא באמת יודעת לכתוב מין או אלימות בכזו רמה סו.. מעדיפה מישהו שיודע לכתוב בלי שגיאות כתיב, להשתמש בסימני פיסוק וכדומה. תשלחו הפ! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 02:45 AM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שרשור
עדיפות לדברים מקוריים עם עלילה מעניינת. הדמויות שאני בדרך כלל אוהבת להשתמש הם מוואן די, אבל ממש לא חובה לעלילה על להקה, פרסום וכיוצא בזה. דברים נוספים שאני מכירה הם משחקי הרעב, זאב צעיר, הארי פוטר אבל פחות, המאה. ולא זוכרת עוד כרגע. יכולה לרשום עד רמה R אבל לא מוגזם ובקשה קטנה - שלוש מילים זה לא תגובה בעיני. אני בעד לאנשים שיודעים לפתח עלילה, עם תגובות מפורטות שאוכל לפתח את העלילה איתם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 07:26 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת שירשור
משהו מקורי מעניין וממש מיוחד מהסוגים: פנטזעיה ויקומים מקבלים קסמים שדונים אלפים וגם פרסי ג'קסון והארי פוטר המעון של מיס פרגרין אבל קראתי רק את 1 נוורמור ועוד מלא... דירוג: pg-פחות או יותר כזה שלחו ה''פ ואני לא רוצה שייבשו אותי- אני רוצה שירשור פורה ומהנה וזורם ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:14 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אפשר שמישהו ישרשר איתי?
הארי פוטר\פנטזיה מומצא דירוג: G\PG -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 21:15 PM
|
||||
![]() מוגל |
עדיין רלוונטי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2021, 11:38 AM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד רלוונטי תשלחו לי בבקשה ה''פ וגם על: *נעלי בלט (לשירשור משולש.) *נעלי החלקה *ארץ האגדות סרטי דיסני כמו פרוזן או משהו... נוורמור למי שקרא *צ'ארלי והשוקולדה על אנלנטיס או משהו כזה ועוד המון דברים נוספים בבקשה תשתרשרו איתי ![]() ![]() ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 13:11 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |