![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2020, 18:14 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף המקסים של שקד (כי איך אין לי מדף עדיין?!) ©זכויות יוצרים על היצירות שייכות לי, שקד, וכל שאר הדברים האלה. מכיל כרגע: 7 יצירות שירים עשרים - שיר ליום השואה, בהשראת השיר "חלום" של אברמק קופלוביץ'. סיפורים קצרים חקר הבננות - קטע לפעילות "מחיי השפה העברית", שבה היה צריך להמציא מילה בעברית ולהשתמש בה בקטע (שלי הייתה בדיון=פייק ניוז). עיתונאית מתחילה מקבלת אתגר לכתוב כתבה על בננות. תכירו: זמן - חשבתם פעם איך נראים החיים של הזמן בכבודו ובעצמו? טוב, הנה התשובה. סיפורים ארוכים רקמה אנושית - נכתב לחודש הכתיבה של ססש 2020. סיפור על קשרים בין אנשים, רוחות, ומה שביניהם. כרגע בהולנד, אבל מקווה שיחזור בקרוב. על שמחה וחיוכים אין לי שם יותר טוב כרגע, תזרמו. סדרה של קטעים על אותן שתי דמויות, שנוצרו לחודש הכתיבה 2019. רקע כללי של הדמויות. על שמחה וחיוכים - הקטע הראשון בסדרה. טס מוצאת מזכרת ישנה מלירי, והשתיים צוחקות על העבר. ים - לירי מתאהבת בבת. טס מקבלת אותה. זה כל מה שחשוב. מטלת כתיבה - טס צריכה לכתוב על אירוע מכונן בחיים, ולירי איכשהו מצליחה להידחף גם לשם. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2020, 18:28 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרוס
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף המדופדף של עדי
מקווה שהוא יגדל בקרוב... שלום שירים שונה סגירת מעגל The villain's cry אם הייתי ציפור קטעים heros, מכתב סליחה כשהאמת סטרה לי בפנים עוד תשלמו הודעה זו נערכה ע"י מלאך לבן ב Nov 14 2020, 22:40 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 11:33 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
♧המדף של נגה♧ מכיל כעת [10] ![]() אי שם, בקצה הספריה, ישנו מדף רחוק, ולא מוכר. איש אינו נוגע בו, איש אינו פונה אליו. הוא מלא אבק ובעל ספרים מעטים בלבד. הוא אינו מקורי ואינו מיוחד בשום צורה, אך נשאר תמיד בודד. איש אינו ניגש אליו, ואיש אינו קורא בו, אך כולם יודעים את שמו. זהו המדף של נגה. © כל זכויות היוצרים על היצירות ב"מדף" שייכים לי - נגה. חל איסור להשתמש ביצירותי בכל צורה שהיא. אם אני אגלה יצירה עוקבת מכל סוג שהוא (פאנפיק, סדרה בת, סדרת המשך, סיפור המשך וכו'), שהאישור עליה לא ניתן / לא באמת ניתן ממני, אפנה, קודם כל, להנהלת האתר המדובר, ואם זה יימשך מידי אותו אדם אשר כבר העירו לו, אני לא אהסס ואפנה לגורמים מעט יותר סמכותיים. אין לשכפל, לצלם, להעתיק, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני אחר כל חלק שהוא מהחומר שב"מדף" זה. שימוש מסחרי מכל סוג בחומר הכלול בסיפור זה אסור בהחלט, אלא ברשות מפורשת בכתב מהכותבת- אני. © ♧שירים♧ מכיל כעת [3] לו רק הייתי להבה: שיר על החופש, על הצבעוניות והמרחב ללא הגבולות של הלהבה. שיר ראשון, ובכלל הדבר הראשון שכתבתי בסס"ש. רגשות: שיר שכתבתי שהייתי קטנה, קצת לא מובן. צעד מעבר לנקודת העל חזור: קצת על שלמות, מה טוב ורע, ואיך צעד אחד יכול להפוך את העולם למושלם, ובכך גם אומלל. ♧סיפורים בהמשכים♧ מכיל כעת [3] אל תספרי" לעת עתה, זה הוא הסיפור בהמשכים האהוב עלי. אישה מבוגרת ונער בגיל העשרה, שלכאורה אין קשר בינהם, נעלמים מביתם. הדבר היחיד המשותף בינהם הוא שאיש אינו מכיר, איש אינו זוכר, איש אינו יודע, מי הם. פתק מסתורי ומדאיג מתגלה ומוצא את עצמו בידיו של נערה בת חמש עשרה, שחייה עד כה חיים לא ידועים, והיא עצמה בכלל אינה יודעת מה קרה בעברה. פסיכופת חדש מגיע לבית משוגעים בצפון המדינה, ולאחר זמן מה שרשרת רציחות נעשת בו. גניבות מתרחשות בחוסר עקביות בניו יורק. סופת טורנדו אשר לא נחזתה סוערת ברחבי אמריקה. האם יש קשר בין כל המקרים? מה זה קסם : מספר על בני נוער במוסד, שמגלים שער לכוכב אחר. אחות : מאיה ואביגיל היו החברות הכי טובות. מאייה הילדה הצעירה, תמיד הייתה טובה יותר בהכול, אבל בכל זאת הן התסדרו נהדר. עד לאותו היום שבו מאיה מקבלת ראשונה! למה היא מקבלת? הרי אביגיל היא הילדה הבכורה! אביגיל פוצחת במסע חיסול רצחני, בניסיון להשיג את מקומה ולשנות את גורלה. צוות לטם: צוות מובחר, של אנשים מיומנים וחשאיים, נבחרו לעצור את טורים, ולמנוע מהם להוציא את תוכניתם הזדונית לפועל. אקשן ומתח, ממולץ ביותר! ♧קטעים♧ מכיל כעת [5] השראה: אין כאן הרבה פואנטה, אבל זה מאד נחמד, מצחיק, וממחיש היטב את מחוסמי הכתיבה. צרחה: קטע מאד יפה, מותח, ובכללי אני מאד אוהבת אותו. העיניים האפורות: קטע נחמד, ממולץ מאד, אבל אני לא אגלה לכם מה קורה... מוות: קטע ממש מדהים, על התמודדות עם המוות, ועל ההרגשה שמישהו שאתה אוהב מת. היא: הקטע הכי מפורט, ומפרט מאד, שכתבתי אי פעם. אני מאד אוהבת את זה, אף על פי שהקטע קורה ברדיפת המכשפות, ומאד מבוסס על זה, יהיו כאלה שיגידו שזה לא העיקרון של הסיפור. תקראו ותבינו. -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2020, 15:04 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף (הכמעט) ריק של נועם *כל הקטעים במדף וכל פריט בו שייכים אך ורק לנועם (זאק סניקט) ואין לעשות כל שימוש שהוא בקטעים מהמדף ללא אישור. ניתן לבקש אישור בהודעה פרטית אך רוב הסיכויים שלו תקבלו כזה. וגם אם כן, זה יהיה עם ויתור זכויות. -שירים קצרים- מדבר - חזרתי מחופשה במדבר וכתבתי את זה. שני חברים - קטע על זוג חברים חרדים שאוהבים זה את זה. שימו לב! הקטע מכיל סלאש (שיפ של שני גברים). למי שלא מתחבר, לא מציע לקרוא. ראו הוזהרתם/ן! ילדות - שיר שמדבר על שני מבוגרים שדנים בענינים של מבוגרים בעוד אחד מהם מתגעגע לחזור להיות ילד. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2020, 08:23 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף התת־ימי של דולפין מכיל ארבע יצירות שלמות! אגף המד"פ:
• אי המאתיים: 22/6/20 • 2229: 14/12/20 - 15/11/20 (גמור) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לתשומת ליבכם, כל היצירות במדף נרטבו, אז עדיף לא להתעסק איתן כדי שלא יתפרקו לגמרי ולחלוטין. זה היה רעיון גרוע לעשות מדף תת־ימי לסיפורים. הודעה זו נערכה ע"י Dolphin ב Jan 1 2021, 08:05 AM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2020, 16:58 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף המצונזר של רינג! המדף מכיל כעת: 37 יצירות מצונזרינגיות. כן, ראיתי עכשיו במדפים אחרים אז... אסור לכם להשתמש במה שרשמתי ללא רשותי (רינג), מי שישתמש יועבר לגורם אחראי! © וכל שאר ההערות הנלוות לזה... יאי, המדף שלי ורק שליייי _____ וופסי דופסי, כמעט כל היצירות צונזרו. השארתי רק את האקרוסטיכון למרות שהוא גרוע, כי קישרו אותו לפעילות וזה מרגש כזה. ואולי עוד קטע או שניים, מוזמנים לבדוק! אה כן, בחלק של הקטעים הקצרים, חלק מהקטעים הם חצי קטע חצי שיר כזה, לא שזה באמת משנה. תהנו לקרוא את כל ההערות הצונזרינגיות שלי! ![]() שירים: חלק זה במדף מכיל 13 יצירות מצונזרינגיות. אקרוסטיכון של קיץ הדף האחרון צבע סגול אחרי הסגר כשהוא מגיע... להישאר אני חכם? לא חובה מגיע מבפנים התחנפות בטיהור בדידות אבא ויליאם כשאני אוכל צ'יפס בובת הוודו קטעים קצרים: חלק זה במדף מכיל 6 יצירות מצונזרינגיות. "למה זה ככה אמא?" הגלידה המקודשת איך הולך? רציתי... עד שכבר לא תפוז לא מנורה קטעים: חלק זה במדף מכיל 5 יצירות מצונזרינגיות. משימה בפלירטוט חופשי, אבל רק בתוך כלוב הצבע הסגול ללכת על קוצים נחשי מי סיפורים בהמשכים: חלק זה במדף מכיל 2 יצירות מצונזרינגיות. דרקוניים ואנושיים התגלות מחדש יומני בלוגוורטס: חלק זה במדף מכיל 11 יצירות לאמצונזרינגיות. יומנה של פרופסור מקגנוגל יומנו של ג'ורג' וויזלי יומנו של דאדלי דרסלי יומנו של ארתור וויזלי יומנה של חנה אבוט יומנו של פנריר גרייבק יומנה של פנסי פרקינסון יומנו של קולין קריווי יומנו של וינסנט קראב יומנה של לילי פוטר יומנו של נוויל לונגבוטום -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2020, 16:38 PM
|
||
![]() אל תסתכל בתנור אלה במה שיש בו. ![]() ![]() ![]() |
המדף של ניב שיר-ילדה סטנדרטית הדור שלנו קטע-בלתי נראית הודעה זו נערכה ע"י number 5 ב Dec 20 2020, 09:39 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2020, 11:34 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף (הקצר במיוחד) של יעל מכיל כעת: 3 יצירות סיפורים בהמשכים: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159865 דירוג: G ז'אנר: הרפתקאות שיפ: ג'ן יומנים בבלוגוורטס: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159970 (יומנה של הרמיוני) https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=136&t=159786 (יומנו של פרסי וויזלי) -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 15:23 PM
|
||
![]() מוגל |
פלפף פלאפף רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו בבית רייבנקלו א
-------------------- כול אחד מאיתנו קוסם או קוסמת מהממם ואתם מוזמנים לפנות אליי לעזרה בדברים חשובים כמו שאני אומרת :אתה יכול להיות קוסם או קוסמת מהממם כיי זה משאתה ולא טלורית או מוגלית אתם קוסמים וקוסמות מהממות והמהממים אני גאה להיות חלק משני הבתים גריפנדור ורייבנקלו
|
|
פורסם ב: Nov 26 2020, 20:29 PM
|
||
![]() מוגל |
איך משיגים כסף?!?!
-------------------- zoharbarlev
|
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שתי ציפורים 9 באב קורונה (קטע נורא)! מלחמת אחים מלחמת הרוח חוב אנשי רקע התחלה של סיפור שיר סיפורו של ציור (מודני) שביל החלב-אם או "מאיפה נולדים כוכבים?" לא היה לי כוח ועצבים לערוך אותו! קחו תצבעו לבד. והנה גדלים: [SIZE=1] [SIZE=7] [SIZE=14] תמשיכו לבד. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 10:40 AM
|
||
![]() מוגל |
המדף של smardon:
לכל הספרים:https://www.wattpad.com/user/smardon -------------------- אני קהלת הייתי מלך על ישראל בירושלים[SIZE=7]
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 12:21 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🌻המדף של נועם🌻 שירים קצרים אהבה בלתי אפשרית שיר קצר, ללא חרוזים כלל, שמציג את המחשבות המייאשות של נערה שמשתוקקת. אך למרבה הצער, זה בלתי אפשרי. סיפורים קצרים זה סופה של כל ביצה קטע קצר שמבוסס על סיפור אמיתי. הסיפור מציג בצורה הומוריסטית מחשבות של ילדה שחווה אירועים מעצבנים. מסתוריותם של השמיים קטע קצר, תמים ביותר, על שני חברים שדנים על מסתוריותם של השמיים ועוד תופעות. חנונים D: סיפורי אגדה ומעשיות סודו של המלך סיפור מעשיה שיכול לתת לכם רמזים על השקפות העולם שלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 15:53 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✨המדף הקטן של אריאל✨ קטעים קצרים קטע קצר שכתבתי שבכיתי ורציתי לשחרר קצת עצבים. לפעמים אין לי ממש הסבר לזה, תקראו ותבינו. -------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |