![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (64) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2015, 17:20 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף לתמיד (אני משרשרת גם פאנדומים אחרים, כולל ה"פ כי רמוסיריוס זה לאבלאבלאב) -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2015, 17:24 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את גם שכחת את שלנו ![]() הממ עדיפות לה"פ, זוגות מוזרים/מומצאים/חצי מומצאים/מורים ותלמידים/הורים וילדים/סנדקים וילדים~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 8 2015, 19:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא, אני ממש ממש צריכה שרשור. תיכון לילה, הארי פוטר, אשמת (איכשהו) הכוכבים, מחפשים את אלסקה, חתולים חמודים שכאלה, מקורי, ועוד.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2015, 17:32 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם.
מחפשת נואשות אנשים שרוצים לשרשר פ"ג שאחרי דם האולימפוס (במיוחד אם זה סולאנג'לו) משרשרת גם פאנדומים אחרים/ מקורי אבל אני באמת זקוקה נואשות לשירשור פ"ג. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2015, 18:29 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלחי הודעה תשלחי הודעה תשלחי הודעה תשלחי הודעה ואני ניקו שיהיה לך ברור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 12 2015, 22:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בא לי שרשור קיטשי חמוד, מושקע וזורם. כזה עם המון מרתונים והמון תגובות, שזורם כזה אבל עם תגובות מושקעות ורמה גבוהה (של השרשור, לא של הדרוג.)
פתוחה לנושאים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2015, 20:16 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וול, אני מחפשת משרשר\ת, וכמה שיותר - יותר טוב.
אני משרשרת PG13 ו-R, בדרך כלל מומצא אבל אני משרשרת גם על קווין (הלהקה הסגידה בחתימה הסגידה שלי ![]() שפה תקינה וגבוהה. בלי שגיאות כתיב, לדעת לפסק ולנסח. לא חובה לכתוב בשפה מאוד גבוהה, אבל כן צריך לכתוב בלי סלנג (אלא אם זה משהו שאחת הדמויות אומרת) ולא בשפת רחוב. להגיב הרבה, רצוי תגובות ארוכות. לא לנטוש בלי סיבה - אני אקבל את זה אם תגידו לי "השרשור משעמם אותי, סורי" אבל אם פשוט תפסיקו להגיב הסיכוי שאני אשרשר איתכם בעתיד נמוך יותר, ואם אתם יודעים שאתם עושים דברים כאלו אל תפנו אליי מההתחלה. הרגשתי צורך לציין שאני נמצאת בפאנדומים נורמליים (סטאר וורס, בחזרה לעתיד, הארי פוטר, המשחק של אנדר, ההוביט) אבל גם בהזויים יותר (הפיג'מות, דיינמו, מית'באסטרס, נירוונה, אר.אי.אם, דיוויד בואי, המפץ הגדול), אבל הבעיה היא שאין יותר מדי מה לשרשר בנושאים האלו, וגם אם יש זה דורש המון מחשבה, בגלל זה, אם יש לכם רעיון טוב על הפאנדומים האלו, תפנו אליי. אבל רק אם יש לכם רעיון. בנקודה זו בחיי אני מאוד רוצה שרשורים על דיוויד בואי ומיילור. מבחינת שיפים - אפשר שני מומצאים, שני קיימים (בתנאי שזה לא הזוי מדי), קיים ומומצא ומאוד רצוי מיילור (זה הOTP שלי מה אתם רוצים). ליצור קשר בפרטי. -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2015, 21:14 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו
פ"ג אפשר רומאנס אבל זה תלוי בדמויות (עדיין לא קראתי את דם האולימפוס), PG13 מבחינה מינית ו-R מבחינת אלימות לכול המעוניינים כאן או בפרטי או בטלפתיה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2015, 15:06 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח להארי פוטר עם דמויות מקוריות, אם את רוצה. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2015, 16:22 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פ"ג' בבקשה
דירוג עד pg13 -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 12:01 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשור מומצא\רומאנס\גיבורי האולימפוס\ה"פ\סולאנג'לו וזקוק בדחיפות לשרשור קליאו.
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 17:01 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רלוונטי. אם למישהו מתחשק על אלה המכושפת (זה ספר כזה חמוד!) זה יהיה ממש ממש כיף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 17:09 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן שלחתי לך הודעה אני אשמח לשרשור שבו אני ציידת ארטמיס בין היתר עדיפות בלי רומאנס דביק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 22:09 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעכשיו זה בתוקף לנצח נצחים. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 20 2015, 15:33 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור מלא טרגדיות, עצוב וקורע לב.
רצוי משהו עם אחת מהלהקות האהובות עליי שהסיפור שלה לא נגמר טוב, ויש הרבה כאלו אז... פשוט תבחרו ותפנו אליי בפרטי. -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |