![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך||גזירת תמונה ומסגרת זוהרת שלב 1: תפתחו תמונה כלשהי, עדיף תמונה עם רקע חלק ונקי. עכשיו תבחרו בכלי 'מטה הקסם', שנראה כמו שרביט, ותתחילו לסמן חלקים מהרקע. ![]() שלב 2: תלחצו על הכפתור 'delete' במקלדת, ותמחקו את מה שסימנתם. ![]() שלב 3: תמשיכו לסמן חלקים לבנים מהגוף של הדמות, ותחזרו על שלב 2. ![]() שלב 4: נשארו עוד חלקים בשיער של הדמות, אתם יכולים להמשיך למחוק אותם. ![]() שלב 5: תפתחו שכבה חדשה, תעבירו אותה מתחת לשכבה של הדמות, ותמלאו אותה בצבע זוהר.עכשיו תבדקו אם יש חלקים שלא מחקתם מהדמות. ![]() שלב 6: תמחקו את החלקים הנותרים, ותמחקו גם את השכבה. ![]() ועכשיו למסגרת- תלחצו על השכבה של הפיאנג'י פעמיים.ייפתח לכם החלון הבא: ![]() תמלאו כמוני: ![]() הצבע שבו השתמשתי-#e040f3 תשמרו את הפיאנג'י בפורמט png24 ותלחצו ok. בהצלחה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 19:21 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר יש מדריך לגזירת דמות מהרקע המקורי שלה. אבל בגלל שפה שילבת גם מסגרת, אשאיר אותו פתוח.
מתווסף ללניקייה D: (אח, כמה זמן חיכיתי שמישהו יגיד כזה דבר בפורום גראפיקה... D:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 19:51 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד.
אבל הייתי רוצה לראות מדריך לר קק עם רקע לבן, אלא עם רקע של תמונה, הרי רוב התמונות הם לא עם רק לבן. אני ממליצה לך גם להוסיף תמונה של "כלי הקסם".. ^^" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 20:01 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי מציעה לך להראות יותר איך למחוק את הפרטים הקטנים ביותר של הרקע, וגם להראות את התוצר הסופי עם המסגרת :>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 20:46 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מת על הקטע עם הגרסה של מטה הקסם הזה, הוא פשוט גוזר גרוע ולא מדויק. מעדיף פן טול.
בכל מקרה, תודה על המדריך. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2014, 20:46 PM
|
||
תודה 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2014, 21:25 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך די פשוט, אשמח אם בפעמים הבאות תתני מדריכים יותר מורחבים.
בכל מקרה, נוסף ללינקייה. כל הכבוד ^^ -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2014, 10:55 AM
|
||
תודה:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |