![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2014, 21:57 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אינסטגרם (Instagram) היא אפליקציה חינמית המאפשרת העלאה ופרסום של תמונות וסרטונים ריבועיים בלבד (של עד 15 שניות) מכל הסוגים, ועם מסננים (פילטרים) שונים שיחודיים לה. האפליקציה חוגגת היום 300 מיליון רשומים, ארבע שנים לאחר הפרסום של מיליון אחד בלבד. בחודשים האחרונים, כמות חשבונות האינסטגרם עלתה באופן חד מאוד. לפי נתוני CBSnews, ליותר מ76% מבני הנוער בארצות הברית יש חשבון אינסטגרם פעיל (נכון לאוקטובר 2014), והמספר בעלייה משמעותית. היישום כבש את שוק הרשתות החברתיות, והוא עוקף במספר החשבונות הפעילים את טוויטר, טמבלר ואפילו פייסבוק! בדצמבר 2011 זכה היישום בתואר "היישום של השנה" במסגרת תחרות היישומים של אפל. מה הקשר? בירה נשר. סתם, בפעילות הזו אתם הולכים להיות משתמשי אינסטגרם פעילים ונחמדים! עליכם לצלם צילום ולערוך אותו בעזרת אינסטגרם - להוסיף פילטר, לחתוך לצורת ריבוע, ולהשתמש אופציה אפשרית באינסטגרם כדי להפוך את התמונה שלכם להכי יפה! התמונה הטובה ביותר תיבחר לפי הצילום, התאמת הפילטר, החיתוך וההתאמה של האפקטים. התמונה היפה ביותר תזכה את המצלם והעורך שלה ב-2000 חרמשים ו-10 נקודות בית! את הצילומים עליכם לשלוח כאן באשכול, בנוסף לשם וכינוי, עד ה-27/12/14. בהצלחה ![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2014, 19:32 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ
אפשר גם תמונות שלי או תמונות אחרות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2014, 23:57 PM
|
||
רק תמונות שאת צילמת.
מהרו, יש עד סוף השבוע להגיש! -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2014, 16:52 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם עשיתי סלפי אז זה נחשב? XD עריכה: נמנמ הנה http://instagram.com/p/wlz3qFnV2p/?modal=true הודעה זו נערכה ע"י סטפני פוטר ב Dec 27 2014, 16:08 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2014, 17:42 PM
|
||
בגלל שרק ליפז הגישה, היא הזוכה הגדולה שלנו! את זוכה ב-2000 חרמשים ו-10 נקודות בית!
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |