![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2014, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
•מדריך||הכנסת תמונה לכתב• תפתחו דף חדש, ותכתבו בו מה שתרצו. ![]() לאחר מכן, לחצו על select->load selection ![]() לחצו על ok, והכתב שלכם יסומן. ![]() בחרו תמונה, אני בחרתי של חנוכיה. תעתיקו אותה ותפתחו בפוטושופ. עכשיו עם העכבר תלחצו על שכבת הכתב. תלחצו במקלדת ctrl+ לחיצה על התמונה שבחרתם בחלון השכבות. ![]() כך התמונה שלי נראית עכשיו: ![]() הוסיפו מסגרת, נפח, וכל דבר שתרצו. לא נחוץ פה באמת הסבר כי אתם יכולים להתפרע. אני גם הפכתי את התמונה לרקע שקוף. ![]() זו התוצאה שלי: ![]() בהצלחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2014, 17:17 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך מקסים (:
אני יכולה לבקש שתעשי לי כזה עם הכיתוב "Hi"? XD -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2014, 15:27 PM
|
||
תודה רבה ♥
תפני אליי בפרטי (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2014, 16:42 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה תעלי את הקבצים דרך Tinypic, כי לא ניתן לראות אף אחת מהתמונות שכאן.
-------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2014, 16:56 PM
|
||||
האשכול נערך, אתה מוזמן לקרוא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2014, 16:57 PM
|
||
![]() Beyonce eat your hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך מצוין, נוסף ללינקייה
![]() -------------------- שלום אני אייל ואני הייתי כאן הנהלת האתר של השנה וגם כינוי השנה וגם עוד שטויות שנראות טוב בחתימה שקרים לבנים || ציפור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |