![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:33 PM
|
||||||
![]() מוגל |
בטח שאתם מצחיקים אתם חושבים שאתם מאגניבים ואני בעצם יכולה לחסל את כולכם במכה הנה סטפן הזההההההההההההההההה עופו לי מהדרך אני צריכה לחסל אותו!!!!!!!!!!!!!! -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:34 PM
|
||||||||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהני ![]() -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:35 PM
|
||||||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
? ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:36 PM
|
||||||||||
![]() מוגל |
המ את מעצבנת אותי את זהו אני כלאתי אותך במגדל עכשיו אה וזאת שוב אמא גוטל פה תביאו לי את רפונזל עכשיו! -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:37 PM
|
||||||||||||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעצבנת איזה כיף לי -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמית לאן נעלמת?
-------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:38 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימא שלי רוצה שאני אתנתק מהמחשב
אוף -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:40 PM
|
||||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וול הלו ד'ר :) אויש רגע אני חייבת להחליף שיר -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:40 PM
|
||
אמרו לי שאני מעצבנת
![]() אני צריכה לדאוג שזה יקרה לעיתים יותר קרובות. כבר הרבה זמן לא אמרו לי שאני מעצבנת. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:42 PM
|
||||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי אמרה לי לפנות לה את המחשב ![]() בסדר אני אתחבר מהלפטופ ![]() -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:42 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את עסוקה בתור די-ג'יי, אני מבינה.
אוף עוד מעט אני אצטרך ללכת. ![]() -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:43 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
פורסם מנהל הפורום של השנה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל. זה נורא, בזמן האחרון כולם חושבים שאני מקסימה, זה רע למוניטין שלי. ![]() -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אני צריכה ללכת בעוד חצי שעה :< אוף, אני רוצה להישאר כאן לנצח :< תודה לאלים שאת תישארי מחוברת. -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 20:44 PM
|
||||||||
זה הורג אותי שאת אומרת תודה לאלים ואני כרגע רוקדת ככה ![]() -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |