![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 14 15 [16] 17 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:55 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שלא נטשתי
![]() אני מהטלפון קצת קשה לצטט ^^" -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:55 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסרבת לענות להודעות הפרטיות שלי בזמן הנשףP:
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:56 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירדן את לא היחידה שמסרבת לעשות זאת וזה לא בסדר!
-------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 21:57 PM
|
||
![]() -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:01 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חושבים שאני ישנה
אני מסתכנת כאן XDD -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:01 PM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה אני פה
וואי הלפטופ הזה איטי אלוהים יעזור אני רוקדת סלואו מרוב שהלפטופ הזה איטי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *סטאגדיש* -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:09 PM
|
||||
העיקר שלעולם לא תנטשי אותי XD -------------------- ירדן
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:11 PM
|
||||||
סורי אבל נראלי שבתשע וחצי אני הולכת לישון ^^ -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:12 PM
|
||||||||
מה תשע וחצי אבל את בת 13 לעזאזל למה תשע וחצי XD -------------------- ירדן
|||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:13 PM
|
||||||||||
קשה לי לקום בבוקר ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:16 PM
|
||
לי ממילא קשה לקום, אז לאכפת לי
![]() -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:18 PM
|
||
אבל להורים אכפת, שניהם צריכים להגיע לעבודה בשמונה ואבא שלי מלמד בקצה השני של העיר ><"
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:19 PM
|
||
אבא שלי מגיע לעבודה בשש
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:20 PM
|
||
מה?! בבוקר?! באמת?!
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:21 PM
|
||
אהא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |