![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 15:50 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: אבישג, פרופסור וגשל
תאריך הלידה: 02.03 י"ב אדר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2020, 18:51 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספתם
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 13:25 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעל, הרמיוני445
תאריך הלידה 7.8.9 -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2020, 10:11 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי - ווילי, וויליאם אגנס
תאריך יומולדת שלי - 16.11 -------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2020, 09:34 AM
|
||
![]() מוגל |
שמכם וכינוייכם: SIRIUS^_^BLACK\ אביב תאריך הלידה: 28\3 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2020, 20:36 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי - שיר, shir shaul
תאריך - 18.06 -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2020, 19:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אבישג, לברדור
תאריך יום הולדת: כ' ניסן \ 23 באפריל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 16:35 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: נועם, נקמת האלפקה
תאריך הלידה: 29.06 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 16:36 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עידו, Black Sheep
2.1, 2 בינואר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2020, 20:37 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כינוי: מר קוסם
תאריך לידה: 7\21 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 19:16 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם:אורייאן,בצד
תאריך הלידה:י אייר -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 17:20 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יובל, gg king
תאריך לידה: 6/7/2008, ג' בתמוז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2020, 14:49 PM
|
||
צונזר
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 18:16 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עודכן
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2020, 02:12 AM
|
||
שני, תולעת ספרים אמיתית
כ"ד אלול ה'תש"ס (הלועזי הוא 24/9/2000 אבל תעשו לפי העברי) -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |