![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (156) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 20:41 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי, דעותי חלוקות
מינרווה+אלבוס=מינרבוס מינרבוס? -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2015, 10:34 AM
|
||
![]() I am good, but I am a villian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפרש גילאים. אם הם היו באותו גיל אז כן.
הארי והרמיוני (ממשיכהלחפור לכם בנושר הזה) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2015, 15:21 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא. ממש לא. הרמיוני ורון הם הזוג הנצחי.
לונה ושיימוס? (אם יש אחד בכלל..) -------------------- Miss Lovgood הלקטוז רגיש אלי, אני לא רגישה אליו/משוגעת לגמרי/רוצה שתחפרו לי בה''פ/חוסכת לשינוי כינוי, וממש לא מנסה לרמוז כלום ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2015, 15:44 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
מינרווה ואלבוס? (אם את בלה רייבנקלו אז דמבלדור וגרינדלוולד) -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2015, 19:16 PM
|
||
כלכך לא
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2015, 20:17 PM
|
||
האגריד ומדאם מקסים
-------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2015, 21:43 PM
|
||
לויודעת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
מאדאם מאקסים והאגריד - ברור!.
לילי וג'יימס (משופשף, אני יודעת, אבל זה פשוט טוב). ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 19:22 PM
|
||
![]() מוגל |
ר
-------------------- שלום! אתם יודעים שאין לי חתימה
ושאין לי חתימה הזכרתי כבר שאין לי חתימה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 19:57 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללי וגיימס - לעולם לא! אני אוהבת רק את לילי וסוורוס
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 11:11 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת רק את השיפים המקוריים, לדעתי זה נוראי כל האחרים.
דמבלדור והארי (זה לדעתי אחד הנוראיים ביותר)? -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 13:46 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נורא.
יש מה להסביר? א ההפרש גילאים ביניהם הוא 100 שנים בערך ב פשוט... חוסר התאמה. ג דרארי. אי אפשר להרוס. דראריייייי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 14:35 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לוציוס מאלפוי+הרמיוני גריינג'ר
וכן זה קיים וזה אחד הנוראיים -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 01:16 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי
איכס לא פשוט לא נקודה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 08:40 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארני מקמילן והרמיוני
-------------------- פרשתי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |