![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (156) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 19:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נורא ואיום
![]() דראקו לא אוהב את הרמיוני. וגם היא לא אותו. הם שונאים אחד את השני. ואני שונאת את השיפ הזה. (אגב, גם את הארי והרמיוני אני לא אוהבת, אני מסכימה עם ג'יני בהחלט) -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 10:00 AM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... אין כל כך מה לעשות, אני אכתוב שטות כלשהי.
הארגריד, כלומר הארי והאגריד. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 10:01 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט לא עובד.
הם לא מתאימים. ממש לא. והם לא באותו גיל אז כאילו... מה הסיכוי שהם באמת יאהבו אחד את השני? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 15:40 PM
|
||
אכן, כמו שאמרתי, אני סתם כותב שטות.
אה, צריך עוד משהו מוזר? אממ... פלרון, כלומר רון ופלר? -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 17:54 PM
|
||
מה לעזעזל?
הם לא עובדים לא מתאימים ממש לאאאאא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 23:52 PM
|
||
הארי וולדמורט
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 08:57 AM
|
||
מכל הדברים פה זה הכי לא מתאים.
אני אפילו לא צריכה להסביר למה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 09:31 AM
|
||
מינרווארלי, כלומר מינרווה מקונגל וצ'ארלי וויזלי.
----------------------------------- אני כמובן מסכים עם ההתנגדות לכל מה שנכתב פה כמעט, חוץ מהשיפים המקוריים. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 10:11 AM
|
||||||||
קשה לי.
מאוד מאוד קשה לי. מי חשב לקשר אותם בכלל- חוץ מההפרש גילאים הענק, היא הייתה מורה שלו! -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:15 PM
|
||
צ'ולין, כלומר צ'ו צ'אנג וקולין קריווי.
------------------------------ כמובן, אני סתם לוקח שתי דמויות אקראיות לחלוטין. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 08:53 AM
|
||
הם אפילו לא באותו גיל, שלא לדבר על כך שהם לא מתאימים לחלוטין.
אין סיכוי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:37 AM
|
||
דראקו ופנסי פרקינסון
------------------------------------------------------------ אגב, אני באמת ראיתי שעושים את הארי ואת וולדמורט לא שהסכמתי עם זה כמובן -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 10:50 AM
|
||
זה עדיף על פני השאר, אם אתם מבינים אותי. אבל אני לא יאהב אף פעם את דראקו, אז מה איכפת לי ממנו? אבל אם רוצים חוות דעת, אז דעתי היא שזה עדיף, כי ככה שני מעצבנים מתחברים יחד ולא מתפזרים ליותר מקומות.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 12:42 PM
|
||
רון וצ'ו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 13:52 PM
|
||||||||
מזעזע.
אין לי עוד מה להגיד -------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |