![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (156) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני ופנסי
---------------------------------------------- כן, כן, שמעתי על פאנפיק שעשו את זה לא שאני קראתי אותו... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 14:42 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה פשוטטטטטטטטטטטטטטט
אין סיכוי הם לא מתאימים אין סיכוי אפילו הם אפילו לא יצאו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:24 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליליריוס, כלומר לילי וסיריוס
------------------------------------------------ אני יודע שזה מחריד, כן. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 15:28 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ לא
לילי של ג'יימס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 20:58 PM
|
||
מעולה, זה המקורי אז זה הכי טוב.
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 21:07 PM
|
||
האגריד ומקגונגל
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 09:51 AM
|
||
ראית את זה איפשהו? זה אחד השיפים ההזויים...
-------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 10:41 AM
|
||
בלטריקס וסיריוס
------------------------------------- כמובן שראיתי, אני לא עושה סתם ואגב, אפשר להגיד שאכשהו יש איזשהו טיפונת רמז לזה בספרים האמיתיים באיזה חג אחד (לא זוכרת מה) שהאגריד היה שיכור, אז היה משהו עם מקגונגל אבל לא משנה... זה לא באמת נכון, כמובן. וגם אני לא אוהבת את זה -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 11:47 AM
|
||
מה בלטריקס וסיריוס? חוץ מזה שבלטריקס הרגה את סיריוס והתלהבה מזה, והוא במסדר עוף החול והיא אוכלת מוות, אז הם בני דודים! חס וחלילה חס ושלום.
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 11:53 AM
|
||
את זה ראיתי באיזושהי פעילות עם שיפים הזויים... אבל באמת עשו על זה סיפור (אבל רק בגלל הפעילות...)
----------------------------------------------------------------------------------------------------- הארי ורון -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 11:54 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כלכך איכ שאין לי מה לכתוב
---- סורי על הבלאגן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 11:57 AM
|
||
צ'ו צ'אנג ודין תומס
-------------------------------------------------- תקשיבי, את צריכה לערוך אני כתבתי את מה שכתבת אבל את צריכה לכתוב מה דעתך על השיפ שאני כתבתי קודם -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 12:07 PM
|
||
אממ... מאיפה? כלומר, אין שום סימן לזה, אז זה סתם מטופש... וזה גם לא המקורי, אז בכלל.
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 12:18 PM
|
||
רמוס ונימפדורה טונקס
-------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2021, 13:48 PM
|
||
מעולה, זה המקורי אז זה טוב!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |