![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:50 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט... אלך להתקלח.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:50 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:51 AM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחת של תינוק! -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אלך לישון כי אתם במילא לא מתייחסים אליי גם ככה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום יבוא ואני פתאום אופיע לך בפתח הבית ולא אלך עד שתכניסי אותי וגם אחרי זה אתנחל לך בחדר ואתכרבל איתך כל לילה ואולי שנ"צ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:52 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תטרידי לי את הכרית! ביי כריתי ♥ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:52 AM
|
||||||||||||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותך לאזקבן עדנ למה כואב לי עכשיו בעיניים אני עייפתי פיצז אני הולך לישון 3> -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:53 AM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני מתייחסת אלייך אורצ'ווו בואנה כריס לפי קטרינ אני נוסעת עכשיו אחרי שהשתמשתי בבצלצל כדורגלן אל תנסה אותי אני נוסעת שהסתננה ללחמ"נ! -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:54 AM
|
||||||||||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כפרע בכיף אני אסדר את החדר רק למענך ![]() ואני אשן עלייך אז סבבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:56 AM
|
||||||||||||||||||
ליל"ט 3> נראה לי אני היחידה שמדמיינת את עצמי בעולם הקוסמים כמו מיס פיג? סקיבית עם מיליונתלאפים חתולים וקניזלים. אה, ורווקה. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:59 AM
|
||
אוקיי לילט העייפות נוטפת ממני
מחר באה משפחה ביום ראשון מספרה אעש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 02:03 AM
|
||
נראה לי גם אני אפרוש
השפעת הקפאין מתחילה סוף סוף להתמתן -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 07:42 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לעשות אותי שמחה שייכנס לפה וישתתף בפעילות
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:13 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I'm a wanderess
I'm a one night stand Don't belong to no city Don't belong to no man I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:35 AM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלוהים ישמור
אם יש זמרת ישראלית שמטריפה לי את המוח זאת ריטה לעזאזל היא נשמעת כאילו היא בוכה כל פעם כן יש לה קול מיוחד אבל די להיות כל כך מלודרמטית פשיאללה -------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |